Bence yeter yetmezse eşim evde giydiklerimden getirsin. 2 pijama 1 gecelik koydum ben.
Bende 2 pijama 1 gecelik koymayı düşünüyorum bir de kalın hırka alırım ne olur ne olmaz sabahlığım inceYeterli bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence yeter yetmezse eşim evde giydiklerimden getirsin. 2 pijama 1 gecelik koydum ben.
Bende 2 pijama 1 gecelik koymayı düşünüyorum bir de kalın hırka alırım ne olur ne olmaz sabahlığım inceYeterli bence
Bn iki takım pijama koycam sabahlık yok onun yerine hırka bi tane terlik tülbentBende 2 pijama 1 gecelik koymayı düşünüyorum bir de kalın hırka alırım ne olur ne olmaz sabahlığım ince
Depend koyacağız ya iç çamaşırına da gerek olur mu ki 2-3 tane koyayım dimi ? 2 tane emzirme atleti koyacağım emzirme sütyeni almam belki yanıma liste uzuyorBn iki takım pijama koycam sabahlık yok onun yerine hırka bi tane terlik tülbent
Ben dependi pijamanın üstüne giydim denedim. O bez kısmı var ya altta benim taa göbeğeme çıktı. Ben de diyorum ki dikiş filan olur da rahat edemezsem bebeğin bezlerinden kullanırım o yüzden hamile külodu aldım ya onları koydum.Depend koyacağız ya iç çamaşırına da gerek olur mu ki 2-3 tane koyayım dimi ? 2 tane emzirme atleti koyacağım emzirme sütyeni almam belki yanıma liste uzuyor
Bende 3 tane pijama koycam tülbentimi dün aldım hani düzler vardı ya onlardan geceliğme uysun diye aynı renk aldm hemBn iki takım pijama koycam sabahlık yok onun yerine hırka bi tane terlik tülbent
Ben atleti de külotları da senin aldıklarından aldım izindeyiz Merve o zaman her ikisinden de koyalım ne olur ne olmazBen dependi pijamanın üstüne giydim denedim. O bez kısmı var ya altta benim taa göbeğeme çıktı. Ben de diyorum ki dikiş filan olur da rahat edemezsem bebeğin bezlerinden kullanırım o yüzden hamile külodu aldım ya onları koydum.
Koy koy. Ama çok güzel ve ucuzlar valla ya iyi ki almıssın sen de canım.Ben atleti de külotları da senin aldıklarından aldım izindeyiz Merve o zaman her ikisinden de koyalım ne olur ne olmaz
Aynen teşekkür ederimKoy koy. Ama çok güzel ve ucuzlar valla ya iyi ki almıssın sen de canım.
Penti ve suwenden aldım güzel indirimler vardı şu anda da var sanırım hatta bedenleri kaldıysaKızlar hastane de giyecek alt üst takım-sabahlık-elbise olarak bir takım bulamadım. Sizler nerden aldınız?
Pembenin yakası nasıl? Mavi açılabiliyo onu biliyorum.Bnm hastane kreasyonum olacaklar inşallah
Ama üstteki pijamalardan mavili mi olsun pembişli olan mı 1 tane daha emzirme sütyeni olacak ama yanıma 1 tane alırım
Pembenin yakası normal yakaPembenin yakası nasıl? Mavi açılabiliyo onu biliyorum.
Maviyi al yanına o zaman canoPembenin yakası normal yaka
Mavi hamile pijaması
Demi Bnde maviyi koydumMaviyi al yanına o zaman cano
Ben orayi kacirdim galiba hangileri onlarKoy koy. Ama çok güzel ve ucuzlar valla ya iyi ki almıssın sen de canım.
Aqua kiss’li bir hastane çantasıBnm hastane kreasyonum olacaklar inşallah
Ama üstteki pijamalardan mavili mi olsun pembişli olan mı 1 tane daha emzirme sütyeni olacak ama yanıma 1 tane alırım
Ben orayi kacirdim galiba hangileri onlar
Şu alıntımdan başlaEki Görüntüle 2920730
Bunu 100 liraya pazardan aldım kumaşı çok güzel.
Bende bir polar sabahlık var onla kombinleyecem.
Eki Görüntüle 2920732
Kırmızılar çok cart çıkıyo ama gaayet koyular tabi ki.
Yıkanmazsam kötü kokmim yaa love spell parıltılı vardı dedim onu koyarsam pullu simli gezmim diye en sadesini koydumAqua kiss’li bir hastane çantası
Oyy inşallah hepimizinki zamanında sağlıkla gelsin size de geçmiş olsun tekrarladi mı bir daha hic peki?Bana da o sekild bir tedavi uygulanmisti ama 23haftaliktim daha simdi farkettim 35olmussunuz dinlenin bol bol zamaninda gelir kuzucuk insallah
Çocuğu simli simli bülent ersoy gibi karşılama tabiYıkanmazsam kötü kokmim yaa love spell parıltılı vardı dedim onu koyarsam pullu simli gezmim diye en sadesini koydum