- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Benennaahhh benim dediğimden alacaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benennaahhh benim dediğimden alacaksın
Hiç. Bişey olmuyor beşik etrafında korumalık olarak takılan tam ismini hatırlayamadım çarpsada o kadar büyük bi sarsıntı olmuyorBebekler donmeye başladıkça kolunu bacağını carpar diye ahsap parmakliklar sizi tedirgin etmiyor mu?
Park yatak karşıtıyım benYoyko park yatak anne yanida oluyor cok memnunum kizlar ben cok kaliteli kullanisli❤
Cıks anam valla o büyük bu minicik katlanıyo hem o pahalı ben fakirimBenennaahhh benim dediğimden alacaksın
Bir sorun olsa çok iyi firmalar da bunu üretmezlerdi bence.Bebekler donmeye başladıkça kolunu bacağını carpar diye ahsap parmakliklar sizi tedirgin etmiyor mu?
Ticaret mantığıyla her sey yapilir bence.Bir sorun olsa çok iyi firmalar da bunu üretmezlerdi bence.
Tercih meselesi bu tarz şeyler. Mesela ben park yatak aldım 4 yıldır kullanıyorum memnunum. ablamınki de mobilyaydı 2 çocuğunu da o beşikte büyüttü. Hiç sıkıntı yaşamadıTicaret mantığıyla her sey yapilir bence.
Bnde 4 yaşına kadar ahşap beşikte büyüttüm hiç de sorun yaşatmadıTercih meselesi bu tarz şeyler. Mesela ben park yatak aldım 4 yıldır kullanıyorum memnunum. ablamınki de mobilyaydı 2 çocuğunu da o beşikte büyüttü. Hiç sıkıntı yaşamadı
Ben puset almıyom arabama puset takılmıyoPuset önerisi istiyorum bendeeeee
Geçen burda okudum yada happymom da hastaneden pusetsşz çıkış yasakmışBen puset almıyom arabama puset takılmıyo
En ucuzundan alırım o zaman. Arabamız yok bizimGeçen burda okudum yada happymom da hastaneden pusetsşz çıkış yasakmış
Yok artik daha neler duyacağız?? Portbebe de işinizi görür çıkarkenGeçen burda okudum yada happymom da hastaneden pusetsşz çıkış yasakmış
Kesinlikle tercih meselesi. Ama annelerin hassas olduğu konularda iui niyetin suistimal.edilmesi hic hos degil. Ben de 3. Yu ayni park yatakta büyütüyorum. Ilki 4.5 yasina kadar yatti. 2. Simdi ranzanin alt katinda arada bam.gum sesler geliyor. Pimpirikli değilim ama ahsap besikler bu anlamda korkutur beni. Mesela mama sandalyesi alirken de hafif ve küçük olanlardan çocuk içinde çırpınırken saga sola devrilecek sanirim.Tercih meselesi bu tarz şeyler. Mesela ben park yatak aldım 4 yıldır kullanıyorum memnunum. ablamınki de mobilyaydı 2 çocuğunu da o beşikte büyüttü. Hiç sıkıntı yaşamadı
Nefret ederdim park yatakdan ilk cocugumda kullanamadim hic sevmezdm meger kalitelisini alinca is degisiyormus bacimPark yatak karşıtıyım ben
Olsun ben laylonlu bir ürün diye almayacağım.Nefret ederdim park yatakdan ilk cocugumda kullanamadim hic sevmezdm meger kalitelisini alinca is degisiyormus bacim
Ebebek tekstilde ciddi ucuz ya diğerlerini internetten de takip ermek lazım. 8 lira civarıydı bugün tekli paket ebebekte. Jokerde ne kadar?Süper bi konu olmuş Ben de takipteyim, yazdıklarınıza ek bişeyler gelirse aklıma ekleyeceğim.
Mesela yenidoğanda ıslak mendil kullanmam sakıncalı diyorlar, pamuk kullanmak gerekiyormuş. Bugün biraz fiyat araştırdım ebebek’i uygun bilirdik ama joker’in temizleme pamukları çok daha uygun markası promum aklınızda olsun
artık sadece ebebekten değil jokerden de fiyat takip edeceğim