• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin kakasinda siyahlık (fotoğraf paylascam midesi bulanan bakmasın)

brvnnn

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2023
88
30
8
23
Kizlar bebeğim ek gıda sürecinde 7 aylık bugün tuvaletini yapmaya çalıştı çalıştı yapmadı acayip ıkındi bende artık kıyamadım lavman verdim ama baya siyahlık vardı yaşayan oldu mu acaba patates verdim alerjisi mi var yoksa ikindigindan mi yaşayan varsa cevap verebilir mi

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar bebeğim ek gıda sürecinde 7 aylık bugün tuvaletini yapmaya çalıştı çalıştı yapmadı acayip ıkındi bende artık kıyamadım lavman verdim ama baya siyahlık vardı yaşayan oldu mu acaba patates verdim alerjisi mi var yoksa ikindigindan mi yaşayan varsa cevap verebilir miEki Görüntüle 3543356
Bence normal bu kaka rengi de cıvıklığı da. Kan yok ama mukus var mı çözemedim. Mukus da yoksa ek gıda sürecinde oluyor benim kızım da dün ağladı ek gıda sürecinde o da. Biraz ağladı ıkındı. Parçalı gibi yapmış biraz rengi de bunun gibiydi.

Bence normal bu kaka rengi de cıvıklığı da. Kan yok ama mukus var mı çözemedim. Mukus da yoksa ek gıda sürecinde oluyor benim kızım da dün ağladı ek gıda sürecinde o da. Biraz ağladı ıkındı. Parçalı gibi yapmış biraz rengi de bunun gibiydi.
Anladım teşekkür ederim ne bilim evhamliyum ben birazcık ilk çocuk olunca çok acemi oluyo insan herşeyde bı tereddüt ediyorum

Anladım teşekkür ederim ne bilim evhamliyum ben birazcık ilk çocuk olunca çok acemi oluyo insan herşeyde bı tereddüt ediyorum
Aynıyız canım. Benim de ilk bebeğim belki buraya 100 tane konu açtım açmaya da devam ediyorum. İnsan korkuyor. Tek başına da büyütünce ayrı dert her şeyden nem kapıyosun. Bana yazabilirsin deneyimlerimi paylaşırım 6.5 aylık benim bebeğim de

Aynıyız canım. Benim de ilk bebeğim belki buraya 100 tane konu açtım açmaya da devam ediyorum. İnsan korkuyor. Tek başına da büyütünce ayrı dert her şeyden nem kapıyosun. Bana yazabilirsin deneyimlerimi paylaşırım 6.5 aylık benim bebeğim de
Tamamdır o zmn size sorarım çok teşekkür ederim

Back