- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
9-10 kg taşıyormuşEmin olamadım videoya yorum yazcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9-10 kg taşıyormuşEmin olamadım videoya yorum yazcam
Bende iyi olursam yarın kurup bakcam inşallah , iyice burnum fln akmya başladı video çekerim sanaEmin olamadım videoya yorum yazcam
Mükemmel bunu duyduğuma çok sevindimBizim arkadaşta vardı bundan bebe içinde kendi kendine uyuyordu
Yorum yazamadım. Hesabım sikayette filan mı anlamadım.Bende iyi olursam yarın kurup bakcam inşallah , iyice burnum fln akmya başladı video çekerim sana
Mükemmel bunu duyduğuma çok sevindim
YouTube da söyle bn yazımYorum yazamadım. Hesabım sikayette filan mı anlamadım.
Zeeraa cocuuma bi şeu bul o zaman. Nerde yatcak bu cocuk gündüz? Normal ana kucağı mı alsam.Bnce vazgeçin bn vazgeçtim kilo alınca sığmaz kırılır.
Atmiş ya video yaz bakiim manuel oluyo muymuşYouTube da söyle bn yazım
Koltuk daZeeraa cocuuma bi şeu bul o zaman. Nerde yatcak bu cocuk gündüz? Normal ana kucağı mı alsam.
9 10 kilo motorun sallayabilme şeysidir ya o yuzden manuel diye tutturdum.9-10 kg taşıyormuş
Koltuk da
Valla kime danışsam çok kullanışlı bulmadı gündüz yatağında yine yatacak
Becerikli değilim kendimi bi sanıyorum şu an sadece oya bilmiyom tülbent gibi yapamam ki hem sadece yün tığlarım varMakine dikişi mi maşallah beceriklisin
Tülbent kenarı gibi de geçebilirsin
Söylüyor zaten manuel de sallanıyormuş
1.20 de söylüyor bakYaa farketmedim.
Yün ipiyle geçme de aldıysan yapcan yoksa terziye götürürsünBecerikli değilim kendimi bi sanıyorum şu an sadece oya bilmiyom tülbent gibi yapamam ki hem sadece yün tığlarım var
Sağol canısı. Kilirli filandı demek ki magazadaki.1.20 de söylüyor bak
Terziye götürmeem. Çok üşenirsem kenarını komple geçer örtü yaparım büyükYün ipiyle geçme de aldıysan yapcan yoksa terziye götürürsün
Tesekkur ederiz hepsini N11 den aldım. Pelus olan civil magazasindandi sanirim. Digerlerinin markasi da Nipperland. Trendyolda, N11 de falan var.Kuzum çok tatlilarrr güle güle giysin minnoshh.Nerden aldin
Burada millet icliksiz adım atamiyo kışın bebeleri hiç dusunemiyom oyyyHee Erzurum soğuktur görerek al arada fazla boy farkı yoksa 6-9 al orda Mart Nisan bile giyer akşam filan belki
Bende kaybolsun içinde hep istiyorum hep gördüğüm bebeler öyle idi burada kışın minnos minnoş içinde kaybolan atkı bere sarıli halde sağlıkla gelsin bebelerimiz6.9 aylık içinde kaybolur bnce. Zaten üç ay giyecek. Bnce 3.6 al almalısın :)
BEn de bunndan siparis ettim cok tatlisLinkteki 11 gözlü olanlardan bende aldım bolca. Mendilleri çorapları zıbınları için çok kullanışlı oldu şuan öylesine dizdim ama yine de foto ekleyeyim
Ben senden de cimriyim merve (para yok aslında ) evim küçük zaten yer de yok diye ben puset aldım araba için gündüz ona yatırıcam salondayken filan sallanıyo da. 4/5 aylık olunca da gerek kalmaz diye düşünüyorum. Bir de arkadaş reflü yatağı verecek ona koyarım dedimZeeraa cocuuma bi şeu bul o zaman. Nerde yatcak bu cocuk gündüz? Normal ana kucağı mı alsam.