• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimin sivilceleri

Schirin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
1.013
7
156
43
Kocaeli
bebegimin yüzünde 3 tane sivilce çıktı resmen sivilce içi dolu gibi sizdede oldumu sıcaktanmı acaba kollarındada kırmızı benekler su çiçegi olamaz dimi?

benim kızımın kollarında da var.kırmızı benekler.terden oluyor.sivilcelerde cildi hassassa ondan olabilir..bende kızımdan çok çektim..bebek yağları bile cildini tahriş etti..

Sıcaktan isilik olmuştur..Hergün sadece ılık suyla banyo yaptırırsan geçer..Hametanda kullanabilirsin..Ama yinede doktora göstermende fayda var. Tarifinden isilik gibi geldi bana..Üstünü hafif giydir..Gece uyurkende ince birşey ört üstüne..

Sivilce yediğin birşey sütüne geçip bebeğe allerji yaptıysa oluyormuş bir de sütün yağlı olursa.. Kollarında tariflediğin kırmızı benekler ise muhtemelen isilik.. Ilık banyo yaptırmaya devam et. Kollarının terden nemli olmamasına özen göster. sevgiler

benim oğlumunda yüzünde çıkıyo ağız mendillerinden birini onun sabunu ile sabunla yüzünü her sabah hafif masajla temizle sonra durula işe yarıyo demelisin

Back