oğlum yerde durmak nedir bilmiyo kızlar habire koltuğa tutunarak kalkıyo ayağa .bunu keşfedince yürütecide istememeye başladı yanından ayrılamıyorum çünkü bazen yere yapışıyo. ama dur durak yok düşüyo yine düşüyo yine ksır döngü ne zor yaaaaaaaaa bu saatte ayakta bide(((((. biyere onun kadar uğraşarak 3 kere çıksam sanırım yorgunluktan mışıl mışıl uyurum.
oğlum yerde durmak nedir bilmiyo kızlar habire koltuğa tutunarak kalkıyo ayağa .bunu keşfedince yürütecide istememeye başladı yanından ayrılamıyorum çünkü bazen yere yapışıyo. ama dur durak yok düşüyo yine düşüyo yine ksır döngü ne zor yaaaaaaaaa bu saatte ayakta bide(((((. biyere onun kadar uğraşarak 3 kere çıksam sanırım yorgunluktan mışıl mışıl uyurum.
maaşallah yavruna aman nazar değmesinyazı yürüyerek karşılar inşallah benimki de yürümeyi çok istiyor.Evin içinde koltuk altından tutarak geziyoruz adım atmayıda öğrendi kereta
Merhaba arkadaşlar.Oğlum ve ben size göre daha tecrübesisiz.Deniz'im henüz 2 ay 11 günlük.İstemdışı, bebek refleksi hareketlerimizi yeni yeni bırakıyoruz.Artık biz konuşurken yüzümüze dikkatli şekilde bakıp dinliyor.Yanından kalktığımızda bizi takip ediyor.Ve gülerken sesler çıkarmaya başladı.Onunla konuşurken çok heycanlanıyor ve eller kollar oynamaya başlıyor.Kollarından tutup yukarı zıplatıyoruz, hoppala yaptırıyoruz.O minicik ayaklarını büyük bir hırsla çekip indiriyor.
Siz şimdi dişi çıktı, yürüdü derken bende düşünüyorum, bakalım biz o günleri ne zaman göreceğiz?
Merhaba arkadaşlar.Oğlum ve ben size göre daha tecrübesisiz.Deniz'im henüz 2 ay 11 günlük.İstemdışı, bebek refleksi hareketlerimizi yeni yeni bırakıyoruz.Artık biz konuşurken yüzümüze dikkatli şekilde bakıp dinliyor.Yanından kalktığımızda bizi takip ediyor.Ve gülerken sesler çıkarmaya başladı.Onunla konuşurken çok heycanlanıyor ve eller kollar oynamaya başlıyor.Kollarından tutup yukarı zıplatıyoruz, hoppala yaptırıyoruz.O minicik ayaklarını büyük bir hırsla çekip indiriyor.
Siz şimdi dişi çıktı, yürüdü derken bende düşünüyorum, bakalım biz o günleri ne zaman göreceğiz?
bu arada oğlumun olduğu yerde kattiyen sesimizi yükseltemiyoruz. anında acı acı ağlamaya başlıyo. babamız sağolsun yüksek sesle arka arkaya hapşırır bi başlayınca oğlumun resmen aklı çıkıyo. eşim hapşıracağı zaman banyoya zor atıyo kendini tutamayıp odada hapşırırsada başlıyo ağlamaya ama ne ağlama. ben mutfaktaysam eşim asla bana seslenemiyo yine başlıyo ağlamaya.
bide eşimin en çok yaptığı ve benim yakaladığımda fırçalarıma mağruz kaldığı olay çocuğu karşısına alıp dudaklarını ağlar gibi büzüyo oğlum başlıyo ağlamaya. çok zırlak bi çocuk olucak sanırım.
buraya ikimizden başka yazan yok....bende bu ara oyuncak almıyorum dediğin gibi çabuk sıkılıyor oyuncaktan.Ama babası oğluma kermit (kurbağa) aldı onunla oynamayı seviyor renkleride fosforlu bayılıyor ona.Bide vazgeçemediği çıngırağını çevirmeyi çok seviyor.Telefon ve kumandayı benimkide çok seviyor yasak olduğu içinçizgi film kahramanı pepee var ya oğlum ona bayılıyor.Pepee sayesinde evimin işini yapıyorum.İşim olduğu zaman ya da misafir gelecekse koyuyorum yürütece açıyorum pepeeyi izliyor oğlum bende işimi bir güzel yapıyorum.Bu arada oğlum yaklaşık 1 aydır sallanmadan uyuyor.Kendi kendine alıştı.Çok rahat ediyorum.Uykusu geldiğinde yatağına yatırıyorum müzik açıyorum yastığına sarılarak uyuyor.Yastığını çok seviyor geçen gün yastığın yüzünü yıkadım bir kaç gün yastığını istemedi kendi kokusu gitti diye Bende çok az sesimi yükselteyim hemen ağlıyor yavrum yaa hele bir dudak büzmesi var kıyamam ona.Eve yabancı biri gelsin hemen dudağı büzülüyor ya da yabancı bir yere gidelim hemen dudak büzülüyor eve gitmek istiyor resmen eve gelince gayet keyifleniyor.
Oğlum çok oyun bilmiyor daha...En sevdiği şey hoppala yapmak.Ayaklarını tam bastırmadan kucağımda hoplatıyorum, ayaklarını kaldırıp dururken kendinden geçiyor.İşte mutluluğun fotoğrafı diyorum o an.Ama insanın bilekleri kolları çok ağrıyor, kilosuda var maşallah insan yoruluyor.Bi de kucağa alıştı, daha bırakılacağını hisseder hissetmez basıyor yaygarayı.Hele o dudaklarını büzerek ağlaması yok mu, insanın direk vicdanına oynuyor
bizim dişlerimiz hala yok.Yaz tatilinde aydına kayınvalidemlere gideceğiz orasıda çok sıcak eğer orda diş çıkarırsa yandık valla.Zaten orası çok sıcak bide diş ateşi yandık valla.Dün gece muhallebisini yedirdim gülüşüyorduk gülerken kustu yavrum yaa çok komikti
oğluma bu aralar uyku düzenine ne oluyor anlamıyorum.Normalde 2,5 saat arayla uyurdu şimdi ise 3 bazen 3,5 hatta 4 saat oluyor uyku aralıkları.Büyüdüğü için mi böyle ? Böyle olunca yemek saatlerimizde birbirine girdi.Geri geri gitmeye başladı sürünerek.De de demeye de başladı.Sizin bebişlerinizin uyku durumu nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?