Bebeğimin ismine karar vermedim

Sdk glr

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mart 2020
6
-2
28
Ben tunahan baha koymak istiyorum sizce nasıl ikisi kullanılılır mı uymuş mu:emir_bebek::anne::anneadayı: yada tunahanın yanına başka bir isim öneriniz var mı

Son düzenleme:
tuna han yeterince uzun değilmi? ama ille de koyarım diyorsan tunahan kağan koy.ben daha cinsiyet öğrenemedim ama oğlum olursa adı kağan olacak

Ben tunahan baha koymak istiyorum sizce nasıl ikisi kullanılılır mı uymuş mu:emir_bebek::anne::anneadayı: yada tunahanın yanına başka bir isim öneriniz var mı

Tunahan zaten uzun ve eklemeli bir isim. Bunun yanına ikinci bir isim çok iyi bir karar değil bence, hem ismin fonoteği bozuluyor hem de isim daha da uzuyor. Bir de çocuğun tüm hayatı bu kadar uzun bir isme sahip olmakla geçmesin, okul hayatı var, iş hayatı var, devlet dairesi işleri var.. Yaşantısını zorlaştırmaya pek de gerek yok sanki..

Bence hiç uyumlu değil hoş gelmiyor kulağa sadece Tunahan güzel ve uzun bir isim, ikisini beraber koymayın çocuğa bu kötülüğü yapmayın

Tunahan zaten uzun ve eklemeli bir isim. Yanına başka bir isim koymanızı önermem ama elbette sizin kararınız. Bir okul öncesi öğretmeni olarak da çocuklara tek isim koyulmasini tercih ediyorum zira kalabalık sınıflarda çocuklara seslenmek zor oluyor :)

Eğer tunahan koyacaksaniz yanina başka isim koymayin bence cook uzun oluyor. Iki isim normalde bana uzun gelirken sizinkinin teki bile uzun oluyor tuna baha diye kisaltsaniz😁

X