- 9 Mayıs 2019
- 203
- 106
- 103
- 34
- Konu Sahibi Cubukmakarna
-
Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için aslında unisex bi isim diye biliyorum bi kaç erkek çocuğunda da duydum bu ismi ve bi tek bu isme ısındık açıkçası sormamın sebebi de herkes kız ismi diye düşünüyor ilerde çocuğa bi sıkıntısı olur mu acaba bu ismin diye tereddütteyim sadece o yüzdenKız çocuğu için güzel ve anlamlı bir isim, ancak erkek çocuğu olduğu için daha farklı isimler tercih edebilirsiniz bence.
Teşekkür ederim sağolun güzel dilekleriniz içinGuzel isim hayırlı olsun.
Aynen deniz gibi unisex bi isim ama genelde kıza koyulduğu için bende ilk kız ismi diyodum ama baktım ki erkeğe de koyuluyor o yüzden düşündüm koymayı tek sıkıntım ileride kız ismi diye dalga geçmesinler çocuğu bunalıma sürüklemeye gerek yok yaniHiç erkekte duymamıstım
Bikaç tane derin var cevremde hepsi kız o yüzden ben pek erkek ismi olması olasılıgını sevemedim ama çocuk sizin cocugunuz tabi :)Aynen deniz gibi unisex bi isim ama genelde kıza koyulduğu için bende ilk kız ismi diyodum ama baktım ki erkeğe de koyuluyor o yüzden düşündüm koymayı tek sıkıntım ileride kız ismi diye dalga geçmesinler çocuğu bunalıma sürüklemeye gerek yok yani
Benimde endişem o yönde başka bi isimde bulamadık eşimle o yüzden buna yoğunlaştık daha çokUnisex olsa da kızlarda duymaya alışkın olduğum bir isim. Okulda çocuklar canını sıkmaz umarım.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Anladım haklisiniz teşekkür ederim dikkate alıcamBikaç tane derin var cevremde hepsi kız o yüzden ben pek erkek ismi olması olasılıgını sevemedim ama çocuk sizin cocugunuz tabi :)
Doğrudur bende ismi derin olucak dediğimde aynı tepkiyi aldım bi kaç kişiden o yüzden sorup danışmak istedim acaba yanlış mı yapıyorum diye sizin görüşünüzü alayım dedimBence koymayın. Kulak alışkanlığı belki ama kıza daha çok yakışıyor. Bir arkadaşım oğlunun adını Ada koymuştu. İlk duyan herkesin suratı değişiyor kız ismi değilmi bu diye eleştiriyorlar demişti.
Rica ederim☺☺Teşekkür ederim sağolun güzel dilekleriniz için
Okul çağında çocuklar pek empati yapmazlar, başkasının hesabına eğlenmeyi severler. Kalbi kırılır, üzülür diye düşünmeden saçma sapan lakaplar takarlar birbirlerine.. biraz daha araştırıp orijinal bir isim bulabilirsiniz yine..Benimde endişem o yönde başka bi isimde bulamadık eşimle o yüzden buna yoğunlaştık daha çok
Kocaman bi gülümseme ile okudum nedense :) bu arada isim öneriniz varsa alabilirimOkul çağında çocuklar pek empati yapmazlar, başkasının hesabına eğlenmeyi severler. Kalbi kırılır, üzülür diye düşünmeden saçma sapan lakaplar takarlar birbirlerine.. biraz daha araştırıp orijinal bir isim bulabilirsiniz yine..
Ben elimde bir listeyle gezdim aylarca, ekledim çıkardım paso.. sonra bir anda (doğumdan 1 gün önce) eski bir dizi hakkında konuşurken, karakterlerden birinin ismi kulağıma müzik gibi geldi, budur dedimmiadı dolduğu halde gelmek istemeyen kızım, ismine karar verince hemen çıkageldi
Anladım isim öneriniz var mıdır acaba bizeÇocuğun geleceği ile oynamayın bence ya benim Derin diye 2 kız arkadaşım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?