Teşekkür ederim cevabınız için, inşallah bizde de aynı hızla geçip gider. Annenizin hangi bölgedeki lenf bezleri şişmişti?cok gecmıs olsun
annemde benzer sıslıkler oldu
doktor kedı beslıyor musunuz dedı
ve evet beslıyoruz
bıkac ılac verdı annem duzenlı kullandı genel kontrol edıldı ve gectı
zararsızdı
kasıklardaydı sonra da koltuk altında cıktı once korktuk lenf bezlerınde kıst dedıler baya bı ınceledılerTeşekkür ederim cevabınız için, inşallah bizde de aynı hızla geçip gider. Annenizin hangi bölgedeki lenf bezleri şişmişti?
İnşallah zararsızdır, bir enfeksiyon belirtisi olsa kafamda daha net oturacak ama iki üç gün hapşırdı burnu aktı bir iki gece çok hafif ateşi çıktı, o kadar. Bu kadarcık hastalık lenf bezlerini bu kadar şişirir mi şaşırdımBana zararsız göründü, endişe etme. Bir kaç lenfte şişme olması demek enfeksiyon var/vardı demek. Geçecektir geçmiş olsun.
Bebeğin küçük, ateş yapmayacak kadarki virüsler bile şişirebilir, bağışıklık sisteminin tanımadığı bir tür olabilir. Ben bazen hasta olduğumu boynumdaki bezeden anlıyorum klasik semptomları göstermediğim halde. Doktorunun tavsiyesini bekle ama endişe etme bu süreçte.İnşallah zararsızdır, bir enfeksiyon belirtisi olsa kafamda daha net oturacak ama iki üç gün hapşırdı burnu aktı bir iki gece çok hafif ateşi çıktı, o kadar. Bu kadarcık hastalık lenf bezlerini bu kadar şişirir mi şaşırdım
Teşekkür ederim, sabırla bekleyeceğim tabi ki. Aslında özellikle araştırma hastanesine götürmedim hemen röntgen vs isterler hiçbir şeyi de yoktur boşuna radyasyon alır diye, ama evlat işte.Bebeğin küçük, ateş yapmayacak kadarki virüsler bile şişirebilir, bağışıklık sisteminin tanımadığı bir tür olabilir. Ben bazen hasta olduğumu boynumdaki bezeden anlıyorum klasik semptomları göstermediğim halde. Doktorunun tavsiyesini bekle ama endişe etme bu süreçte.
Teşekkür ederim, inşallah değildir, gelip geçicidir.Benimde arada çene kemiğimin altında yumru yumru şeyler elime gelir hatta en son yıne vardı şimdi siz yazınca aklıma geldi kontrol ettim kaybolmuşlar. Çocukken ensemde vardı bikaçtane onlarda geçmişti bidaha orada çıkmadı. Çok önemli bişey değildir umarım.
Merhaba, oğlumu bir süre çocuk dr.u takip etti, geçmeyince çocuk onlolojisine yönlendirdi.bendimm merhaba bebeğiniz nasıl oldu,bzmde bu ara dişler üst üste geliyor?2gün önce sağlı ve sollu hareket eden cok küçük beze farkettm.sürecinz nasıl oldu
Bizim dr.muz cok küçük olduğunu Allah korusun buyume veya bi kızarıklk olursa takıpte olmamızı söledi..Merhaba aynı şikayet bizdede var 18 aylık aşıdan sonra oldu dişlerini se erken çıkardı dediğiniz gibi bu arada kafada kuşak arkasında saçlı yerde uara çıktı acaba o mu yaptı bilemiyorum. .3 doktora götürdüm ultrason ve kan yapıldı takipte olun dendi büyür mü acaba diye..büyümez inşallah 2 ayda bir ultrason çekilip takip edilceke ..doktor kaybolmaz bunlar ama korkacak bişi de değil dedi bize..acaba sizin bebekler nasıl oldu son durumlar ne
İyi günler çoçuğunuzun durumu ne oldu benim kızımında kulak atkadı lenf bezi şiştiGeçmiş olsun ayni durum bizde de var 3 aylıkken mercimek kadardı farkettiğimde daha da küçük olabilir şimdi 14 aylık ve üç ay önce 1.5 cm demişlerdi bu hafta yine gideceğiz sürekli büyüyor farkediyorum. Sizde süreç nasıl oldu şuan kaç cm acaba?
Geçmiş olsun ayni durum bizde de var 3 aylıkken mercimek kadardı farkettiğimde daha da küçük olabilir şimdi 14 aylık ve üç ay önce 1.5 cm demişlerdi bu hafta yine gideceğiz sürekli büyüyor farkediyorum. Sizde süreç nasıl oldu şuan kaç cm acaba?