Aynen ben de onu dusunuyorum cam evet saglikli ama tehlikeli gozun daima acik olmali o da uykusuz geceler icin imkansiz gibi insan illaki dikkatsiz olacaktir ben uykum geldiginde teli bile elimden dusuruyorumYa çocuk tutarken filan da kolay olur dediler. Hafif. Aslında gözüm tommie tippielerdeydi ama bu desenler beni cezbetti.
Burada görüp bu çantayı sipariş verdim Okiedog sumo siyah. Geldi ve aşırı güzelmiş. Büyüklüğü, her yerinde bir bölme oluşu, kalitesi, rengi vs süper. Beklediğimden daha iyi çıktı. Tavsiye için çok teşekkürler :)Okiedog Scribbles Sumo - Siyah - PttAVM.com - 2024
Okiedog Scribbles Sumo - Siyah uygun fiyat avantajları ile PttAVM.com'da! Siparişini hemen ver! - 2024www.pttavm.com
Linkte yeterince foto yok çantayı gugılla beybi muhteşem kaliteli.
Ben daha ilkini bile olmadım canım ilk gebeliğim ne zaman olması gerektiğini bilmiyorum sağlık ocağı arıcaz dedi aramadıAra canim numara varsa sor bence gelmistir 2.nin zamani
Beğenmene çok sevindim ya.Burada görüp bu çantayı sipariş verdim Okiedog sumo siyah. Geldi ve aşırı güzelmiş. Büyüklüğü, her yerinde bir bölme oluşu, kalitesi, rengi vs süper. Beklediğimden daha iyi çıktı. Tavsiye için çok teşekkürler :)
Olcup soylerim bebisim. Cok fark varsa bi paket de depend alirsin o gunlerde rahatlik onemli olacak cunkuValla simdiden sonra çok farketmez ama ikimiz de ölçelim o kısmı kaç cm bakalım valla merak ettim
Lcw cocuuyuuzBu arada suwende sutyenlerde indirim var hepsi 100 tl. emzirme sutyenialmayan kossuncok kaliteli ve yumus yumus ben hemen aldim hemen
Bayıldım çantaya. Çanta arayanlar baksın, bu modeli düşünsün bence. Mustela set, lcw iç çamaşır vs de aldım. Onları da aldığım için mutluyum. Buradaki paylaşımlar, ürün önerileri çok iyi oluyor gerçekten.Beğenmene çok sevindim ya.Bence de aşırı kaliteli bi şey. Her yeri göz olması da muhteşem.
Aaa anladim canim bence sen ara sor o zaman doktorun yaptir diyorsa kimi doktorlar gerek yok diyolar ama benimki yaptir 2doz demistiBen daha ilkini bile olmadım canım ilk gebeliğim ne zaman olması gerektiğini bilmiyorum sağlık ocağı arıcaz dedi aramadı
Işe yaramasına çok sevindimBayıldım çantaya. Çanta arayanlar baksın, bu modeli düşünsün bence. Mustela set, lcw iç çamaşır vs de aldım. Onları da aldığım için mutluyum. Buradaki paylaşımlar, ürün önerileri çok iyi oluyor gerçekten.
kontrole gittiğim doktorlar yaptır falan demedi şimdiye kadar hiç konusu açılmadı gerçiAaa anladim canim bence sen ara sor o zaman doktorun yaptir diyorsa kimi doktorlar gerek yok diyolar ama benimki yaptir 2doz demisti
Ayyy cam biberon kanayan yaramCam biberon konusundafilmdelisi çok güzel bi anısını anlattı. Gecenin körü bebe ağlarken biberon kırıp ayağını kesmiş Ppler de silikon ve zararsız madde zaten. Ben sağlıklı da olsa hafif koku oluyo diye yine cam alırım diyodum büyük biberonu ama bu anıyla fikrim değişti.
Hastanede idare etse yeter eve gelince göbek kısmını keser ped gibi de kullanirsin kanama çok olursa ben öyle yapmıştımM aldım kilom 67 boy 157 benim. Bu bana büyük yani dediğim gibi derinlikten dolayı. Ama yanlardan lastik de sıkabilir diye S alamadım. 80-120 cm bel çevresi gösteriyo. Benim göbek en geniş yer 100 cm filan.
Vardı sanki markette gördüm ben amaemin değilimS bedeni yokki zaten m den basliyor??? Internet sitesinden de bakmistim yoktu AY YOKSA VAR MI TUH
Evde awent var daha da almam heraldeBiberon markasi ne tercih ettiniz?
Ne geceydi ya AllahımCam biberon konusundafilmdelisi çok güzel bi anısını anlattı. Gecenin körü bebe ağlarken biberon kırıp ayağını kesmiş Ppler de silikon ve zararsız madde zaten. Ben sağlıklı da olsa hafif koku oluyo diye yine cam alırım diyodum büyük biberonu ama bu anıyla fikrim değişti.
Depend L aldım ürün yorumlarını okuyarak boyum 1.57 kilom 68. Ölçüsü 95-130 cm yazıyor.Merve sen M mi almıştın? Ben gidip L aldim büyük gelir o zaman. Boyum 1.56 59 kiloyum gidip değiştirsem mi açmadım
S bedeni yok diye biliyorum bendeS bedeni yokki zaten m den basliyor??? Internet sitesinden de bakmistim yoktu AY YOKSA VAR MI TUH
Hic kullandin mi canim suwen emzirme sutyenini kalip gibi durmasi hosuma gitti tshirtlerde de kullanimi rahat olur ama beden konusunu cozemedim beden tablosundan da farkli gogus alti 91 gogus hizasi 98 ama oyle bir olcu yok nasil alacagimi bilemedimBu arada suwende sutyenlerde indirim var hepsi 100 tl. emzirme sutyenialmayan kossuncok kaliteli ve yumus yumus ben hemen aldim hemen
Yorumlarda hep büyük beden alın yazıyodu. Ondan büyük aldim ben de.Depend L aldım ürün yorumlarını okuyarak boyum 1.57 kilom 68. Ölçüsü 95-130 cm yazıyor.