he yaaa birlikte gideriz artık lazere neyim ahahahahaAy daha minicik yaa. Kıyamam :) bosverin ister marti ister kartal kaşlı olsun. Cevreyi onemsemeyin. 4 ay lik bi bebegin fiziki gorunumunu bile elestiriyorlar. Pes! Genc kiz olunca hal caresine bakarsiniz
aynenHahaha yedi aylık minnoş yiğeniminde kaşları biraz martı gibidir. Bu yüzden ona diyorum ki canikom sen büyü birlikte kaş aldırmaya gidelim tamam mı
demem o ki bebek o daha o kaşlar insana her haliyle tatlı gelir. Çevrenizdeki insanlar eğer saçma şeyler söylerse de önce kendilerine bir baksınlar çocukta kaş kusuru arayacak kadar gereksizler demekki.
Allah bağışlasın canım bizim burda McDonald's kaş derlerhanimlar bebegim 4 aylık ve kaşları birleşiyor. benim için çok sevimli ama cevremdekiler şimdiden Martı kaş diyor acaba dökülür mü böyle durum yasayan var mı. minnoşum ilerde inşallah üzülmez benim prensesim o her haliyle guzel sadece meraktan soruyorum biz her zaman mutluyuz coooook
sanırım dökülmez ama sorun değil.sağlığı yerinde olsun dahanimlar bebegim 4 aylık ve kaşları birleşiyor. benim için çok sevimli ama cevremdekiler şimdiden Martı kaş diyor acaba dökülür mü böyle durum yasayan var mı. minnoşum ilerde inşallah üzülmez benim prensesim o her haliyle guzel sadece meraktan soruyorum biz her zaman mutluyuz coooook
Ayyyyyyyy yerimmmm bende saçı az bebekleri cok seviyorum bebek dedigin keltos olunca cok tatlı hele erkekse. Kizkardesim de keldi hatta kaşları da yoktu doğdugunda simdide az saçı gerci ve düz ve sarı :) bence cok yumos ya ama herkes ay masallah ne güzel saçları var diyor saçlı bebeklere ne alaka kiBenim oğlanında saçı az. sarı saçlı olduğu için baya bi az. o kadarken de keldi. saçı yok mu diyorlardı. benimde azdı. gerçi şimdi de çokta fazla saçım yok ya neyse. genetik. büyüyünce alacak nasılsa.
Benim de küçükken kalın ve birlesikti ben aldirdim ve incelttim kalın kas moda oldu ☺ simdi gelde kalinlastir ☺öyle diyorum zaten ama sadece merak ediyorum acaba bu durumda olan anneler var miydi
bence çok tatlı görünüyor.
olabilir :)Açık söylemem gerekirse, kızınızın kaşlarını çevreniz değil, siz takıntı yapmışsınız bence. İnsanlar bebeğe yorum yapabilir, kimi bebekler fazla kıllıdır, kıllı derler, kiminin ayakları, parmakları uzundur, kiminin saçı çoktur, bunlar dile getirilir. Ama "ıyy şuna bak, bu ne böyle" diye değil, dikkat çeken yanını söylersin işte. Hiç mi hayatınızda " ne saçlı bebek" dediğiniz bir bebek olmadı? Bunlar sadece yorum. Sıradan şeyler. Kınama, ayıplama değil. Kızınız tek kaşlıysa bunu yorumlamış olabilir çevre, normal. Siz alınıp gücenmişsiniz, sorun haline getirmişsiniz durumu. Ortada büyütecek bir şey yok yani.
ahahahahahaaBu neki benimki daha kalın ve simsiyahti orman gibi yani.. şimdi kalın kas moda oldu... yeminle hersey benim aleyhime ☺
ahahahahahaa
saglikla buyusun, tabi ki düzelir orası dert degil de, birinin çocuğuna bu sozu nasıl söyleme cesareti bulur insanlar, cidden ilginç...hanimlar bebegim 4 aylık ve kaşları birleşiyor. benim için çok sevimli ama cevremdekiler şimdiden Martı kaş diyor acaba dökülür mü böyle durum yasayan var mı. minnoşum ilerde inşallah üzülmez benim prensesim o her haliyle guzel sadece meraktan soruyorum biz her zaman mutluyuz coooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?