• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim kabız değil ama kakasını 3 günde bir yapıyor

zeram

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
23
1
1
32
2 bucuk aylik oglum var ilk baslarda gunde 3 veya 4 kirli bez alirken sonra 3 gune cikti kaka durumu. makatta catlak olusmustu duzeldi catlagimiz ama hala gunluk olarak kakasini yapmiyo bole sorun yasayan varmi . bazilari diyo tatli badem yagi ver gunluk 1-2 damla versem mi vermesem mi bilemedim.

Birden bire mi kesildi kala yapması? Böyleyse normal olmayabilir. Doktora götürün bebeğinizin farklı şeylere (yağ, çay vs) wlerjisi olabilir. Doktor kontrolünde hareket edin. Geçmiş olsun.

Birden bire mi kesildi kala yapması? Böyleyse normal olmayabilir. Doktora götürün bebeğinizin farklı şeylere (yağ, çay vs) wlerjisi olabilir. Doktor kontrolünde hareket edin. Geçmiş olsun.

cok saolun. evet birden kesildi cocuk cerrahisine goturdum ama ordanda bi sonuc alamadim hala ayni . nereye goturcem bilmiyorum

Sağlıklı dedilerse bir sorun yoktur üzmyin kendinizi bebeğinize de yansır. Haftada bir kaka yapan bebekler de var ve normsl sayılıyor. İçiniz rahat etmiyor haklı olarak annesi başka bir doktora götürün ona danışın bu takviyeleri. Oradan da sonuç çıkmazsa eczacılara danışın.

Sağlıklı dedilerse bir sorun yoktur üzmyin kendinizi bebeğinize de yansır. Haftada bir kaka yapan bebekler de var ve normsl sayılıyor. İçiniz rahat etmiyor haklı olarak annesi başka bir doktora götürün ona danışın bu takviyeleri. Oradan da sonuç çıkmazsa eczacılara danışın.[/QUO

sutum yetmediiginden mama takviye ediyoruz. internette anne sutu alan bebeklerde normal yaziyo ama mama iciyosa gunluk yapmamasi hic saglikli degil falan yaziyodu o yuzden endiselendim. dediginiz gibi baska doktora goturmek en iyisi cunku doktor normal demedi biraz makatini genisletti eline krem surup bu islemi 2 kere yapti 2 hafta arayla ama sonuc ayni

Buna rağmen de hiçbir yöntem, tedavi vs önermedi mi? Siz başka bir dr.a daha götürün. Benim kronik kabızlığımvardı dahiliyeye gitmiştim. Çocuk cerrahisi de bı böşümü kapsıyor mu bilmiyorum ama aklınızda olsun.

Buna rağmen de hiçbir yöntem, tedavi vs önermedi mi? Siz başka bir dr.a daha götürün. Benim kronik kabızlığımvardı dahiliyeye gitmiştim. Çocuk cerrahisi de bı böşümü kapsıyor mu bilmiyorum ama aklınızda olsun.

onermedi kontrolumuz var haftaya belki o zaman onerebilir . tmm tesekurler

Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce çözülür kuzunun işi.

Back
X