Bebeğimize isim konusunda kararsız kaldık. Fikirlerinizi yazar mısınız?

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
Merhaba hanımlar,
İnşallah kız bebeğimiz olacak 7 aylık ama isim konusunda kafamız çok karıştı. Beren, Beril, Açelya isimleri var listemizde. Ben Açelya'ya çok yakınım ama herkes Beren'i çok güzel buluyor. Eşim şimdi listeye Begüm ismini koydu. Bu dört isimden hangisini tercih edersiniz.

Beren, Beril bu ikisi de çok hoş

Merhaba hanımlar,
İnşallah kız bebeğimiz olacak 7 aylık ama isim konusunda kafamız çok karıştı. Beren, Beril, Açelya isimleri var listemizde. Ben Açelya'ya çok yakınım ama herkes Beren'i çok güzel buluyor. Eşim şimdi listeye Begüm ismini koydu. Bu dört isimden hangisini tercih edersiniz.

Begum ismini sevmedim.
Acelya ih ih.
Ben de Beren'ciyim.

Merhaba hanımlar,
Beren guzelmis aralarindan bunu secerdim ,size fikir veriyorum ama bende 6 aylığım nerdeyse sahra koyacaktım çok sevdiğim bir isim herkez manasına takıldı çöl demekmiş vs aslında kir ova çöl diye geçiyor ama kafam karıştı 🤔

Beren guzelmis aralarindan bunu secerdim ,size fikir veriyorum ama bende 6 aylığım nerdeyse sahra koyacaktım çok sevdiğim bir isim herkez manasına takıldı çöl demekmiş vs aslında kir ova çöl diye geçiyor ama kafam karıştı 🤔
Merhaba bende düşündüm onu. Anlamı çöl diye bu sebepten emin olamadım. ama tınısı çok güzel. Gerçi benim ismim merve. Merve bir tepe. Ben tepe miyim. Böyle düşünürsek konulur yani galiba çok ince düşünüyoruz :)

Merhaba bende düşündüm onu. Anlamı çöl diye bu sebepten emin olamadım. ama tınısı çok güzel. Gerçi benim ismim merve. Merve bir tepe. Ben tepe miyim. Böyle düşünürsek konulur yani galiba çok ince düşünüyoruz :)
😃 aynen öyle biraz ince düşünüyoruz bide insanın moralini bozan tayfa var çöl mü koycan diyenler alakası yok ova demek kir demek ama gelde anlat ,okadar kulağa hoş geliyor ki başka işim düşünemiyorum kızıma napcam bilmiyorum 🤷‍♀️

Merhaba hanımlar,
Ben de Beril diyorum çok zarif bir isim🌺

İsimler bana çok sert geldi, ben melisa yı öneririm ama sizinkilerden de beril i sevdim. Beren kaba geliyor kulağa birde isimlerin harf anlamları vardı internette. S ve m harfin anlamı güzeldi sanırım eskiden bakmıştım.

Back