Bebeğimin tatlı kaşları

Ay daha minicik yaa. Kıyamam :) bosverin ister marti ister kartal kaşlı olsun. Cevreyi onemsemeyin. 4 ay lik bi bebegin fiziki gorunumunu bile elestiriyorlar. Pes! Genc kiz olunca hal caresine bakarsiniz
he yaaa birlikte gideriz artık lazere neyim ahahahaha

Hahaha yedi aylık minnoş yiğeniminde kaşları biraz martı gibidir. Bu yüzden ona diyorum ki canikom sen büyü birlikte kaş aldırmaya gidelim tamam mı
demem o ki bebek o daha o kaşlar insana her haliyle tatlı gelir. Çevrenizdeki insanlar eğer saçma şeyler söylerse de önce kendilerine bir baksınlar çocukta kaş kusuru arayacak kadar gereksizler demekki.

aynen

Allah bağışlasın canım bizim burda McDonald's kaş derler Sağlığı iyi olduktan sonra takma ya boşver hem öyle desinler nazar değmez. Kara kaş kara göz esmerse belki o yüzden tüylü olmuştur. Bazı küçücük kız çocukları görüyorum bacakları kapkara tüylü olabiliyor. Bu hormonal bir bozuklukmuş. Eğer öyle birşey olursa mutlaka doktora göster. Ama bence ciddi birşey değildir, kimi kız çocukları da saçsız oluyor yavrum kıyamam her halleriyle melek onlar Biz bekleyen annelere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim

Açık söylemem gerekirse, kızınızın kaşlarını çevreniz değil, siz takıntı yapmışsınız bence. İnsanlar bebeğe yorum yapabilir, kimi bebekler fazla kıllıdır, kıllı derler, kiminin ayakları, parmakları uzundur, kiminin saçı çoktur, bunlar dile getirilir. Ama "ıyy şuna bak, bu ne böyle" diye değil, dikkat çeken yanını söylersin işte. Hiç mi hayatınızda " ne saçlı bebek" dediğiniz bir bebek olmadı? Bunlar sadece yorum. Sıradan şeyler. Kınama, ayıplama değil. Kızınız tek kaşlıysa bunu yorumlamış olabilir çevre, normal. Siz alınıp gücenmişsiniz, sorun haline getirmişsiniz durumu. Ortada büyütecek bir şey yok yani.

sanırım dökülmez ama sorun değil.sağlığı yerinde olsun da

Benimde alnımın üstünde saçın başladığı yerde tüycükler vardı herkeste olan bebek tüyleri yani. Bakan sürekli alnın saçınla kapanacak, alnın kalmayacak. Küçük alınlı olacaksın derlerdi 6-7 yaşındayken Öyle birşey olmadı ama çok korkardım her sabah saçlarım aşağıya inmiş mi diye aynaya bakardım.
Birde benim kaşlarım birleşik değildi ama bayağı gürdü. O zamanlarda ince kaş modaydı tabi ortaokula geçtiğimden beri sürekli çevremden okulumdan heryerdeen ne kadar kalın kaşların var diye duya duya liseye geçtiğim gibi aldırmaya başlamıştım annemden gizli. Anneme kalsa 18 yaşına kadar izin vermiyordu bide.

Ayyyyyyyy yerimmmm bende saçı az bebekleri cok seviyorum bebek dedigin keltos olunca cok tatlı hele erkekse. Kizkardesim de keldi hatta kaşları da yoktu doğdugunda simdide az saçı gerci ve düz ve sarı :) bence cok yumos ya ama herkes ay masallah ne güzel saçları var diyor saçlı bebeklere ne alaka ki

Allah bağışlasın minik prensesi :) kızım 4 yaşında olacak bir ay sonra onunda kaşları birleşik hemen hemen aynı sizin gibi martı kaş diyorlar, ilerde bolca kuaför bekleyebiliriz :)bebekken de vardı çok belli değildi dökülür diye düşündüm ama koyulaştıkça belli oldu ve dökülmedi.

Benim oğlumun kaşları da birleşik :) dökülür dediler anne sütü sur dediler ama birşey degismedi.

Canm benim kızçemde öyle. 16 aylık. Bizim çevredekilerde öyle seviyo. Bacaklarinda kollarinda hafif tüycükler var. Bıyık var kaşlar birlesik ama baba tarafi bayanlar bile aşırı tüylüü ben ona bağlıyorum :)))

Bizimki sen öyleydi gülerdik bizde. Hatta kolları, bacakları da çok tüylüydü geçti :)

olabilir :)

Benim kizimin kaslari degil ama vucudunda bayagi tuğleri vardı cogu dokuldu su an 7bucuk ayligiz

Kaşlarının ortasından 1-2 çimdik kıl alıverir konu sahibi ne olacak, en büyük derdi bu olsun

saglikla buyusun, tabi ki düzelir orası dert degil de, birinin çocuğuna bu sozu nasıl söyleme cesareti bulur insanlar, cidden ilginç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…