- 31 Temmuz 2016
- 572
- 438
- 33
- 29
- Konu Sahibi Yazyagmurum68
-
Muz yada cennet hurması yedi rino san ondan olurIyi aksamlar arkadaslar 6 aylik bir oglum var 3 4 gundur kaka yaptiginda bezinde dikkatimi cekti minicik minicik iplik gibi kirmizi seyler var ilk basta gordugumde cok korktum kıl kurdu olabilrmi diye ama degil ip gibi baya var bisuru boyle bisey yasayaniniz varmi aceba nedir neden boyle birsey oldu kakasinda ? Yardmci olanlara smdiden tesekkur ediyorum.
Yeni bir gida denemedim elma muz yogurt veriyorum genelde.meyveleri pek yemiyor ama yogurdu 1 bucuk aydir veriyorum ill defs boyle birseyle karsilastim tesekkur ederm doktora gidecemYeni bir gıda denediniz mi? Kan olabilir alerjik reaksiyon olabilir. Mutlaka tahlil yaptirin
Acaba battaniyesi kırmızı olabilir mi ondanmi içine çektide öyle oldu aklıma ilk bole bişey geldiIyi aksamlar arkadaslar 6 aylik bir oglum var 3 4 gundur kaka yaptiginda bezinde dikkatimi cekti minicik minicik iplik gibi kirmizi seyler var ilk basta gordugumde cok korktum kıl kurdu olabilrmi diye ama degil ip gibi baya var bisuru boyle bisey yasayaniniz varmi aceba nedir neden boyle birsey oldu kakasinda ? Yardmci olanlara smdiden tesekkur ediyorum.
Yogurdun icine muz ezmistm cok az bisey iki kasik falan yedi ama iki uc gundur kakasnda ckıyor 2 3 kasiktan bu kdar cikmasi normalmi muzdan dolayiMuz yada cennet hurması yedi rino san ondan olur
Tüyü, tozu içine kaçmış olabilir soludukça yavrucakYeni bir gida denemedim elma muz yogurt veriyorum genelde.meyveleri pek yemiyor ama yogurdu 1 bucuk aydir veriyorum ill defs boyle birseyle karsilastim tesekkur ederm doktora gidecem
Hayir bende ilk oyle sandim yani bu ckanlari yemesi mumkun degil cok var ve hic yalniz brakmiyorum gorurdum oyle bisey olsa kirmizi hic biseyide yok agzina alip yiyebilcegiAcaba battaniyesi kırmızı olabilir mi ondanmi içine çektide öyle oldu aklıma ilk bole bişey geldi
yada sizin varsa kırmızı yünlü kazaginizdan mi oldu
Veya koltuk örtüsü felan
Ama ben mama kullanmiyorumki anne sutu aliyor yogurt.veriyorum suan ek gida olarakta ara sirada.meyve katiyorum yogurduna kafama cok takildi esim gunduzcu calistgi icin goturemedim doktoradaBen de kırmızı değil siyah olarak görmüştüm aynısını..Doktor mamayla ilgili olduğunu söyledi,endişelenecek birşey olduğunu sanmıyorum ama rahat edecekseniz götürün yine de..
Anladım bence en kisa zamanda doktora goturmelisiniz ozamanHayir bende ilk oyle sandim yani bu ckanlari yemesi mumkun degil cok var ve hic yalniz brakmiyorum gorurdum oyle bisey olsa kirmizi hic biseyide yok agzina alip yiyebilcegi
Muz verdm yogurdunun icinde ama yemek istemedi 3 kasik anca aldi ama hala kakasnda var o iplikciklerden yani azicik yemesinden hala ckmasina sasirdm genelde muzdan olur deniyor arastiriyorumValla ben oğluma muz yedi riske olurdu.
Aradim cevap vermiyor mesaj attim insallah doner icim hic rahat degil umarim kotu bisey yokturdoktorunuzun numarasi yokmu arayin sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?