- 31 Mayıs 2017
- 6.106
- 9.087
- 148
- Konu Sahibi Cubukmakarna
-
DemirPeki erkek ismi öneriniz var mı acaba sadece tek isim düşünüyoruz ıkimizde iki isim sevmiyoruz tek kriterimiz bu gibi şimdilik. çocuğum isimsiz kalacak
Oğlum olsa ben adını Ahmet, Ali veya Kemal koyardım ben. Biraz geri kafalıyım heraldeAnladım isim öneriniz var mıdır acaba bize
Oğlum olsa ben adını Ahmet, Ali veya Kemal koyardım ben. Biraz geri kafalıyım heralde
Bu yorum çok mutlu etti beniDerin'i kızlarda hiç sevmiyorum.
Erkeğe Derin, kıza Deren daha iyi uyuyor bence.
Ben derin ismini ne kız ne erkek için onermem anlamı hoş değil bir kere . Sadece soylenise odaklanmayın ayrıca bence hiç unisex bir isim değil kız ismi . Uzmanlar erkek çocuklarının belli bir yaşa gelene kadar da saclarinin bile uzatılmasını doğru bulmuyor . Çocuğun cinsel kimliğinin oturması için. Yani biri çocuğun yanında aaa kız sanmıştım vs gibi cümleler kurmasını diye. Bence farklı bir isim bulun ben de hamileyim ve isim arayisindayim.Merhaba doğuma az bi zaman kaldi oğlumuz olacak adını derin koymayı düşünüyoruz tek isim olacak unisex bi isim zaten sorum sizce nasıl bi isim ve erkekte nasıl bi isim düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden :)
Hilal mükemmel bi isimHerkes gibi bende daha cok kıza uyan bir isim olduğunu düşünüyorum.
Ben eski ve anlamı olan isimleri beğeniyorum nedense.
Mustafa,
Kemal,
Ahmet,
Umut,
Yusuf,
Ömer,
Hakan,
Kerem vs. Gibi
Oğlum olursa ismi "Mustafa Kemal" olacak diye belirlemiştik eşimle ama prenses kızımız oluyormuş ismini "Hilal" koyacağız inşallah.
Sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah hepimize.
Cinsiyet belli mi sizin Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBen derin ismini ne kız ne erkek için onermem anlamı hoş değil bir kere . Sadece soylenise odaklanmayın ayrıca bence hiç unisex bir isim değil kız ismi . Uzmanlar erkek çocuklarının belli bir yaşa gelene kadar da saclarinin bile uzatılmasını doğru bulmuyor . Çocuğun cinsel kimliğinin oturması için. Yani biri çocuğun yanında aaa kız sanmıştım vs gibi cümleler kurmasını diye. Bence farklı bir isim bulun ben de hamileyim ve isim arayisindayim.
Demir hoşuma gitti aslında güçlü bi aday şuan :))Demir
Kuzey
Bulut
İlker
Tunahan
Orkun
Evet erkek. Amin tüm hsmileler inşallahCinsiyet belli mi sizin Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hepsi çok güzel isimler ve modası geçmeyen isimler bence teşekkür ederim öneri içinOğlum olsa ben adını Ahmet, Ali veya Kemal koyardım ben. Biraz geri kafalıyım heralde
Haklısınız ne diyim fiziken görmeyen derini de kız sanacaktır zatenBence vermeyin çünkü isim verirken ileriyi düşünmek lazım; zaten kız ismi gibi.
Unisex isimler iyi olmuyor. Atıyorum iş maili yazıyorum karşıdakini tanımıyorum Derya hanım dıyorum maalesef erkek cıkıyor kötü durum.
Daha farklı bir isim seçin derim...
Amin herkese hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah bu arada isim önerisi varsa hemen alabilirim hiç başka isim düşünmediğim için bomboş kafamEvet erkek. Amin tüm hsmileler inşallah
Haklısınız ne diyim fiziken görmeyen derini de kız sanacaktır zaten
Evet erdem mert çok güzel kesin koyardım ama hep kuzenlerin çocuklarında var o yüzden onlara hiç bakmıyorum önce doğurup kaptılar güzel isimleriBence Güven, Erdem, Kayhan, Mert isimleri güzel.
Valla ben Türkçe Osmanlıca Moğolca Farsça sözlükleri inceliyorum henüzAmin herkese hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah bu arada isim önerisi varsa hemen alabilirim hiç başka isim düşünmediğim için bomboş kafam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?