Başka doktora mı göstersen. Kurdeşene benziyor
Alerji bölümüne gittiniz miBebeğim 4 aylık yüzünde 1 aydır geçmeyen kızarıklıklar var sadece yüzündeydi şuanda vücudundada benekler çıkmaya başladı. Normalde görseldekinden daha kızarık duruyor. Doktora gittik kortizonlu krem yazdılar. Sürüyoruz sürünce geçiyor. Bırakınca çıkıyor. Ne olabilir
Eos değeri 12,9
Eos değeri 1.91
Eki Görüntüle 3434365
Yok şuanlık devletteki çocuk doktoruna gidiyorduk oda yönlendirmedi yarın bakalım başka doktora gidicezAlerji bölümüne gittiniz mi
Sizce inek sütü alerjisimidirAlerji bölümüne gidin. Kremle geçmediyse alerjik demek ki.
Bunu biz bilemeyiz. Yumurta olabilir. süt ürünleri olabilir. Et tavuk gibi seyler olabilir. Kuruyemişler domates cikolata vs vs bir sürü sey olabilir.. Doktor zaten size bir diyet uygulayacak. Alerji yapma potansiyeli olan ürünleri tüketmenizi yasaklayacak yavas yavas besinleri açarak gideceksiniz. Doktora danısın mutlakaSizce inek sütü alerjisimidir
Teşekkür ediyorumSuan cıkan altıncı hastalık veya kızıl.
Oncekiler kurdeşen olabılır, süt alerjisi de olabılır
Merhaba, Neden kaynaklanıyormuş belli oldu mu ?Teşekkür ediyorum
Ben tum sut urunlerini kesmiştim.sut icme yogurt ye kismi cok sacma geldi acikcasi o da sut urunu icinde bebege dokunan enzim var.kalsiyum için disardan destek almistim.Alerjik bir bebek dedi beyaz tenlilerde sık görülen birşey dedi .
Bal
Hardal
Paketli gıdalar
Süt
Yumurta belirli günler
Fakat süt içme ama yoğurt peynir ye dedi yoksa kalsiyumun düşer dedi bakalım 3 ay sonra test yapılcak
Sizce inek sütü alerjisimidir
Ben tum sut urunlerini kesmiştim.sut icme yogurt ye kismi cok sacma geldi acikcasi o da sut urunu icinde bebege dokunan enzim var.kalsiyum için disardan destek almistim.
Bilmiyorum tabi olabilir.benim bebege kaşığın ucuyla yesem dahi dokunuyodu. Cok siddetli gaz sancisi yasiyordu.ve kaka mukuslu oluyodu. Onun disinda belirti yoktum ama cok şükür gecti gittiAlerji çok şiddetli değilse bu şekilde yapılır. Yeni nesil doktorlar biraz da üzerine gitmek için tamamen kesmek istemiyor. Yavaş yavaş bebeğin bağırsakları alışacak.
Bağırsak tepkili alerjilerde komple kesiliyor genelde.
Alerjik bir bebek dedi beyaz tenlilerde sık görülen birşey dedi .
Bal
Hardal
Paketli gıdalar
Süt
Yumurta belirli günler
Fakat süt içme ama yoğurt peynir ye dedi yoksa kalsiyumun düşer dedi bakalım 3 ay sonra test yapılcak
Evet çok doğru kardeşiminde polenlere alerjisi var mesela ama şuan vücut bununla savaşmayı öğrendi hiçbir tepki olmuyor sadece burnu akıyor çok tıkanıyorsa doktprda biranda bütün süt ürününü kesersem kalsiyumun kalmaz dedi o yüzden sadece süt içme dedi ya bende yoğurt ve peynire birşey demedi diye hergün yemiyorum zaten sadece peynir kahvaltılarda o kadarAlerji çok şiddetli değilse bu şekilde yapılır. Yeni nesil doktorlar biraz da üzerine gitmek için tamamen kesmek istemiyor. Yavaş yavaş bebeğin bağırsakları alışacak.
Bağırsak tepkili alerjilerde komple kesiliyor genelde.
Çok mantıklı konuşuyorsunuz böyle güzel yorumlar görmek beni mutlu ediyor teşekkür ediyorumDoktorunuz asidik bebeği rahatsız edecek gıdaları biraz kısıtlamış. Bence gayet mantıklı. İnşallah düzelir. Düzelirse test bile yaptırma.bu konu biraz girdikçe çıkamadığın bir şey benim travmam olmuştu yeni doğum yaptığım dönemde takıntı haline getirdim onu mu bunu mu yicem ne yicem hiçbir şey yemiyordum.
Şimdi olsa bu şekilde hafif bir diyet yapar büyüdükçe salardım.