• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin tatlı kaşları

Sağlıkla büyüsün annesi.. Yerim ben onun kaşlarını! :KK72:

Kızımın kulakları bile çok killiydi her yeri simsiyah kıl kel olanların dikkatini çekerdi

Çünkü simsiyah biraz uzun bı saçla doğdu kendisi erkek saçı misali yana taraniyordu :D

Şimdi vucudvnda kiler döküldü ama kasları bitişik yanına gelince belli oluyor uzaktan belli olmuyor bitisikligi :))

Bunların her hali güzel beee yemişim kaşini gözünü :anne::KK200:

Vallahi benim oğlumun kaşları bitişikti hafifledi ama alnı kolları sırrı bacakları sırf kıl siyahlı sarılı .. Kurban olurum onu verene❤️dökülme olayı da yok 3 ay sonra yaş 2 olacak hiç azalmadı.. Bir de asık suratlı ki sorma, Halbu ki çok gülen çok muzip bir bebek ama dışarıda noluuor aa kaşları birleştirip surat asıp geziyor

hanimlar bebegim 4 aylık ve kaşları birleşiyor. benim için çok sevimli ama cevremdekiler şimdiden Martı kaş diyor acaba dökülür mü böyle durum yasayan var mı. minnoşum ilerde inşallah üzülmez benim prensesim o her haliyle guzel sadece meraktan soruyorum biz her zaman mutluyuz coooook :halay:
Benim kizin da kasları çok çabuk belirginlesmisti. Hatta doktorum demişti ne çabuk çıkmış bunun kasları diye. Şimdi de bes yaşında benden gür kasları var. Ama benim o kadar hoşuma gidiyor ki iyiki babasına çekmiş o konuda. Ben sıkıntı yaşıyorum çünkü seyrek kaşlarım var. En azından senin kızından ilerde doldurmaya çalışmakla falan uğraşmaz ne güzel

bizim akrabamizin kızı vardi kuzenim de marti kaşlıydı:D
kızı da öle..
büyüdü aldirdi onu :) daha bi güzelleşti.

öyle ama biraz elestiri anlaminda diyorlar.beni cevrem çok güzel bulur. Bebegimi hemen elestirmek istediklerini düşünüyorum kime çekti diyorlar ayni da bana benziyor :) oysaki hatta tıpkı ben
Çirkin ördek yavrusu büyüyünce ben gibi kuğu olacak deyin sizde:KK70:

simenta simenta altıncı aya kadar daha çok dökülür. Ancak istersen karınca yumurtası yağına başlayabilirsin, istenmeyen yerlere sürebilirsin. Ileride kızın da rahatlar, sana teşekkür eder kıl tüy derdinden kurtardığın için :)

simenta simenta altıncı aya kadar daha çok dökülür. Ancak istersen karınca yumurtası yağına başlayabilirsin, istenmeyen yerlere sürebilirsin. Ileride kızın da rahatlar, sana teşekkür eder kıl tüy derdinden kurtardığın için :)
insallah ..en kötü ihtimal ilerde birlikte yallaaahh lazeree

he yaaa birlikte gideriz artık lazere neyim ahahahaha
Selam, merak ettim bebeğinizin kaşları döküldü mü?
Benim de 3 aylık bir kızım var ve kasları birleşiyor takılmıyorum aslında ama merak ediyorum her hangi bir şey yaptınız mı yada kendiliğinden döküldü mü?

Benimkinin yazık kası bıyığı var hahah kıllı doğdu bir görseniz dökülmez büyüyünce aldirir😄😄 bnimde kaslarım birlesikti sonra ne olduysa

Back