Çocuk Hastalıkları bebeğimin poposunda çatlak varmış

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yeniyeni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
922
342
103
kızlar benim gibi aynı sorunu yaşayan varmı bebeğimin dinmeyen ağlamalarından hastaneye götürdük acilde popoda çatlak olduğu söylendi anestol ve hametan verdi ama kaç kez kullanacağımı bile söylemedi anestolünnde yan etkileri çok fazla aynı sorunu yaşayan anneler napmalıyım bu arada 95 günlük erkek bebeğiz

kızlar benim gibi aynı sorunu yaşayan varmı bebeğimin dinmeyen ağlamalarından hastaneye götürdük acilde popoda çatlak olduğu söylendi anestol ve hametan verdi ama kaç kez kullanacağımı bile söylemedi anestolünnde yan etkileri çok fazla aynı sorunu yaşayan anneler napmalıyım bu arada 95 günlük erkek bebeğiz

korkma korkma bişi olmaz hametan ı zaten hep kullanıyoruz pişik oldukca anestol acıyı alır ama sürerken ikisini karıştırıp sür yoksa yazık yavrucuga acısına dayanamaz bız bıle dayanamıyoruz azıcık bı yerımız acısa.. anestol de öyle çok korkulacak bı krem degıl demıştı bana eczacı günde iki kere sür karıştırıp yada her kakadan sonra ama çok sık kaka yapıyosa iki üç kere sür mesela altını degıştırıp siliyosunya kremde gıdıyo ozaman tekrarla çok miktarda sürme ama..

korkma korkma bişi olmaz hametan ı zaten hep kullanıyoruz pişik oldukca anestol acıyı alır ama sürerken ikisini karıştırıp sür yoksa yazık yavrucuga acısına dayanamaz bız bıle dayanamıyoruz azıcık bı yerımız acısa.. anestol de öyle çok korkulacak bı krem degıl demıştı bana eczacı günde iki kere sür karıştırıp yada her kakadan sonra ama çok sık kaka yapıyosa iki üç kere sür mesela altını degıştırıp siliyosunya kremde gıdıyo ozaman tekrarla çok miktarda sürme ama..

teşekkürederim canım cevabın için anestolun yan etkileri bölümünü okuyunca çok korktum

Öncelikle geçmiş olsun, Aynısını biz kızım daha 40'ının içindeyken yaşamıştık. Neler yaşadığını çok iyi anlıyorum ve maalesef 10 gün benim için eziyetti :(

Biz iyileşmesi için;
- Küvetine sıcak su koyup belinden aşağısını suya koyardık ve bacak hareketi yapıp, kendini kasmadan rahat rahat tuvaletini yaptırırdık
_ Bu banyodan sonra anestol, bepanthen plus kullandık. Anestol yan etkisi olmuyor merak etme , acısını alıyor..

Birde bu başlıklarda da konuşulmuş birgöz at istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/prema...nizin-poposunda-catlak-var-lutfen-okuyun.html

Back