Kızlar merhabalar sizce bebeğimin kafasının arkası düz mü ya bu durum çok canımı sıkıyor benim yatırmam gerekti düzgün galiba ama bebeğim düz yatmayı çok seviyordu aklıma gelmezdi kimsede bana demedi kafası düz olur diye ya şuan 5 buçuk aylık
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğimin kafa şekli
- Konu Sahibi gmzeunal
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim ilk bebegimde bende yan yatırmaya korkuyordum o şekilde yüz üstü döner boğulur diye korkuyordum. Lohusalik kafasi. Geceleri bile uyuyamazdim o bogulacak diye. Ve sizin bebeginize göre çok daha düzdü kafasi. Kız bebek saçları uzayınca kayboldu belli bile olmuyor simdi. Sizin bebeginizde kız sanırım. Düz değil ki olsa bile saclari uzayınca belli olmuyor hiç canınızı sıkmayın
Bir şey olmaz canım o duzeliyor benim oğlumun da arkası dümdüzdü hatta 3. Ayinda düz kafa yastığı almıştım ama nefret ediyordu kafasını koyunca ağlıyordu hiç koymadi bile suan 9 aylık kafası gayet normal duzeldi gitti içiniz rahat olsun rahat etmezse de kontrole gittiğiniz de bi doktorunuza sorarsınız şimdi oturmaya falan başlıyorlar ya kendileri dönüyor zamanla duzeliyor o sağlıkla büyüsün bebeğiniz maşallah
- 20 Eylül 2024
- 224
- 176
- 18
Severimmm onun kafasını:)) Bizimki de böyle ama sorun etmiyorum. Zamanla düzelir merak etmeyin:)Kızlar merhabalar sizce bebeğimin kafasının arkası düz mü ya bu durum çok canımı sıkıyor benim yatırmam gerekti düzgün galiba ama bebeğim düz yatmayı çok seviyordu aklıma gelmezdi kimsede bana demedi kafası düz olur diye ya şuan 5 buçuk aylık
- 27 Ağustos 2022
- 4.684
- 7.884
- 88
Ahhh biz anneler hep böyleyiz birde dışarıdan müdahale edilmese ne güzel olacakYorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar gerçekten içimi rahatlattınız gün içinde akşama kadar bebeğimin kafasına bakıp bakıp duruyordum ya tek sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ama işte kayınvalidem söylüyordu bana düz diye ister istemez takıyordum kafaya
Evet ya keşke ama işte maalesef duyuyoruz dışardan kızım kabız olmuştu 5 gün boyunca yapamamıştı kızım yapınca ben yapmış kadar rahatlamıştım gerçekten biz anneler hep böyleyizAhhh biz anneler hep böyleyiz birde dışarıdan müdahale edilmese ne güzel olacak
- 28 Eylül 2024
- 1.107
- 2.842
- 48
- 30
Yerim onun kafasını minnacık düzlük var ama büyüyünce geçer merak etmeyin. Yatış pozisyonunu sağa sola değiştirin sık araliklarlaKızlar merhabalar sizce bebeğimin kafasının arkası düz mü ya bu durum çok canımı sıkıyor benim yatırmam gerekti düzgün galiba ama bebeğim düz yatmayı çok seviyordu aklıma gelmezdi kimsede bana demedi kafası düz olur diye ya şuan 5 buçuk aylık
- 20 Aralık 2022
- 1.333
- 1.317
- 63
- 28
Kafa düzeltme yastığı acaba hangi marka çünkü ben aldım ama sanki daha çok düzleşme yaptı kafasını korktum birdaha kullanmadım ya inş düzelir uyaran olsaydı dikkat ederdim anca düzelme olunca kafasında söyleyen olduKıyamam sana ben, üzülme. Daha çok küçük düzelir inşallah. Neden kimse yeni anneleri uyarmıyor anlamıyorum, aynısı teyzemin kızının da başına geldi ama kafa düzeltme yastığı varmış, onla yatırınca düzeldi. Bak görsel de ekliyorum
Öyle yapıyorum canım gecede destek veriyorum düzelmesin diye yazık yavrum öylece yatmak zorunda kalıyorYerim onun kafasını minnacık düzlük var ama büyüyünce geçer merak etmeyin. Yatış pozisyonunu sağa sola değiştirin sık araliklarla
- 23 Şubat 2022
- 405
- 287
- 33
- 6 Temmuz 2023
- 5.928
- 23.527
- 268
- 6 Temmuz 2023
- 5.928
- 23.527
- 268
Beybi bende bundan almayı düşünüyorum alsam mı sağ sol yatırdım hep ama arkası düz keşke konu sahibi kadar bombeli olsaKıyamam sana ben, üzülme. Daha çok küçük düzelir inşallah. Neden kimse yeni anneleri uyarmıyor anlamıyorum, aynısı teyzemin kızının da başına geldi ama kafa düzeltme yastığı varmış, onla yatırınca düzeldi. Bak görsel de ekliyorum
- 19 Temmuz 2015
- 2.052
- 4.854
- 133
- 20 Aralık 2022
- 1.333
- 1.317
- 63
- 28
Pamuğum teyzemin kızının kafası bu yastık sayesinde düzeldi, markasını bilemiyorum ama trendyoldan sipariş vermiştiBeybi bende bundan almayı düşünüyorum alsam mı sağ sol yatırdım hep ama arkası düz keşke konu sahibi kadar bombeli olsa