Bebeğimin kakasındaki iplikcikler

Siyah olsa muz diyecektim ama kırmızıysa kan olabilir.. Emiyorsa sizin yediğiniz bir gıdadan da alerji olmuş olabilir..

Merak etmeyin muzdan kaynaklanıyor o iplikçiler ek gıdalara alışana kadar sindirilmemiş besinleri kakada görmeye alışın.Sağlıcakla büyütün bebeğinizi...

Merak etmeyin muzdan kaynaklanıyor o iplikçiler ek gıdalara alışana kadar sindirilmemiş besinleri kakada görmeye alışın.Sağlıcakla büyütün bebeğinizi...
Utanmasam kakasini atacam gostermek icon siyah degil ama iplikcikler kirmizi kucuk kucuk gercekten muzdan olabilirmi bidaha vermedim ama hala kakasnda var

Korkmayın, aylarca kanlı kaka yapan bir bebek büyüttüm, üstelik daha ek gıda bile yoktu. Kısa zamanda dr a gidin, yediklerine ve yediklerinize dikkat edin yeter :)
Cok tesekkur ederim gitcem insallah hic olmadi kaka yaptiginda esim evdeyken gecede olsa acile goturcem kakasini gosterip tahlil yapmaya

Muz vermeyin bebeğinize yoğurt sonrasında sebze ile devam edin ek gıdaya en sona da meyveleri bırakın
Kakasında ki iplikler yeni verdiğiniz besinden olabilir
Muz kabızlığı tetiklemiş bağırsaklarını yormuş olabilir mesela 9 aya kadar da muz verilmiyor zaten
Kırmızı dediğiniz için aklıma kakasında kan geldi ama telaşlanmayın sabah doktora götürün hava güzel nasılsa taksi dolmuş hangisi uygunsa gidip gelin
Geçmiş olsun

Muz vermeyin bebeğinize yoğurt sonrasında sebze ile devam edin ek gıdaya en sona da meyveleri bırakın
Kakasında ki iplikler yeni verdiğiniz besinden olabilir
Muz kabızlığı tetiklemiş bağırsaklarını yormuş olabilir mesela 9 aya kadar da muz verilmiyor zaten
Kırmızı dediğiniz için aklıma kakasında kan geldi ama telaşlanmayın sabah doktora götürün hava güzel nasılsa taksi dolmuş hangisi uygunsa gidip gelin
Geçmiş olsun
Baya 4 gun falan kakasini yapmadi sonra yapti ikinci yapisinda farkettim bu ipleri kan gibi sumuksu birsey degil insallah muzdan dolayidir

Baya 4 gun falan kakasini yapmadi sonra yapti ikinci yapisinda farkettim bu ipleri kan gibi sumuksu birsey degil insallah muzdan dolayidir
Ek gıdaya geçerken kakayı bende gereksiz incelemiştim hep ve hep normal demişlerdi
İnşallh iyi çıkar herşey çok paniklemenize gerek yok
Ama lütfen okumadan ek gıdaya başlamayın çocuğa şekerli besinler yedirmeyin sebze ile devam edin çorbalara tavuk ve et suyu 7. Aydan sonra da etin kendisi 9. Aydan sonra balık ve yumurta beyazı şeklinde gidiyor ve tuz yok kesinlikle
Ana öğünleri oluşturun sonra ara öğünler ve mutlaka deneyin az bişey baktınız dokunmadı devam edersiniz
Ama tekrar söylüyorum bebeklerin ek Gıda geçişleri ile ilgili bilgileri lütfen okuyun

Alerjik bir durum sanırım. 3 gün kuralına dikkat ettiniz mi ek gıdaya geçişte ?

Iyi aksamlar arkadaslar 6 aylik bir oglum var 3 4 gundur kaka yaptiginda bezinde dikkatimi cekti minicik minicik iplik gibi kirmizi seyler var ilk basta gordugumde cok korktum kıl kurdu olabilrmi diye ama degil ip gibi baya var bisuru boyle bisey yasayaniniz varmi aceba nedir neden boyle birsey oldu kakasinda ? Yardmci olanlara smdiden tesekkur ediyorum.
Ben ilk bebegimde yaşamıştım hatta fotografini cekip doktora göstermiştim. Ip gibi şeyler vardi hatta böcek gibi. Normal demişti

Yogurdun icine muz ezmistm cok az bisey iki kasik falan yedi ama iki uc gundur kakasnda ckıyor 2 3 kasiktan bu kdar cikmasi normalmi muzdan dolayi
Tropik meyvelerin çoğu alerji yapmaya adaydır. O yüzden muz 8. Aydan önce denenmez. Muhtemelen alerjiden olmuştur. Bu arada eğer bir yiyecek alerji yapıyorsa çay kaşığı kadar yese bile az çok alerji yapar. 6 aylık bebeğe yiyecekleri birbirine karıştırmadan yani tek tek ve üç gün kuralıyla vermeniz gerekir. İlk gün tek yiyecek bir çay kaşığı, ikinci gün bir tatlı kaşığı, üçüncü gün bir yemek kaşığı miktarı şeklinde tadım yaptırmak gerek.

Korkma na hiç gerek yok bence benim gibi pinpirikli herşeyi çok büyüten bir anne olduğum için kaç defa kaka tahlili yaptırdım hatırlamıyorum ama normal birşey daha o kaka da neler göreceksin :)

:KK43::KK43: siz boyle alerji olabilir diyince tum endiselendim allahim doktorada gidemedik ne yapacam ben smdi cok kfama taktim
Bu kadar korkacak bi şey değil alerji sakin olun biraz. Benim bebeğimin de süt alerjisi var. Süt ürünleri tükettiğimde kakasında az çok kan oluyor. Ölümcül bir şey yok ortada. Sadece birkaç gün huysuzlanır, uykuya dalmakta zorlanır. Korkmayın öyle korkacak bir şey yok.

Muzdan ötürü oluyor o iplikçikler. Ben de korkmuştum ilk gördüğümde. İlk kontrolde mutlaka doktora sorun yine içiniz rahat etsin.

Back
X