- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Bebek arabasına binmiyor muBen +12 kiloyu hergun kucağımda taşıyorum kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek arabasına binmiyor muBen +12 kiloyu hergun kucağımda taşıyorum kizlar
Sorma bitterim ne arabası.Kriz geçirio arabada.Eger ben evdeysem yemin ederim sana kucakta yasiyo.Ben işteyken babasına yapmio bunu.Gayet güzel takilio onunla.Beni görünce önce bi sevinio sonra delirio kucağıma alayim diye.Acaba çalışıyorum hergun gormuo beni ondan mı böyle diyorum.Wala elim kolum tutmuo artık.Bebek arabasına binmiyor mu
Yavrum ya seni görmüyor diye bence kucağından inmek istemiyorSorma bitterim ne arabası.Kriz geçirio arabada.Eger ben evdeysem yemin ederim sana kucakta yasiyo.Ben işteyken babasına yapmio bunu.Gayet güzel takilio onunla.Beni görünce önce bi sevinio sonra delirio kucağıma alayim diye.Acaba çalışıyorum hergun gormuo beni ondan mı böyle diyorum.Wala elim kolum tutmuo artık.
İşte ben de öyle düşünüyorum.Oyle olunca da kıyamıyorum kucakta yaşıyoruz.Yavrum ya seni görmüyor diye bence kucağından inmek istemiyor
Gece gelmediğinde oluyor mu?İşte ben de öyle düşünüyorum.Oyle olunca da kıyamıyorum kucakta yaşıyoruz.
Yaaa kıyamam özlediğinden öyle yapıyor bence . Keşke bebek arabasına da alışsaymış, kolaylık olurdu . Bitter gibi ben de evde kullandım bazı zamanlar , uyuyordu içinde kıyamam heralde yine dışarı çıkıcaz falan sanıyorduİşte ben de öyle düşünüyorum.Oyle olunca da kıyamıyorum kucakta yaşıyoruz.
Bazen zorla bindirsemde kandırıp oturtuyorum olabilir bak bnmkide orda uyumayı çok seviyorduYaaa kıyamam özlediğinden öyle yapıyor bence . Keşke bebek arabasına da alışsaymış, kolaylık olurdu . Bitter gibi ben de evde kullandım bazı zamanlar , uyuyordu içinde kıyamam heralde yine dışarı çıkıcaz falan sanıyordu
Biz zaten köydeyiz canım heryer doğa benim için gerekli olmadı hiç bi yere giderkende arabayla gittik hep ama tabi şehirde olsam belkide kullanabilirdimKişiden kişiye değişiyor demekki. Bizim de en olmazsa olmazımız bebek arabası. 2 haftalıktan beri her gün mutlaka dışarı çıkarız bebeğimle , ben yürüyüş yaparım da o da dışarıyı izler. 10 kiloya yaklaştı kucakta taşıdığımı düşünemiyorum çok zor
Yok bitterim süt izinli uçuyorum.Gece evdeyimAslinda çalışma şeklim güzel.Ayin 15 günü uçuş 15 günü boş.Ama ozluo demek ki minnoscan.Gece gelmediğinde oluyor mu?
Neden bebek arabası almadınBen +12 kiloyu hergun kucağımda taşıyorum kizlar
Aldik kuzu almaz olur muyuz.Ama benim bebeğim kucaktan inmio walaNeden bebek arabası almadın
Bebek arabasına mı gerek duymadınız? Hep kucakta mı taşıdınız yoksa kanguru mu kullandınızCanım sen bilirsin ama ben hiç kullanmadım gerekte duymadım
Şimdi okudum bu mesajınızı.Hiç kullanmadım gerek duymadım ben annem aldı getirdi öylece duruyordu ikinci elden sattım en sonunda şuan oğlum 2 yaş 9 aylık ama biz nereye gitsek arabayla gidiyoruz kucağımızda taşıyoruz şimdide zaten kendisi yürüyor çoğunlukla
Ben hala evden çalışıyorum. 7/24 kucağımda olsa hayır demez:)Sorma bitterim ne arabası.Kriz geçirio arabada.Eger ben evdeysem yemin ederim sana kucakta yasiyo.Ben işteyken babasına yapmio bunu.Gayet güzel takilio onunla.Beni görünce önce bi sevinio sonra delirio kucağıma alayim diye.Acaba çalışıyorum hergun gormuo beni ondan mı böyle diyorum.Wala elim kolum tutmuo artık.
Bitteeer 11 aylık mı oldu bebişin Benimki de 10 ayın içinde inanamıyorum düşününce+1 bebek arabası bnm için en büyük ihtiyaç küçükken evde bile onunla gezdirip uyutuyorduk. 11 aylığız hergün dışarı çıkarken kullanıyoruz
Evet 1 yaşına 22 gün kaldıBitteeer 11 aylık mı oldu bebişin Benimki de 10 ayın içinde inanamıyorum düşününce
Ek gıda nasıl gidiyor?
Gofretcim kanguruyu sevio Dışarda kullanıyorum.Biraz yükümü aliyo.Ama yine de çok zor bu tombigi taşımakBen hala evden çalışıyorum. 7/24 kucağımda olsa hayır demez:)
Babasındayken de bakıcıdayken de kimde olursa olsun bana gelmek istiyor.
O yüzden her gün göremediği için değildir. Tabii ekstra özlüyordur ama anne düşkünlüğündendir
Dışarıda da yürürken kanguru kurtardı bizi. Bebek arabasını kabul etmiyorsa onu dene istersen
Ya kıyamam Kolay mı o dişler yormuştur(Evet 1 yaşına 22 gün kaldı
Ne çabuk geçiyor değil mi?
Berbat geçiyor. 1 hafta olacak hastaydı 40 derece ateş meğer azı dişlerini çıkarmış köpek dişlerini es geçip perişan olduk 2 kaşık yiyordu onu da bıraktı meme sadece
Sizin nasıl gidiyor
Maşallah 12 kilo da az değil 9500 olmuştur ancak benimkiGofretcim kanguruyu sevio Dışarda kullanıyorum.Biraz yükümü aliyo.Ama yine de çok zor bu tombigi taşımak
Bitterimmmm geçmiş olsun bitanem.Kiyamam dişler yordu çocuğu demek ki.O dişlerle bol bol yemek yesin en kısa zamandaEvet 1 yaşına 22 gün kaldı
Ne çabuk geçiyor değil mi?
Berbat geçiyor. 1 hafta olacak hastaydı 40 derece ateş meğer azı dişlerini çıkarmış köpek dişlerini es geçip perişan olduk 2 kaşık yiyordu onu da bıraktı meme sadece
Sizin nasıl gidiyor