Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki yuvarlak haliyle kapıdan geçmeyendi bu ona bak güzel ama
Memeye dönüşü kolay olsun diye ve gaz yapmasın diye medela çok iyi diyorlar ama biraz tuzlu. Aslında direkt ondan almak lazımDün e bebek gezdim biberonlar çok kafamı karıştırdı. O içinde çubuklu olan antikoliklerden hiç sorun olmadan alsam iyi olmaz mı?
biberon tommee tippee genelde reddetmiyor bebekler düşünebilirsin merveDün e bebek gezdim biberonlar çok kafamı karıştırdı. O içinde çubuklu olan antikoliklerden hiç sorun olmadan alsam iyi olmaz mı?
Ooo çok güzeeel ben de bundan istiyoom
Çok farketmez bence.Sizce hangi kamera daha iyidir yoyko olan pille de prizlerde çalışıyor diğeri tek priz
Demonte kim yapacak Bnde çok beğenmiştim kapıdan geçemiyormuş yuvarlak hali ile bilemedimOoo çok güzeeel ben de bundan istiyoom
Anam 2. Gün alışamasa 3. Gün alışır çok para ya vermem o kadar. Belki hiç kullanmayacak. Lazım olursa diye alıcaz bulunsun diye ya.Memeye dönüşü kolay olsun diye ve gaz yapmasın diye medela çok iyi diyorlar ama biraz tuzlu. Aslında direkt ondan almak lazım
Bana da onlar güzel geldi.biberon tommee tippee genelde reddetmiyor bebekler düşünebilirsin merve
Yapsın babası yaa hepsi demonte olcak dolap molap zaten.Demonte kim yapacak Bnde çok beğenmiştim kapıdan geçemiyormuş yuvarlak hali ile bilemedim
yaaa mağazadan alınca gelip kurmucaklar mıYapsın babası yaa hepsi demonte olcak dolap molap zaten.
Benim alacağım magazalar kim bilir nerde Hep internetten bakıyom. Begendiğim dolabı koyayım dur.yaaa mağazadan alınca gelip kurmucaklar mı
Yerin varsa 3 kapılı al şifonyer çok kullanışlı olmir yaa dolap rafları güzel olsun içi onun yerine emzirme koltuğu al bn öyle yapcam bu alt açma şeysi kullanışlımı acepBenim alacağım magazalar kim bilir nerde Hep internetten bakıyom. Begendiğim dolabı koyayım dur. Eki Görüntüle 2886318
Bundan ve şifonyer istiyorum.
Geçen bu modele bakmıştım sade ve şıktıBenim alacağım magazalar kim bilir nerde Hep internetten bakıyom. Begendiğim dolabı koyayım dur. Eki Görüntüle 2886318
Bundan ve şifonyer istiyorum.
Canım kiracıyım. Böyle daha sağa sola yerlestirmesi kolay olur gibi geldi. Ve tayin çıkacak bolca. Burdan doğuya gidecez seneye diye düşünüyorum. Emzirme koltuğu da düşünüyorum inşallah. Ahşap bir sallanan sandalye.Yerin varsa 3 kapılı al şifonyer çok kullanışlı olmir yaa dolap rafları güzel olsun içi onun yerine emzirme koltuğu al bn öyle yapcam bu alt açma şeysi kullanışlımı acep
Bana nedense bu şekilde daha kullanışlı olacak gibi geliyo canım ya. Şu an benim dolabım çok kötü eşimle esyalarımızı koyma şeklimi görsen acırsınGeçen bu modele bakmıştım sade ve şıktı
Yaaa tayinci olduğunu bilmiyordum hakkınızda hayırlısı olsun evet o zmn doğru diyorsunCanım kiracıyım. Böyle daha sağa sola yerlestirmesi kolay olur gibi geldi. Ve tayin çıkacak bolca. Burdan doğuya gidecez seneye diye düşünüyorum. Emzirme koltuğu da düşünüyorum inşallah. Ahşap bir sallanan sandalye.
Niye kız ee sen daha iyi bilirsin sorry bide bunları beğenmiş iki katlı olan altı oyun yeri gibi oluyor onu canlı kanlı gördümBana nedense bu şekilde daha kullanışlı olacak gibi geliyo canım ya. Şu an benim dolabım çok kötü eşimle esyalarımızı koyma şeklimi görsen acırsın