içinizi rahatlatacak başımdan geçenleri anlatayım size.
Bizim üst katımızda anormal bir çift vardı birde çocukları.Bebeğin sesini hiç duyamadık biz anne ve babasından.Gecenin 2 sine kadar son ses müzik dinlerlerdi.Evleri zaten sürekli 6 kişiden aşağı değil.Bize ne isterlerse 20 kişi olsunlar ama inanın insan gibi değillerdi.4 e doğru misafir uğurlardı ama ne muhabbet apartmanda bağıra bağıra..
kapısına çıkmayıda istemedik 1 sene sabrettik ,ama benim üniversite sınavım yaklaştı.Annem uyarmak için çıktı bayanla konuşmak için çıkmaz olaydı.Nasıl azarladı o kadın yüzüne kapattı.Yine sokağı inlettikleri bir gün ben artık dayanamadım ve polisi aradım.Polis tabi sokağın başından duydu gürültüyü,zili duymadılar o derece.Neyse polis uyardı ama neymişkışın 12 yazın saat 1 e kadar isterlerse düğün yapabilirlermiş,polis üzülerek söyledi bunları.polisi sokağın başında görür görmez sesi kapatıp bizden gelmedi o ses diyorlardı..
1sene civarında yine sabrettik en son ben savcılığa gittim ,bunun tespitini yapamaz mısınız dedim.Olay şöyleymiş,sen dava açacaksın sonra aylar sonra gelip sizin evinizin duvarlarınıza desibel cinsinden gürültü ölçen cihazlar takılacak onlar kayıt yapacak.Sonra mahkemede konuşulacak edi.ayrıca mahkemenin o aletleri takmaı için belirli miktarda polise şikayet edilmesi kayıtlarda olması gerek dedi.Yani o mahkeme işi çoook uzun bir iş.Bizde evden çıkmakta bulduk çözümü.
Sizin o deli komşunuz anca uğraşıp o cihazları taktırır ki kayde değer olması için öyle çocuk ağlaması değil bangır bangır müzik çalması o şiddette olması lazım.Bırakın uğraşsın,birde sizin avukat masraflarınızı ödesin o işten hiçbirşey çıkmaz!
o minnacık ayakların sesinden ne olur allah aşkına..içinizi ferah tutun,gece 12 ye kadar sabahta 8 den sonra istediğinzi yapabilirsiniz..