Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kizin da kasları çok çabuk belirginlesmisti. Hatta doktorum demişti ne çabuk çıkmış bunun kasları diye. Şimdi de bes yaşında benden gür kasları var. Ama benim o kadar hoşuma gidiyor ki iyiki babasına çekmiş o konuda. Ben sıkıntı yaşıyorum çünkü seyrek kaşlarım var. En azından senin kızından ilerde doldurmaya çalışmakla falan uğraşmaz ne güzelhanimlar bebegim 4 aylık ve kaşları birleşiyor. benim için çok sevimli ama cevremdekiler şimdiden Martı kaş diyor acaba dökülür mü böyle durum yasayan var mı. minnoşum ilerde inşallah üzülmez benim prensesim o her haliyle guzel sadece meraktan soruyorum biz her zaman mutluyuz coooook
Çirkin ördek yavrusu büyüyünce ben gibi kuğu olacak deyin sizdeöyle ama biraz elestiri anlaminda diyorlar.beni cevrem çok güzel bulur. Bebegimi hemen elestirmek istediklerini düşünüyorum kime çekti diyorlar ayni da bana benziyor :) oysaki hatta tıpkı ben
Haha haha valla öyle olacak .Çirkin ördek yavrusu büyüyünce ben gibi kuğu olacak deyin sizde
insallah ..en kötü ihtimal ilerde birlikte yallaaahh lazereesimenta altıncı aya kadar daha çok dökülür. Ancak istersen karınca yumurtası yağına başlayabilirsin, istenmeyen yerlere sürebilirsin. Ileride kızın da rahatlar, sana teşekkür eder kıl tüy derdinden kurtardığın için :)
Selam, merak ettim bebeğinizin kaşları döküldü mü?he yaaa birlikte gideriz artık lazere neyim ahahahaha