- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
Ben miyom ameliyatı da olmuştum canım çok ağır geçmişti 4 gece yattık hastanede o yüzden, miyomlarim hem çok hemde buyuklerdi bayagi ameliyat sonrası ağrısı çok oldu4 gün mü neden ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben miyom ameliyatı da olmuştum canım çok ağır geçmişti 4 gece yattık hastanede o yüzden, miyomlarim hem çok hemde buyuklerdi bayagi ameliyat sonrası ağrısı çok oldu4 gün mü neden ?
Hee tmm cnmBen miyom ameliyatı da olmuştum canım çok ağır geçmişti 4 gece yattık hastanede o yüzden, miyomlarim hem çok hemde buyuklerdi bayagi ameliyat sonrası ağrısı çok oldu
Dene bakayım sağlam mı
Calışıyo oyuncak bebeklerim var onları sallarım artık Eylül gelene kadar.Dene bakayım sağlam mı
Tam senin haftalarda başladım ben. Yetişir korkmaBuradaki hazırlıkları alışverişleri görünce kendimi kötü hissediyorum:) Ben şu ana kadar fotoğraflar-notlar için hamile günlüğü aldım bir de puffy battaniye ipi aldım:) Son anda sıkışmam inşallah:)
Alize Puffy Parmak Örgü Ipi El Örgü Ipi-su Yeşili -15- Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Alize Puffy Parmak Örgü Ipi El Örgü Ipi-su Yeşili -15- yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Güle güle kullansın Eylül kuş
Teşekkürler canım.Güle güle kullansın Eylül kuş
Teşekkürler canımArsoney burdayız
Giyip de atcan demi gıııPijama alışverişimi tamamladım. Foto bekleyin benden. Iyi ki elsi vayikiki vaar
Hee dekoltemi de açarım sütyenleri külotları hep dener dener atarım.Giyip de atcan demi gııı
Vuuu o kadar değil gı pijamanı dedim bn senin alış veriş bitti ohhHee dekoltemi de açarım sütyenleri külotları hep dener dener atarım.
Bende buna bakıyordum dün kararsız kaldım bi ana kucağı beğenemedim :)
Hala indirimdeyse al valla o kadar zamandır bekliyorum ki çok güzel bence.Bende buna bakıyordum dün kararsız kaldım bi ana kucağı beğenemedim :)