• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin tatlı kaşları

Benim kuzenimin kaşları birleşikti, çevre baskısı yüzünden bunalıyorDu ,ortaokulda kaslarının ortasını aldırmak zorunda kalmıştı .nefret ediyorum böyle hadsiz insanlardan .küçük kızım da aynen öyle doğdu .karıştı falan zannettim :) sonra kapkara doğan çocuk sararmaya başladı ve kaş problemi de kalmadı .küçücük çocuğa şimdiden böyle yapiyorlarsa büyünce onlardan çekeceği var .lütfen şimdiden herkesin ağzını kapat

Benimkinin tek kaşının bitimi yukarı doğru kalkık. Aa niye böyle diye herkesin dikkatini çekiyor ben de 'Atamın kaşına benziyor diye kiskanmayin' diyorum :)
20180903_154453.jpg

Benim kuzenimin kaşları birleşikti, çevre baskısı yüzünden bunalıyorDu ,ortaokulda kaslarının ortasını aldırmak zorunda kalmıştı .nefret ediyorum böyle hadsiz insanlardan .küçük kızım da aynen öyle doğdu .karıştı falan zannettim :) sonra kapkara doğan çocuk sararmaya başladı ve kaş problemi de kalmadı .küçücük çocuğa şimdiden böyle yapiyorlarsa büyünce onlardan çekeceği var .lütfen şimdiden herkesin ağzını kapat
zaten korkum da o ..O aglarsa .。:KK42:

benim büyük oglumunda var biraz.tek kaş şeklinde değil ama var yine de.
okula başlayınca kafaya takmaya başladı.
arada söylüyor ben tek kaslı mıyım diye:)
karar vereceği yaşa gelince lazer yaptırabilir.çok rahatsız olursa.
kız çocuklarında belli bir yaşa gelince sekil verme durumu oluyor zaten.
çok da dert edilecek bir durum değil.
Allah sağlık sıhhat versin herkesin evladına.
kendi rahatsız olmadığı sürece
çevrenin ne dediği önemli değil.
sağlıkla buyutun:)

Dökülmez sanmıyorum. Kızımın dökülmesi yani.
Bir yekpare de benden gelsin. :D

Eklentiler

• IMG_20180903_155551.jpg
    IMG_20180903_155551.jpg
    16,9 KB · Görüntüleme: 278
Benimkinin tek kaşının bitimi yukarı doğru kalkık. Aa niye böyle diye herkesin dikkatini çekiyor ben de 'Atamın kaşına benziyor diye kiskanmayin' diyorum :)
Eki Görüntüle 2185430
Maşallah boncuk gözlere. Ya biz bu kadar salak insanla uğraşmak zorunda mıyız? İsyanım var vallahi. Kaşı neden kalkıkmış... İstersen bir dilekçe yazıp Yaradan'a sor diye yönlendirmek lazım. Biz de senin kadar biliyoruz zira.

Bizim komşu kuaförde ağdacı. Kızım daha 2 yaşında bile değilken bıyıklarına laf atıp dururdu, büyüyünce bana gelirsin, ay bıyıklı mı olcan sen, bilmem ne. Ya dedim, senin kadar dert etmiyoruz babasıyla bu kıl tüy işini, çocuk bu, yanında böyle saçma sapan muhabbetler yapmaya gerek yok, başka şeyleriyle ilgilen çok istiyorsan... Feci bozuldu o an, bir daha da yapmadı ama densiz şakalarını.

martı kaş hahaha :) benimkide martı kaş :) 2.5 yaşında teyzesi.dökülmediler yani :KK200:

Dökülmez büyük ihtimal artarak ergenlikte de siyahlaşarak devam eder
Benim kızımda aynı ortası birleşik ordaki tüyleri bile öpüyorum :) ben çok seviyorum ama ilerde rahatsız olursa yaşı farketmeksizin bir ikisini çekeriz açılır. İnsanlar yorum yaptığında gülüp geçiyoruz biz de katılıyoruz hatta saçı da yok sırma saçlım diye seviyorum
Geçen kardeşim kaşı bıyığı uzuyor saçları aynı dedi güldük amcası da aynı şekilde takılıyor kötü niyetle yapılmadığı sürece sorun yok bence

Benimkide birlesik gibi ama millete ne yaf sizin çocuğun kaslarindan dizide cocuk oyuncu mu yapacaklar.analarindan kılsız mi doğmuşlar.benim kızda kulakta sırtta bol kıl vardı döküldü.bastan garip geldi ama millette kıla tüye mana aramaya ne meraklı

Buyuyene kadar birlesik kas bile moda olabilir. Ben kucukken ince kas modaydi hep rahatsiz olurdum. Kahkul kestirirdim gorunmesin diye,simdi kalin kas moda oldu ,hic almiyorum bile.

bence de birlesik kaş moda olur ilerde ...Biz ne kaş modaları gördük ahahahaa :D

Yerim onun martı kaşlarını :) ay onlar baksınlar kendi kaşlarına. Kendileri sanki hiç almıyorlar boşşşşveeer hee hee de geç sen

Bebeğin çok sansli kasları öyle uzar ayrılmaz artık ayni ben:) şuan bıçok insanın aksine kaslarima istedgm şekli verebiliyorum çok sık ve kalın oluyor öyle kaslar büyüyünce aldırmaya basladgnda kendini benm gbi şanslı hissedicek :)

Ay daha minicik yaa. Kıyamam :) bosverin ister marti ister kartal kaşlı olsun. Cevreyi onemsemeyin. 4 ay lik bi bebegin fiziki gorunumunu bile elestiriyorlar. Pes! Genc kiz olunca hal caresine bakarsiniz;)

Back