Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğimin ilk kıyafetleri :)

Rüyacım bayıldım hepsine, güle güle sağlıkla kullansın bebiş çok güzeller,
ayrıca kardeşin kendimi yaptı yani uyku setini, öyleyse valla tebrik ederim süper olmuş, mağazalardakilerden güzel

sağolun kızlar allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde bunlar hiç önemli değil.evet kardeşim kendi yaptı uyku setini ördekler etamin işlemesi.oğlum çok şanslı

kızımın perdesini ısmarladık biz de, kısmetse ctesi gelicek.yanda da lila fonu var
bebişimin il perdesi:)

bu kızlardan sadece alt kenarında var üstü krem tül üstüne papatyalar ama çok sık değil sade gözüküyo

Ayy alisha bayıldım ya ne güzel :dance:

ben onun kotunu yerim çok tatlı şeyler ya çok güzelmiş hepsi sırnaşık şey

montesoricim valla alacak bişeyin kalmamış maşallah allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah hepsini
geceliğin şıkmış nerden kaça aldın

gülcin ve montesori ikinizin de aldiklarina bayildim insallah gule gule kullanir bebisleriniz...

sağolun valla olur olmaz ne görürsem almak istiyorum ama son kontrolde bebişin büyük olduğunu öğrenince artık bişey almamaya karar verdim doğunca alıcam artık bebeğimin kilo ve boyuna göre..

........................................................................

Son düzenleme:

canım güle güle kullanın çok güzel herşeyi,beresinden biz de almışız-tatlicadiarzu-

Balımcım hepsi çok güzel yeşilli bir takımı var şapkası tavşan gibi hani o çok güzel kurbağamı o ne gözlerini kocaman açmış şapkanın üzerinde ne güzel , birde beyazlı işli gibi bir takımı var 5 li oda çok güzel, bornozunuzda çok tatlı onunda kulakları var galiba:)) hepsi güzelde dediklerim çok hoşuma gitti

Alisha senin perdelerde süper çıtı pıtı kız resmi ne güzel olmuş

İkinizde güle güle kullanın sağlıkla inşallah

kızlar hepinizin cicişleri ayrı ayrı çok güzel güle güle kullanın inş

kızlar hafta sonu ankarada cıkrıkcılar yokusuna gıttım ulusa forumda arastırdıgım kadarıyla herkes penye battanıyenın cok olması gerektıgını yazmıs bende gıttım bı kumascıya bebek için degısık renklerde pazen aldım dunde onları bı guzel battanıye dıktım :))) bırde mendıl için mermer sahı aldım bır metre ondanda 8 tane mendıl kestım etrafını tıglıyorum battanıyelerı susleyıp mendıllerı bıtırdımmı gosterıcem :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…