Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görsel hakkında hiç fikrim yok Acilden gitseniz yönlendirdiler mi acaba sonradan cikan birşey olduğu için ne kadar erken müdahale o kadar iyidir heralde .Merhaba beş aylık oğlum var testisinde böyle dudak gibi birşey çıktı gerdirince birşey yok ama kaç gündürde devam ediyor krem sürdüm herşeyi denedim kötü birşeymi yaşayan gören varmı aranızda randevu bulamıyorummm kafayı yiycem
Eki Görüntüle 3508367
Sen ne anlatıyosun ya bu neyin kafası allah aşkına seni ne ilgilendirir kardeşim rahatsız olduysan çık bakma testis kadında yoktur erkekte vardır günümüzde o kadar durum varken gelipte benim evladımın sağlığıyla ilgili soru sormamamı takıldın haaa bu arada evet çekerken hiç utanmadım çünkü ben doğurdum bence sen biraz kendine dön bak olurmu ben korurum evladımı sen rahat ol takma kendine bu kadar okeyyySiz iyi misiniz ya? Herkese acik bir platform da ne fotoğrafi bu?
Boyle mi koruyacaksiniz bu cocugu pes insan kendinden utanir su fotoğrafi cekerken
Doktora goturun abuK sabuk fotograflarda cekmeyin bir daha
Sen ne anlatıyosun ya bu neyin kafası allah aşkına seni ne ilgilendirir kardeşim rahatsız olduysan çık bakma testis kadında yoktur erkekte vardır günümüzde o kadar durum varken gelipte benim evladımın sağlığıyla ilgili soru sormamamı takıldın
Siz iyi misiniz ya? Herkese acik bir platform da ne fotoğrafi bu?
Boyle mi koruyacaksiniz bu cocugu pes insan kendinden utanir su fotoğrafi cekerken
Doktora goturun abuK sabuk fotograflarda cekmeyin bir daha
Bence senin bu zihniyetine yazıköptüm seni canım hadiNe anlattigim hakkinda fikriniz bile yok bende ondan bahsediyordum ztn. Yazik o cocuga cok yazik.
Bilgilendirme yaparsın insan gibi anlarım ama sen kim oluyorsunda benim çocuğuma acıyorsun yazık o çocuğa diyebiliyorsun bu seni ne ilgilendirir çok namus bekçiliği yapma merakın varsa sokakta bir çok çocuk kadın tecavüze uğruypr ben kendi evladıma sahip çıkarımSiz bir pedofili kavramini arastirin sonra herkese acik site vs 2. Derslere gecersiniz.
Bence bu ders size tam olarak yetmeli karşınızda kimin olduğunu bilip bilmeden heleki bir annenin en hassas noktası evladına yorum yaparken bir kere daha düşünmeli insan bu yazdıklarınızın hepsinin ssini aldım avukatımla görüşeceğim hayırlı akşamlarNeyse bu ders size yeter, durup durup sacma sapan seylerden cevap vermeye kalkmayin
Yanlisa yanlis savunmak dunyanin en sacma savunmasi.
Bence bu ders size tam olarak yetmeli karşınızda kimin olduğunu bilip bilmeden heleki bir annenin en hassas noktası evladına yorum yaparken bir kere daha düşünmeli insan bu yazdıklarınızın hepsinin ssini aldım avukatımla görüşeceğim hayırlı akşamlar
Özellikle merakta kalmayınKendi fotografinizi eklemeyi unutmayin
Kendi resmini koyacak ellam zaarSey sorucam madem o kdr iddilasiniz niye sildiniz veya sildiginizi zannediyorsunuz
Cocugunuzun o fotografi internetin tozlu sayfalarina kaydedildi bile..
Ay cok eglendim ya aksam aksam
Kendi resmini koyacak ellam zaar
Yav koysun da kim olduğunu bilelim ona göre ayağımızı denk alalım.O kismi dusunmek istemiyorum
Yav koysun da kim olduğunu bilelim ona göre ayağımızı denk alalım.
Sana mapus yolu göründü