arkadaslar 27 hafdalık hamıleyım 2 qun oncesıne kadar bebeqım cok hareket edıyodu sımdı 2 gundur hıssetmıyorum sızce neden olabılır 2 qun once doktordaydım hersey normal dedı 1 kq oldugunu soyledı yardımcı olurmusunuz (
arkadaslar 27 hafdalık hamıleyım 2 qun oncesıne kadar bebeqım cok hareket edıyodu sımdı 2 gundur hıssetmıyorum sızce neden olabılır 2 qun once doktordaydım hersey normal dedı 1 kq oldugunu soyledı yardımcı olurmusunuz (
içinin rahatlaması için dr una görünmende fayda var. bende o haftalarda aynı şeyleri yaşadım ve ağlayarak dr gittim bebeğim gayet iyiydi yüzüstü olduğu için hareketlerini hissedememiştim, umarım seninde bebeğin iyidir, merak ettim ne olduğunu yazarsan sevinirim.
kızlar bebeqımde bır sorun yok doktora qıttıqımde hersey normal dedı ama 2 3 qun oncesıne kadar super oynuyodu cıldırmıs qıbı halıle azalınca korkuyo ınsan suan bıle ara ara oynuyo doktor sorun yok dedı ıcım rahatladı heee kızlar bıde 28 hafdalık hamıleyım kılosu 1 kq 200 qr normalmı sızce bılgı verırmısınız