- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
Kızlar belki bir crocs değil ama çok severek aldım
Çok tatlıymış nerden bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar belki bir crocs değil ama çok severek aldım
Bu nasıl mesaj ayolAy demin burda bişey okudum moralim bozuldu ama ne okudum niye bozuldu hatrlamyrum astım suratımı otuyrum
Bizim burada bir yerel mağaza zinciri var oranın ayakkabı terlik reyonuna gelmişti canım en güzeli sizlerin olsunÇok tatlıymış nerden bu
Hahah işte böyle dengesiz şeyler yaşyrum şuanBu nasıl mesaj ayol
Hatırlarsan yaz bana merak ettimHahah işte böyle dengesiz şeyler yaşyrum şuan
Üstteki mesajlara baktım da hatırladım. Ben anne yanı almadm oda yapıyorum büyüyen beşik aldım anne yanını hala alsam mı almasam mı diye ona üzülmüştüm benm daha yok diyeHatırlarsan yaz bana merak ettim
Çoook tatlı amaKızlar belki bir crocs değil ama çok severek aldım
Ahhh üzüldüğün bumuydu yaa Bnde okurken acaba ne diye meraklandımÜstteki mesajlara baktım da hatırladım. Ben anne yanı almadm oda yapıyorum büyüyen beşik aldım anne yanını hala alsam mı almasam mı diye ona üzülmüştüm benm daha yok diye
Buymuş bende sonradan farkettm ama şuan yine üzgünüm çocuğum nerde yatcakAhhh üzüldüğün bumuydu yaa Bnde okurken acaba ne diye meraklandım
Tam hamile kafası yaaaa beşik aldım demişsin bi tane küçük seyyar al oldu bittiBuymuş bende sonradan farkettm ama şuan yine üzgünüm çocuğum nerde yatcak
Küçük bi şey al bence. O büyüyen besik odana sıgar mı?Üstteki mesajlara baktım da hatırladım. Ben anne yanı almadm oda yapıyorum büyüyen beşik aldım anne yanını hala alsam mı almasam mı diye ona üzülmüştüm benm daha yok diye
odam küçük büyük derdim buTam hamile kafası yaaaa beşik aldım demişsin bi tane küçük seyyar al oldu bitti
Maalsf sığmıyor ayrı oda yapıyoruz onun için ama anne yanı da sığmaz kiKüçük bi şey al bence. O büyüyen besik odana sıgar mı?
Odasında ki beşik de yeterodam küçük büyük derdim bu
Maalsf sığmıyor ayrı oda yapıyoruz onun için ama anne yanı da sığmaz ki
Hiç mi yer yok mecbur bi şey sıkıştıracan ama ilkodam küçük büyük derdim bu
Maalsf sığmıyor ayrı oda yapıyoruz onun için ama anne yanı da sığmaz ki
Sleepy 2017 de aldım berbatttt , ben ebebek'in kendi markasını kullanıyorum içeriği en temizlrdenmis birde uni aldım bu ara karışık.Olabilir de opmayabilir de ona henüz bakmadım
Aklımda olsun canısıSleepy 2017 de aldım berbatttt , ben ebebek'in kendi markasını kullanıyorum içeriği en temizlrdenmis birde uni aldım bu ara karışık.
Odasında ki beşik de yeter
Salıncak gibi olanlardan bak odana sığmıyorsa salında kullanırsın
Otomatik salıncak aldım ama yatak o odam o kadar dar ki sığacak bi alanı yok . Konuştukça çözüm olmadığını farkedyrum ve daha üzüldüm şuan sanırım bebemle oturma odasında yatacağızHiç mi yer yok mecbur bi şey sıkıştıracan ama ilk
zamanlar. Hamak tarzı filan bile olur valla.
Ya olur mu öyle şey ya komidin filan çıkar odadan bişey yapOtomatik salıncak aldım ama yatak o odam o kadar dar ki sığacak bi alanı yok . Konuştukça çözüm olmadığını farkedyrum ve daha üzüldüm şuan sanırım bebemle oturma odasında yatacağız
En son kac cmdi gobis? Suan kac olduDaha ne değişecek? Ya benim göbeğim gerçekten çok fazla büyük ya. Komşular filan da hep diyo. Bu çocuk bana sığmıyo Belim de agrıyo dik otururken.
Ölçmedim ölçünce eriketleyeyim. Ya da foto atabilirim özel.En son kac cmdi gobis? Suan kac oldu