• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin kakasındaki iplikcikler

Yazyagmurum68

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
572
438
33
29
Iyi aksamlar arkadaslar 6 aylik bir oglum var 3 4 gundur kaka yaptiginda bezinde dikkatimi cekti minicik minicik iplik gibi kirmizi seyler var ilk basta gordugumde cok korktum kıl kurdu olabilrmi diye ama degil ip gibi baya var bisuru boyle bisey yasayaniniz varmi aceba nedir neden boyle birsey oldu kakasinda ? Yardmci olanlara smdiden tesekkur ediyorum.

Yeni bir gıda denediniz mi? Kan olabilir alerjik reaksiyon olabilir. Mutlaka tahlil yaptirin

Iyi aksamlar arkadaslar 6 aylik bir oglum var 3 4 gundur kaka yaptiginda bezinde dikkatimi cekti minicik minicik iplik gibi kirmizi seyler var ilk basta gordugumde cok korktum kıl kurdu olabilrmi diye ama degil ip gibi baya var bisuru boyle bisey yasayaniniz varmi aceba nedir neden boyle birsey oldu kakasinda ? Yardmci olanlara smdiden tesekkur ediyorum.
Muz yada cennet hurması yedi rino san ondan olur

Acaba battaniyesi kırmızı olabilir mi ondanmi içine çektide öyle oldu aklıma ilk bole bişey geldi
yada sizin varsa kırmızı yünlü kazaginizdan mi oldu
Veya koltuk örtüsü felan

Ben de kırmızı değil siyah olarak görmüştüm aynısını..Doktor mamayla ilgili olduğunu söyledi,endişelenecek birşey olduğunu sanmıyorum ama rahat edecekseniz götürün yine de..

Yeni bir gida denemedim elma muz yogurt veriyorum genelde.meyveleri pek yemiyor ama yogurdu 1 bucuk aydir veriyorum ill defs boyle birseyle karsilastim tesekkur ederm doktora gidecem
Tüyü, tozu içine kaçmış olabilir soludukça yavrucak

Acaba battaniyesi kırmızı olabilir mi ondanmi içine çektide öyle oldu aklıma ilk bole bişey geldi
yada sizin varsa kırmızı yünlü kazaginizdan mi oldu
Veya koltuk örtüsü felan
Hayir bende ilk oyle sandim yani bu ckanlari yemesi mumkun degil cok var ve hic yalniz brakmiyorum gorurdum oyle bisey olsa kirmizi hic biseyide yok agzina alip yiyebilcegi

Ben de kırmızı değil siyah olarak görmüştüm aynısını..Doktor mamayla ilgili olduğunu söyledi,endişelenecek birşey olduğunu sanmıyorum ama rahat edecekseniz götürün yine de..
Ama ben mama kullanmiyorumki anne sutu aliyor yogurt.veriyorum suan ek gida olarakta ara sirada.meyve katiyorum yogurduna kafama cok takildi esim gunduzcu calistgi icin goturemedim doktorada

Çok yediriyor olabilirsiniz.
İkinci olarak çekirdeği kendinden olan meyveler çilek, muz, kivi, domates gibi ve yumurtanın beyazı bir yaştan sonra vermeniz uygun olur. Muz vermeyin. Muzdan olabilir yani.

Back
X