- 28 Ekim 2022
- 74
- 22
- 26
-
- Konu Sahibi fahrenayt32
Amin hepimizin inşallah, evet dünyanın en güzel yorgunluğu. Teşekkür ederimHayırlı olsun bebişin dişiaz huysuzlukla hepsi gelsin sırası ile
Olabilir dişlerin hangisi önden gelecek belli olmuyor, Allah yardımcımız olsun, geçiş evreleri yorucu oluyor
Muhtemelen ben de sizin gibiyim sürekli ha çıkardı de çıkarak diye bekliyorumResim atar mısınız bakalımolabilir tabi ki ama ben sanmıyorum . Çünkü her bebeğinki öyle görünüyor daha sonra normal çıkıyor. Bu arasa bende her saniye diş çıkarıyor sanıyordum gerçekten çıkarttığı zaman olayı çözdüm diğer gördüklerim hep hayal ürünüymüş
İlk bebeğim bilmiyorum da ben de öyle sanmıştım, teşekkürler.Bende ilk köpek dişi çıkacak sanmıştım. Öyle beyazlıklar oluyo ama ordan diş çıkmıyo. Geçiyo sonra doktor normal demişti.
Teşekkürler, karanfil zeytinyağı yapıyordum. Jeli de bi danışayımMümkün, sıralı çıkmak zorunda değil. Eğer apse gibi bir şey değilse diş olabilir. Dışarda göremiyor olsanız bile etin içinde sürmeye devam eden dişleri ağrı yapıyordur. Allah kolaylık versin, diş jelleri vardı doktorlara danışın rahatlatacak bir şey tavsiye edebilirler en azından bir süre ağrı çekmez
Her bebis farklı bi dünya maşallahKöpek dislerinde o beyazliklar genelde oluyor, benimkilerde de oldu ama hep kesicilerle basladilar cikartmaya.
Ama arkadaşımız oğlu 1 yaş dogum gününde 2. Azisini patlatmisti, sonra herkes şok geçirdi tabiiolabiliyor böyle şeyler, normal bir gelişimsel farklılık.
Bir tanıdığım şöyle demişti.Her bebis farklı bi dünya maşallah
Sessiz takipçiydim benKopek dislerinin oldugu bolge damak yapisi itibariyle zaten cikintili o sebeple cikiyormus gibi goruyor olabilirsiniz, ha olabilir tabi hangi disin ilk cikacagi degisebilecek bir durum.
Yanlis bilmiyorsam ondeki dortlu (alt 2, ust 2 dis) takimdan herhangi biri (genelde ust) once cikiyor.
Bu arada bebelerimiz ayni ayda, siz neden Eylul anneleri topikinde yoktunuz?