• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin tatlı kaşları

simenta

ben bir garip aşk bestesiyim
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2016
146
88
98
32
hanimlar bebegim 4 aylık ve kaşları birleşiyor. benim için çok sevimli ama cevremdekiler şimdiden Martı kaş diyor acaba dökülür mü böyle durum yasayan var mı. minnoşum ilerde inşallah üzülmez benim prensesim o her haliyle guzel sadece meraktan soruyorum biz her zaman mutluyuz coooook :halay:

öyle diyorum zaten ama sadece merak ediyorum acaba bu durumda olan anneler var miydi

hanimlar bebegim 4 aylık ve kaşları birleşiyor. benim için çok sevimli ama cevremdekiler şimdiden Martı kaş diyor acaba dökülür mü böyle durum yasayan var mı. minnoşum ilerde inşallah üzülmez benim prensesim o her haliyle guzel sadece meraktan soruyorum biz her zaman mutluyuz coooook :halay:
bence çok tatlı görünüyor.

s-ec344b8b4a2e3a57aa822c2859ce3b26c699661d.jpg

Ay allahım millete bak ya. Benim kuzenimin öyleydi bebekken ve herkes yorum yapardı, şimdi büyüdü hiç bir sıkıntı yok kaşı gözü gayet güzel merak etmeyin.

:KK9::anne:Benim bebegimde 4 aylik olacak onun da kaslari birlesmisti dogdugundan beri ona da oyle diyorlardi zamanla azaldi diyebilirim

Benim yeğenim 9 yaşında severken diyorlar küçüklüğünden beri. Kötü niyetli değil ama işte birazda kokoştur kendileri şimdiden kaşlarından rahatsız oluyo söyleyenlerden etkilendiği için.

Benim kızım genel olarak tüylü bir bebekti, dökülür dediler büyük kısmı dökülmedi. Bıyıkları bile var siyah siyah, bacaklarında var, kollarında, sırtında... Allah başka dert vermesin. İleride rahatsız olursa çaresi var. Çaresi olmayan bir sürü şey var bu dünyada, o yüzden takmamak lazım. Çocuklarımıza kılın tüyün ne kadar önemsiz olduğunu, bunun bir kusur olmadığını, isterse değiştirebileceğini, asıl kusurun insanların fiziksel özelliklerini ağızlarına laf eden insanlar olduğunu öğretmemiz lazım öncelikle. Gerisini zamanı gelince düşünürüz.

Back