bebeğimin kafasını vurma problemi

elf07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
89
9
96
bebeğim 10,5 aylık oldu. zorlu bir süreçti ve pek çok sıkıntıyı geride bıraktık allaha şükür. ama kızım nerdeyse her gün bir şekilde kafasını bir yerlere vuruyor. ya oturduğu yerden, ya ayağa kalkmaya çalışırken kafasını bir yerlere çarpıyor. hiç bişey yapamazsa benim kafama ya da arabasının kenarlarına..artık kendimi atıcam bir yerlerden o derece yani. merak ettiğim şu, çocuklar düşe kalka büyür derler ama sizin de bebekleriniz yaşıyor mu aynı problemi? çok hareketli bir bebek ve sürekli kontrol altında tutmaya çalışıyorum ama hareketlerini tamamen kısıtlayıp özgüveninden çalmak istemiyorum. ne yapacağımı şaşırdım artık. bu arada bugün ilk adımlarını attı bakalım minik yumurcak.

Merhaba,
Benim oglun tam 12 aylikken yurumeye basladi.Bizim de zorlu surecimiz bununla birlikte basladi.Suan neredeyse 2,5 yasinda hala olur olmaz derecede kafasini vurmaya devam ediyor ne yazik ki..
Sizin yapmaniz gereken yurume surecinde extra ozen gostermeniz.Cok zor.Allah kolaylik versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…