- 19 Temmuz 2012
- 6.999
- 8.649
ya kucuk bir bez müslinde isi görüyorBezi acar acmaz bunu takiosun sapka gibi, yapsa da icinde kaliyor iste
İlk defa gördüm ya pipiped miymis
Pipi kulahi gibin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kucuk bir bez müslinde isi görüyorBezi acar acmaz bunu takiosun sapka gibi, yapsa da icinde kaliyor iste
Anam bu ne ya bi yere kakası bulaşıyor bir yere kusuyor diğer yere fışkırtmalı çiş yapıyorBattaniyelere kusuyor sarıyoruz çocuğa altına yapmış oluyor kakasının izi çıkıyor bnm oğlumun hep sırtından çıkardı yere yatırmaya başladığımız da seriliyor ee tek tek de yıkanamadığı için mal. Dolmasını bekliyorsun mecburen yedekli kullanılıyor bn biraz büyüdüğünde yatarken kusar filan diye yastığına bile seriyordum battaniyeyi 3-4 yaşına kadar bile kullanırsın yazın üstüne atmaya en az iki penye lazım malum kış önümüz kalın lazım olucak
Sen o zmn hayale devam doğunca uyancan uykudanAnam bu ne ya bi yere kakası bulaşıyor bir yere kusuyor diğer yere fışkırtmalı çiş yapıyor
Canları sağolsun tabiki de bu kısımları ben hiç düşünmemiştim oyuncak bebek mi hayal ediyorum acaba
Niye işiyolar yaaa? Altını değiştirirken mi? Onun için alt açma bezi aldım, birkaç kez kullan sonra at :) işerse ona işesin. Battaniye, müslin yıkamakla uğraşılmaz her dakika.
Hazirlan o halde :)) Vallahi yillardir kari koca gozumuzun onunden bir sahne gitmiyor; taze ve tecrubesiziz, kimsemiz yok, saat sabah 5:00 bebek hasta ve ayni anda alttan usten ve cis :)) bir an kapama dugmesi olsun istedigimi biliyorum...Anam bu ne ya bi yere kakası bulaşıyor bir yere kusuyor diğer yere fışkırtmalı çiş yapıyor
Canları sağolsun tabiki de bu kısımları ben hiç düşünmemiştim oyuncak bebek mi hayal ediyorum acaba
En güzeli oyun oynarken uyuya kalması uğraşmadan uyumuş oluyor bide tabi ki dışarda uyuması bulunmaz nimet
0-3 ay olanları ilk 40 gün giyiyor genelde. Sonrası da gelisimine göre değişir. Yeni dogan grubuyla beraner 3-6 ay da almak lazım biraz.Merhaba tecrübeli anneleer
Bi sorum olacak yenidoğanlar kıyafetlerini en fazla kaç ay giyiyor ortalama yanii. Ona göre cinsiyet belli olduğunda alışveriş yapayım diyorum da
Yenidoğan giysisi 1 aylık bi süreç yanii anladıım0-3 ay olanları ilk 40 gün giyiyor genelde. Sonrası da gelisimine göre değişir. Yeni dogan grubuyla beraner 3-6 ay da almak lazım biraz.
Çok büyüklere de bakma mesela 6 ayı yaza geliyor diye düşünüp yazlık da alma. Tamamen gidisata göre almak lazım. 3,5 aylık bebeğe 9-12 alan var. Ama 3-6yı kesin giyecek bu kış.Yenidoğan giysisi 1 aylık bi süreç yanii anladıım
O zaman 3-6 aylık olanları favoriliyim ben internetten şimdilik hahaa
Ya şimdi ilk bebe ya öyle heves ediyorum öyle içim gidiyor ki ben doldurup giysileri pişman olacakmışım gibi ama olsun değer zaten bunlara heves edip vakit geçirmesem bu mide bulantısı ile geçmez bu hamilelikÇok büyüklere de bakma mesela 6 ayı yaza geliyor diye düşünüp yazlık da alma. Tamamen gidisata göre almak lazım. 3,5 aylık bebeğe 9-12 alan var. Ama 3-6yı kesin giyecek bu kış.
Kızlar bı arkadaşım oğlunu bezlerken hep çorap takiyordu sizin orneklerin fiyatı ne bilmiyorum ama ben çoraptan yanayımKumas kumas bildigin havluyu kulah yapmislar
Ben anneme diktiricem havludan bes on tane valla
Değmez ya niye değsin el kadar şeyler bi dünya para valla. Gidebildiğin kadar adım adım git temkinli ol.Ya şimdi ilk bebe ya öyle heves ediyorum öyle içim gidiyor ki ben doldurup giysileri pişman olacakmışım gibi ama olsun değer zaten bunlara heves edip vakit geçirmesem bu mide bulantısı ile geçmez bu hamilelik
Hahshaha montessori aldığım için pişman olmak üzereyim
Aaa bu da cok mantikliymis, tesekkurlerKızlar bı arkadaşım oğlunu bezlerken hep çorap takiyordu sizin orneklerin fiyatı ne bilmiyorum ama ben çoraptan yanayım
Çokmuş yavBen böyle bir şey beğendim ama çok pahalıLittle Gift Hastane Çıkışı 10 Lu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Little Gift Hastane Çıkışı 10 Lu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com