Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğimin ilk kıyafetleri :)

gulcinf güle güle kullanın hepsini inşallah. sen de izmir desin sanırım. özellikle alt açma örtüsünü çok beğendim. onu nereden aldın acaba?

sıcak su torbamız

lansinoh gögüs pedi kremi yapıskanlı camasırdan kaymıyo pedleri

emzirme sütyenimiz

kadife montumuz havuzlu handan 10 ytl ye aldım cok ucuz geldi fiyatı

atesölçerimiz

oglumun geceliği

emzirme atleti

kadife tulumumuz

yesil takımımız 6-9 ay kısmetse yaza giycek babamız begendi

kusmuk bezimiz:))

sabahlıgım

geceliğim

aldıklarımız içinde en cok sabahlıklı takımım hosuma gitti sabahlıgı örgü şeklinde böyle yünlü gibi kendinden simli...

Montesori, canım herşeyin hazırlanmış.:))))
Güle güle kullan bebişin sağlıcakla giysin kullansın. Mama sandalyemiz bile hazır , maşallah.Oğluşunu mama sandalyesinde beslerken düşünebiliyor musun_?naniknanik

Yalnız montesori, geceliğin kısa kollu.O gecelikle üşümez misin hayatım. Ben sürekli uzun kollu, hafif kalın kışlık olacak türlere baktım.Kendimi ocak ayında öyle bir gecelikle düşünemiyorum, üstünde sabahlığı olsa bile yatağa girdiğimde , herhalde kollarımı hiç dışarı çıkarmamam lazım gelir gibi düşündüm.laelaelaelaelae
Senin çok hoşuna gitmiş sanırım, ben sadece kendi düşüncemi söyledim.Yanlış anlamamirmirmirmir

gulcinf güle güle kullanın hepsini inşallah. sen de izmir desin sanırım. özellikle alt açma örtüsünü çok beğendim. onu nereden aldın acaba?
sağol canım..h.sonu kemeraltına gittim ve mina bebeyi bilirsin herhalde oradan aldım 22 ytl.ye aynısı başka yerde 35 ytlydi..ben ilk defa gittim ama biçok şey diğer mağazalara göre oldukça uygun..birde karşısında barış bebe var..oradada biçok şey var..hatta buhar makinası heryerde149 ken ben 100 ytl ye aldım..

coraplarımız

sapkalarımız

turkuaz takımımız

sarı takımımız

yelegimiz

waterfull ben elbise seklinde gecelikleri oldum olası giyemem hastane için alt üst takım alcaktım ama sonda filan takılcagı için bu tarz bişiy daha uygun olur dedi arkadaslarım yani giycegim en fazla 2-3 gün o yüzden uzun kollusu yoktu bunda karar kıldım yarın da pazardan bir tane uzun kollu alcam krem tonları ...iki tane yeter herhalde birde düşünceni söylemişsin neden alınıyım kırılıyım hayatım...biz birbirimizin tecrübelerinde tabikide yararlanıcaz...

battaniyemiz cıtcıtlı kapanınca kundak uyku tulumu oluyo

lacivert takımımız

takımımızın üstü

mavi takımımızın üstü

bakım setimiz

ilk kot pantolonumuz teyzemiz almıs

az önce yanlıs koymusum battaniyemiz

altlarımız

montesori oğlunun elbiseleri çok güzel.sağlıkla mutlulukla giydirmeyi nasip etsin allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…