bugünlerde oğlum bir dillendi maaşallahsürekli ba ba va va da da ve anlamsızca kelimeler....Mutfakta yemek yaparken yürüteçle yanıma alıyorum eşortmanımdan tutuyo kokluyo seviyo beni.Bazen yürüteç ayaklarımı ezsede bu hareket hoşuma gitmiyor değil
selm nergisayse konu başlarında yazılarn dikkatimi çekti 5 aylıkkken yanılmıyosam bebişim emekliyo demişisn benm kızım şuanda 8 ayına girecek hala emekleme yada ielrleme yok zorlanıyoo ama maleseff olmuyoo ben nasıl yardım edebilirm bilgin varmı bu konuda?????
slm canım bebeğim 5 aylıkken başladı emekleme hareketleri yapmaya zorluyordu kendini yapamayınca ağlıyordu.Bende arakadan ayaklarına destek veriyordum o zaman destekli sürünerek gider gibiydi yine ağlıyordu ama.Oğlumda kasık fıtığı olduğu için çok zorlanmasını istemedik.Şuan 7 ay 22 günlük maalesef emeklemiyor.ben emeklememesine takmıyorum.Bazı bebekler emeklemeden yürür.benimki şuan koltuklara tutunarak ayakta durmayı çok seviyor.Sanırım emeklemeden yürüyecek.
bugünlerde oğlum bir dillendi maaşallahsürekli ba ba va va da da ve anlamsızca kelimeler....Mutfakta yemek yaparken yürüteçle yanıma alıyorum eşortmanımdan tutuyo kokluyo seviyo beni.Bazen yürüteç ayaklarımı ezsede bu hareket hoşuma gitmiyor değil
slm canım bebeğim 5 aylıkken başladı emekleme hareketleri yapmaya zorluyordu kendini yapamayınca ağlıyordu.Bende arakadan ayaklarına destek veriyordum o zaman destekli sürünerek gider gibiydi yine ağlıyordu ama.Oğlumda kasık fıtığı olduğu için çok zorlanmasını istemedik.Şuan 7 ay 22 günlük maalesef emeklemiyor.ben emeklememesine takmıyorum.Bazı bebekler emeklemeden yürür.benimki şuan koltuklara tutunarak ayakta durmayı çok seviyor.Sanırım emeklemeden yürüyecek.
bir de sırt üstü yatarken ellerinden tutuyorum, kendi gücüyle benden destek alıp ayağa kalkıyor. yine ben sadece ellerinden tutuyorum, ayakta bekleyebiliyor.
canım eltimin iki kızı da emeklemeden yürüdü. kafana takma..
canım hiç kafama takmıyorum çünkü her bebek aynı değil.Bu arada oğlum tapşin yapmaya başladı çok tatlı yaa
tapşin neki????
oğlum bugün hiç yapmadığı şeyi yaptı.Halıya kakasını yaptıyerde battaniyenin üzerinde çişli bezini değiştiriyordum odaya bez almaya gittim birde geldim dönmüş battaniyeden çıkmış halıya bir güzel kaka yapmış.Bide bana sırıtıyor kerata koltuğa benim desteğimle tutunup ayakta duruyor demiştim son 2 gündür yana doğru adım atmaya başladı.Adım atmaya çok hevesli.Ama hala dişlerimiz yok :44:
oğlum 4 ay 2 haftası dolunca, uzun zamandır beklediğim bir şey yaptı. oyuncağı eline verince tutup oynuyor, diğer eline geçiriyordu ama mesela karşısında ya da benim elimdekine ilgi göstermiyordu.. perşembe günü ateşlendik, hastanede soğuk buhar veriyordu hemşire, o da kucağımda uzanmış buharın hortumuyla oynuyor, parmağını sokuyor:)
hala devam ediyor çok şeker.
bir de elimdeki yemeğe heveslenmeye başladı..biz yemek yerken heyecanlşanıyor, sofraya atlamaya çalışlıyor...1 gün sonra 5 ayı dolacak..ek gıdaya ufaktan geçsem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?