Bebek Beslenmesi Bebeğimin Pişiğini Bir Türlü Geçiremiyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

melis454621

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
1
0
1
51
Bebeğimin altını sık sık değiştirmeme rağmen pişik oldu. Arkadaşlarımın ve çevremin tüm tavsiyelerini denememe rağmen iyileşme sürecini bir türlü kısaltamıyorum. Bebeğimin altını değiştirirken sürekli ağlıyor onun canı yanınca kahroluyorum. Ne yapmam lazım fikir verin kızlar.

Bebeğinizin altını açıp temizledikten sonra hemen bağlamayın. geçen bir dr açıklama yapmıştı. bezler fazla hava aldırmadığı için,bebeğin poposu ıslakken bağlanırsa pişik oluşumu artıyormuş. suyla temizleyin, zeytin yağı sürün

Kantaron yagi hem ağrısını alir hemde iyileşme surecinj hızlandırır bebek bezi olarak premium care oneririm

Sana yağ sıvı yağ iyi geliyor belkide kullandığın bez iyi gelmiyordur hangi bezi kullanıyorsun değiştirebilirsin

Islak mendil kullanıyorsan hemen bırak , bebek temizleme pamuklarından al. Ayrıca eczaneden OKSİZİNC BABY ÇAY AĞACI YAĞI %20 ÇİNKO OKSİT pişik kremi kullan,parabensiz üstelik.Çinko içerikli olması önemli.Tek kullanımda etkiyi görürsün,kızım 8 aylık hiç pişik olmadı.

Yeşil tüpte olan yağlı arko krem öneririm bolca her defasında sür çok hızlı etki eder ben hiç pişik kremi kullanmadım

Ben sebamed pisik önleyici kullanıyorum. Bez faktörü çok önemli. Bize mesala molfix pisik yaptı. Prima sorun yaratmadı. Bebegimin her altını degistirdigimde bebegin poposu en az beş dakika açık tutuyorum. Poposunda pisik sorunu yaşamadım. Bizimkinin kulak arkalari pisik oluyor. Doktor fito diye bir krem verdi. Bize iyi geldi. Size tavsiyem doktora götürün

Islak mendil yerine eczanelerde satılan bambu mendil ler var onu kullanıyorum daha önce pisik problemi yaşadık travacort ve hametan isimli merhemleri karıştırıp 3 gün boyunca sabah akşam sürdüm 3 günden sonrada sadece hametan kullandım birkaç gün çok şükür geçti ama nemli kalmaması gerçekten çok önemli altını sildikten sonra muhakkak 1-2 dak kurumasını bekledim inşallah bir an önce düzelir yazık kuzulara

bebek bezi olarak prima kullanabilrisin. Hızlı şeklide sıvıyı emiyor. Cilde daha az temas eder. Pişik kremi olarak ben Le sandre organics diye organik sertififikalı bir ürün kullanıyorum. Organik olduğu için tercih ediyorum

Arkadaşların çogu dediğine katılıyorum; ıslak mendil kullanmıyorum kullansam da unibaby yenidoğan hala ki onu da sudan geçiriyorum kakadan sonra yıkıyorum genelde iyice kurulayıp azcık açık bırakıyorum ama gene de olduğu oldu onda da hamaten kullandım çok başarılı.

Tavsiyeleri denedim yine de geçmiyor diye yazmışsınız ama ben kendi bebeğimde uyguladığım yöntemleri söyleyeyim belki denemediğiniz bir yöntem vardır. Öncelikle doktora götürmenizde yarar vardır. Belkide alerjik bir durum olabilir. Bezini değiştirebilirsiniz, başka beze geçebilirsnz, emiciliği yüksek ve pamuksu dokusu olan bir bez deneyebilirsnz. Hareket özgürlüğü için şu esnek bel bantlı ve bacak oyuntulu bezlerden deneyin bence.:) ıslak mendili saf su ve pamuk karışımı bir mendil olmalı mumkunse pamukla temizleyin. Sık sık altını değiştrp her değiştrmede havalandırın. Altını iyice temizleyin kurumasını bekleyin. Saf zeytinyağı da süre bilirsiniz. İnşallah bir an evvel bebeğinizin pişiği geçer.

Siddetle tavsiyedir, hindistan cevizi yagi surun. Daha hastanede bebegim pisik olmustu bezinden kan gormustum aklim cikmisti, hindistan cevizi yagi surduk, ikinci bezi acisimizda sorun yok olmustu. Ben su an her altini aldigimda hindistan cevizi yagi sueuyorum ayrixa gogus ucu yaralarimda da kullaniyorum cok cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…