- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Sağlıkla giysin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla giysin
AsllaaaannnnOlsun ben laylonlu bir ürün diye almayacağım.
Öv beniiiiiiiAsllaaaannnn
Sen dönyanın en gözel anasısan (nokta)Öv beniiiiiii
Sana da vur dedik öldürdün.Sen dönyanın en gözel anasısan (nokta)
Kıyafetlere bayıldım yaaaaaa ona hitaben oldu azicik kız setlerine bayılıyorum. Kızım prematüre doğmuştu bir sürü seyinden heveslik alamamistim boyle sanki uhde kaldıSana da vur dedik öldürdün.
Niye canım büyüdükçe giydirmişsindir sen deKıyafetlere bayıldım yaaaaaa ona hitaben oldu azicik kız setlerine bayılıyorum. Kızım prematüre doğmuştu bir sürü seyinden heveslik alamamistim boyle sanki uhde kaldı
Süt sağma makinası yinede alabilirsin. Bende çalışmıyorum ama canım yavrum doğdu doğalı meme reddi yaşıyoruz ben hep sağarak biberondan veriyorum sütümü.. Tabiki inşallah hiç bi zaman ihtiyaç olmaz..Ben çalşmıyorum ama çalışan arkadaşlarımıza fikir olur.
Canım kilo çok alamadı boydan uzadı olmadı bir türlütam tam bende sevdiklerimin bebeklerinde gördüm ...bodyleri de oğlan giyiyor simdiNiye canım büyüdükçe giydirmişsindir sen de
Evet yine de ihtiyaç duyabilirmişim. Onu da ihtiyaca göre alırız dedik. Birileri de kötü konusmak istemeyiz ama belki hiç sütün olmaz dediler ben de onu sonraya bıraktım. Benim arkadaşımın bebesi de memeyi tutmuyordu ilk 2 ay sadece sağ ver derken helak olmuştu. Silikon uçlarla tuttu sonra. Denediniz mi?Süt sağma makinası yinede alabilirsin. Bende çalışmıyorum ama canım yavrum doğdu doğalı meme reddi yaşıyoruz ben hep sağarak biberondan veriyorum sütümü.. Tabiki inşallah hiç bi zaman ihtiyaç olmaz..
Hmm zayif uzadı diyosun. Olsun sağlıklı olsun da bakalım. Ben nedense kendime benzeyecek iri bir bebek olacak diye bekliyorum.Canım kilo çok alamadı boydan uzadı olmadı bir türlütam tam bende sevdiklerimin bebeklerinde gördüm ...bodyleri de oğlan giyiyor simdi
Red çok başka canım ama pes etmemeli ve o memeyi vermeli. İlk aylar tutamayan bebeler başka.Evet yine de ihtiyaç duyabilirmişim. Onu da ihtiyaca göre alırız dedik. Birileri de kötü konusmak istemeyiz ama belki hiç sütün olmaz dediler ben de onu sonraya bıraktım. Benim arkadaşımın bebesi de memeyi tutmuyordu ilk 2 ay sadece sağ ver derken helak olmuştu. Silikon uçlarla tuttu sonra. Denediniz mi?
Kız senin neren iri anlattığına çıtı pıtısın işte yani bn ölem sen iriysenHmm zayif uzadı diyosun. Olsun sağlıklı olsun da bakalım. Ben nedense kendime benzeyecek iri bir bebek olacak diye bekliyorum.
Hayatım bebekken 53 cm 3750 doğmuşum. Sonra benjamin button gibi küçüldüm mü noolduKız senin neren iri anlattığına çıtı pıtısın işte yani bn ölem sen iriysen
Heee bundan bahsetmemiştinHayatım bebekken 53 cm 3750 doğmuşum. Sonra benjamin button gibi küçüldüm mü nooldu
Şimdi şöyle ki odayı ben kendim toplicam dolap sifonyer filan begendiklerimi alcam setler sevmiyorum ilk zamanlar besikle sonra da kafama gore montessori yatak filan ne alırsam onla kullanır. Mobilyanın kurulup biraz havalanması gerekiyo. Hem o iş doğumdan once hallolsa eşyalarını filan yerleştirsen daha iyi olur bence.Ben de henüz 12+3 teyim Kardeşim cinsiyeti bile belli olmayan bebeğime kıyafetler almaya başlamış:) Ama ben doğana kadar bir şeyler alamazmışım gibi geliyor.
Tabii bizimkiler şimdiden oda bile bakıyorlar. Odasını inşallah nasip olursa doğumdan sonra almak istiyorum. Bu konuda sonradan alıp zorluk yaşayanlar olduysa ben de fikir almak isterim tabii. Her ne kadar daha çok erken olsa da:)
Evet yine de ihtiyaç duyabilirmişim. Onu da ihtiyaca göre alırız dedik. Birileri de kötü konusmak istemeyiz ama belki hiç sütün olmaz dediler ben de onu sonraya bıraktım. Benim arkadaşımın bebesi de memeyi tutmuyordu ilk 2 ay sadece sağ ver derken helak olmuştu. Silikon uçlarla tuttu sonra. Denediniz mi?