Çocuk Hastalıkları Bebegimin kafasini vurdum:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

wassermeloneblume

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
1.032
1.116
83
32
Kizlar ya az once bebegimin altini degistirmeye gderken acliktan cok agladi bende boraz acele ettim.O esnada kafasinin arka kismini kapiya vurdum.Ses geldi acaip.Cok korktum yaa o am agladi ama sonra sustu.Vurdugum kiisim kizarmis.Sizce bisey olmusnudur kafasina ne yapacagim dha uc aylik

Yok canım olmamıştır. 2 saat uyutma takip et şiddetli kusma falan yaşarsa doktoru ararsın.. Benim bebeğim yataktan düştü... Hemşiremin bebeği mutfak mamasından düşmüş.. Korkma takip et sadece

Yok canım olmamıştır. 2 saat uyutma takip et şiddetli kusma falan yaşarsa doktoru ararsın.. Benim bebeğim yataktan düştü... Hemşiremin bebeği mutfak mamasından düşmüş.. Korkma takip et sadece
Cok kucuk dye tedrgin oldum.InsAllah olmamistir, bisey olsa o anda cikar ama degilmo ne bleym gozlernde kayma faln

Cok kucuk dye tedrgin oldum.InsAllah olmamistir, bisey olsa o anda cikar ama degilmo ne bleym gozlernde kayma faln
Yok canm korkma takp et 2 saat boyunca kusma ve ğözlerde kayma falan yoksa birşey olmamştr Allahın iznyle.. Hele bir hareketllensin kendsi kalkmaya çalşrken düşüp vurcak kafasnı

2 saat uyutma bi anormallik varsa cikar ama sanmam bisey olacagini.ust kisim daha tehlikeli ama arka kisimdan bisey olucani sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…