Doğuma Hazırlık Bebegimin ismi nasıl sizce??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bence vermeyin çünkü isim verirken ileriyi düşünmek lazım; zaten kız ismi gibi.
Unisex isimler iyi olmuyor. Atıyorum iş maili yazıyorum karşıdakini tanımıyorum Derya hanım dıyorum maalesef erkek cıkıyor kötü durum.
Daha farklı bir isim seçin derim...

derin yerine diren olabilir belki.
bence isimlerin hepsi, bir kisiye bagli olmadigi sürece (ayse, mustafa gibi), unisex ama toplumda öyle bir algi var nedense. kulak aliskanligi.

Herkes gibi bende daha cok kıza uyan bir isim olduğunu düşünüyorum.

Ben eski ve anlamı olan isimleri beğeniyorum nedense.
Mustafa,
Kemal,
Ahmet,
Umut,
Yusuf,
Ömer,
Hakan,
Kerem vs. Gibi

Oğlum olursa ismi "Mustafa Kemal" olacak diye belirlemiştik eşimle ama prenses kızımız oluyormuş ismini "Hilal" koyacağız inşallah.

Sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah hepimize.

Derin'i kızlarda hiç sevmiyorum.
Erkeğe Derin, kıza Deren daha iyi uyuyor bence.
Bu yorum çok mutlu etti beni ama dalga geçerler mi çocukla sonra anne niye bana bu ismi koydun derse çok üzülürüm ya o yuzden başka isim bakıcam sanırım unisex bi isim ama genelde kıza koyulduğu için kız ismi diye biliniyor malesef

Ben derin ismini ne kız ne erkek için onermem anlamı hoş değil bir kere . Sadece soylenise odaklanmayın ayrıca bence hiç unisex bir isim değil kız ismi . Uzmanlar erkek çocuklarının belli bir yaşa gelene kadar da saclarinin bile uzatılmasını doğru bulmuyor . Çocuğun cinsel kimliğinin oturması için. Yani biri çocuğun yanında aaa kız sanmıştım vs gibi cümleler kurmasını diye. Bence farklı bir isim bulun ben de hamileyim ve isim arayisindayim.
İlk beğendiğim ama emin olamadığım da isimler
İlter
Ilgar
Arel

Hilal mükemmel bi isim

Cinsiyet belli mi sizin Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Haklısınız ne diyim fiziken görmeyen derini de kız sanacaktır zaten

Derin ismini ben hep kizlarda duydugum icin erkek’te hayal edemedim

Amin herkese hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah bu arada isim önerisi varsa hemen alabilirim hiç başka isim düşünmediğim için bomboş kafam
Valla ben Türkçe Osmanlıca Moğolca Farsça sözlükleri inceliyorum henüz henüz Türkçe isimler sözlüğü bitmedi ama İlter ve Ilgar hoşuma gitti sadece daha güzel anlamı ve söylenişi güzel olan bir isim arıyorum. Bir komşumuz var oğlunun adı Arel o da hoşuma gidiyo ikimizde orada kısa süreli oturduğumuz için onuda koysam sorun olmaz ama her yönüyle içime sinsin istiyorum. Ayrıca Burak ismini çok seviyorum ve tasavvufi olarak da çok derin güzel anlamları var ama eşimin adı inşallah güzel isimler buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…