Merhaba hanımlar; bebeğim 2 yaş + 2 aylık. Bir ay önce kardeşi oldu. Ona üzüldüğü için mi bilmiyorum ama bir aydır iştahı nerdeyse yok önceden protein içeren gıdaları tüketiyordu, şimdi o kadar az çeşit ve o kadar az miktarda yiyor ki. ne yapacağımı bilemiyorum. Başınıza geldi mi böyle bir durum, bana bir tavsiye verin lütfen çok üzülüyorum. Acaba iştah açıcı şuruplardan mı kullansak.
Bebeklerin ara ara büyüme atağı olur ve bu dönemde olabilir. Kardeşi de etkilemiştir , bilemeyiz. Bir süre takip edin, sonra doktor kontrolünde gerekirse kullanırsınız.
Bebeklerin ara ara büyüme atağı olur ve bu dönemde olabilir. Kardeşi de etkilemiştir , bilemeyiz. Bir süre takip edin, sonra doktor kontrolünde gerekirse kullanırsınız.
Kardeşi doğunca aniden iştahı kesildi kardeşine zarar vermiyor ama üzülüyor muhakkak durgunlaşıyor onu farkediyorum. Nasıl bi çözüm bulacağımı şaşırmış durumdayım
Kardeşi doğunca aniden iştahı kesildi kardeşine zarar vermiyor ama üzülüyor muhakkak durgunlaşıyor onu farkediyorum. Nasıl bi çözüm bulacağımı şaşırmış durumdayım