- 31 Temmuz 2016
- 572
- 438
- 33
- 29
- Konu Sahibi Yazyagmurum68
Hayir kmse yok bebegimle hep evde tekiz esim aksam geliyor isten ikimiz varizBebegin etrafinda baska cocuk var mi ? Battaniye ya da yün lu bir kiyafetten gelmis olabilir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir kmse yok bebegimle hep evde tekiz esim aksam geliyor isten ikimiz varizBebegin etrafinda baska cocuk var mi ? Battaniye ya da yün lu bir kiyafetten gelmis olabilir.
Aradim cevap vermiyor mesaj attim insallah doner icim hic rahat degil umarim kotu bisey yoktur
inşallah birsey olmaz iyiyi cagirin kotu dusunmeyin ...
Siyah olsa muz diyecektim ama kırmızıysa kan olabilir.. Emiyorsa sizin yediğiniz bir gıdadan da alerji olmuş olabilir..
Utanmasam kakasini atacam gostermek icon siyah degil ama iplikcikler kirmizi kucuk kucuk gercekten muzdan olabilirmi bidaha vermedim ama hala kakasnda varMerak etmeyin muzdan kaynaklanıyor o iplikçiler ek gıdalara alışana kadar sindirilmemiş besinleri kakada görmeye alışın.Sağlıcakla büyütün bebeğinizi...
Korkmayın, aylarca kanlı kaka yapan bir bebek büyüttüm, üstelik daha ek gıda bile yoktu. Kısa zamanda dr a gidin, yediklerine ve yediklerinize dikkat edin yeter :)siz boyle alerji olabilir diyince tum endiselendim allahim doktorada gidemedik ne yapacam ben smdi cok kfama taktim
Cok tesekkur ederim gitcem insallah hic olmadi kaka yaptiginda esim evdeyken gecede olsa acile goturcem kakasini gosterip tahlil yapmayaKorkmayın, aylarca kanlı kaka yapan bir bebek büyüttüm, üstelik daha ek gıda bile yoktu. Kısa zamanda dr a gidin, yediklerine ve yediklerinize dikkat edin yeter :)
Baya 4 gun falan kakasini yapmadi sonra yapti ikinci yapisinda farkettim bu ipleri kan gibi sumuksu birsey degil insallah muzdan dolayidirMuz vermeyin bebeğinize yoğurt sonrasında sebze ile devam edin ek gıdaya en sona da meyveleri bırakın
Kakasında ki iplikler yeni verdiğiniz besinden olabilir
Muz kabızlığı tetiklemiş bağırsaklarını yormuş olabilir mesela 9 aya kadar da muz verilmiyor zaten
Kırmızı dediğiniz için aklıma kakasında kan geldi ama telaşlanmayın sabah doktora götürün hava güzel nasılsa taksi dolmuş hangisi uygunsa gidip gelin
Geçmiş olsun
Ek gıdaya geçerken kakayı bende gereksiz incelemiştim hep ve hep normal demişlerdiBaya 4 gun falan kakasini yapmadi sonra yapti ikinci yapisinda farkettim bu ipleri kan gibi sumuksu birsey degil insallah muzdan dolayidir
Evet zaten oyle cok birsey yemedik daha elma verdim 3 gun birsey olmadi ara sira yogurduna katiyordum yogurttan zaten alerji olmadi muzda cok nadir verdimm baskada birsey yemedik dahaAlerjik bir durum sanırım. 3 gün kuralına dikkat ettiniz mi ek gıdaya geçişte ?
Ben ilk bebegimde yaşamıştım hatta fotografini cekip doktora göstermiştim. Ip gibi şeyler vardi hatta böcek gibi. Normal demiştiIyi aksamlar arkadaslar 6 aylik bir oglum var 3 4 gundur kaka yaptiginda bezinde dikkatimi cekti minicik minicik iplik gibi kirmizi seyler var ilk basta gordugumde cok korktum kıl kurdu olabilrmi diye ama degil ip gibi baya var bisuru boyle bisey yasayaniniz varmi aceba nedir neden boyle birsey oldu kakasinda ? Yardmci olanlara smdiden tesekkur ediyorum.
Tropik meyvelerin çoğu alerji yapmaya adaydır. O yüzden muz 8. Aydan önce denenmez. Muhtemelen alerjiden olmuştur. Bu arada eğer bir yiyecek alerji yapıyorsa çay kaşığı kadar yese bile az çok alerji yapar. 6 aylık bebeğe yiyecekleri birbirine karıştırmadan yani tek tek ve üç gün kuralıyla vermeniz gerekir. İlk gün tek yiyecek bir çay kaşığı, ikinci gün bir tatlı kaşığı, üçüncü gün bir yemek kaşığı miktarı şeklinde tadım yaptırmak gerek.Yogurdun icine muz ezmistm cok az bisey iki kasik falan yedi ama iki uc gundur kakasnda ckıyor 2 3 kasiktan bu kdar cikmasi normalmi muzdan dolayi
Bu kadar korkacak bi şey değil alerji sakin olun biraz. Benim bebeğimin de süt alerjisi var. Süt ürünleri tükettiğimde kakasında az çok kan oluyor. Ölümcül bir şey yok ortada. Sadece birkaç gün huysuzlanır, uykuya dalmakta zorlanır. Korkmayın öyle korkacak bir şey yok.siz boyle alerji olabilir diyince tum endiselendim allahim doktorada gidemedik ne yapacam ben smdi cok kfama taktim