- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
zaten korkum da o ..O aglarsa .。Benim kuzenimin kaşları birleşikti, çevre baskısı yüzünden bunalıyorDu ,ortaokulda kaslarının ortasını aldırmak zorunda kalmıştı .nefret ediyorum böyle hadsiz insanlardan .küçük kızım da aynen öyle doğdu .karıştı falan zannettim :) sonra kapkara doğan çocuk sararmaya başladı ve kaş problemi de kalmadı .küçücük çocuğa şimdiden böyle yapiyorlarsa büyünce onlardan çekeceği var .lütfen şimdiden herkesin ağzını kapat
Yerim onu bennBenimkinin tek kaşının bitimi yukarı doğru kalkık. Aa niye böyle diye herkesin dikkatini çekiyor ben de 'Atamın kaşına benziyor diye kiskanmayin' diyorum :)
Eki Görüntüle 2185430
Maşallah boncuk gözlere. Ya biz bu kadar salak insanla uğraşmak zorunda mıyız? İsyanım var vallahi. Kaşı neden kalkıkmış... İstersen bir dilekçe yazıp Yaradan'a sor diye yönlendirmek lazım. Biz de senin kadar biliyoruz zira.Benimkinin tek kaşının bitimi yukarı doğru kalkık. Aa niye böyle diye herkesin dikkatini çekiyor ben de 'Atamın kaşına benziyor diye kiskanmayin' diyorum :)
Eki Görüntüle 2185430
seninki sarışın belli olmuyor amaa yerim o gözleri yaaaDökülmez sanmıyorum. Kızımın dökülmesi yani.
Bir yekpare de benden gelsin.
seninki sarışın belli olmuyor amaa yerim o gözleri yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?