- 21 Haziran 2020
- 65
- 64
-
- Konu Sahibi gokkusaginadusenbukalemun
Super yaNaptınız, konu sahibi orgazm sigarası yaktı şuan.
Nasıl düşünmedin benim 3 parçayı birleştirebilsin alın bunu bakın diye koşarım üstün zekalı mı diyeKiz benim oglan 2yasinda 100luk puzzle yapardi. Ama konusmasi geriydi . Oda artik kulak problemindenmis
Neyse demek istedigim her cocuk farklidir . Puzzle yapiyor diye ustun zekalimi diye dusunmedim. Iki de dil biliyordu
Cok rahatim belki?Nasıl düşünmedin benim 3 parçayı birleştirebilsin alın bunu bakın diye koşarım üstün zekalı mı diye
Ben asla üstün zekalı mı diye düşünmedim.Kiz benim oglan 2yasinda 100luk puzzle yapardi. Ama konusmasi geriydi . Oda artik kulak problemindenmis
Neyse demek istedigim her cocuk farklidir . Puzzle yapiyor diye ustun zekalimi diye dusunmedim. Iki de dil biliyordu
Benimki üç yaşını geçti puzzledan nefret ediyor asldlflflgNasıl düşünmedin benim 3 parçayı birleştirebilsin alın bunu bakın diye koşarım üstün zekalı mı diye
Yanlis anlamayin beni. Cocugunuza veya size kirici birsey demedim. Oyle anlasildiysa kusura bakmayinBen asla üstün zekalı mı diye düşünmedim.Normal olmasını temenni ettim. Her çocuk farklıdır. Burda da çok fazla anne var. Bir fikir edinmek istedim sadece
Yok estağfurullah diyebilirsiniz de. Burası her şeye açık bir platform. Ben sadece bilgi almak amacıyla yazdım. Her ne kadar yanlış anşaşıldysam daYanlis anlamayin beni. Cocugunuza veya size kirici birsey demedim. Oyle anlasildiysa kusura bakmayin
Benimki de takamıyo diye hep başında duruyom. Isyan çıkıyo. Daha cırtlı kitapları bile 30 saniye zor verdim denettim eline. denk getiremeyince yapamıyoom diye mızırdanıyoBenimki üç yaşını geçti puzzledan nefret ediyor asldlflflg
Cırt cırtlı kitapları normal yerine koyup sen yap diyor banaBenimki de takamıyo diye hep başında duruyom. Isyan çıkıyo. Daha cırtlı kitapları bile 30 saniye zor verdim denettim eline. denk getiremeyince yapamıyoom diye mızırdanıyo
Aynısı inanki, minika çocuk dergisi aldım içinden çıkartma çıktı düzgün yapıştıramıyor diye evde isyan çıktı asdkfkkfkf. Benimki tam bir erkek çocuğu araba uçal artık bilimum taşıtlarla oynasın ve gördüğü elle tutulan her şeyi bana seslendirme yaptırıp onlarla muhabbet etsin askdkfkfkBenimki de takamıyo diye hep başında duruyom. Isyan çıkıyo. Daha cırtlı kitapları bile 30 saniye zor verdim denettim eline. denk getiremeyince yapamıyoom diye mızırdanıyo
Bu erkek çocukları müzeleştirilsinAynısı inanki, minika çocuk dergisi aldım içinden çıkartma çıktı düzgün yapıştıramıyor diye evde isyan çıktı asdkfkkfkf. Benimki tam bir erkek çocuğu araba uçal artık bilimum taşıtlarla oynasın ve gördüğü elle tutulan her şeyi bana seslendirme yaptırıp onlarla muhabbet etsin askdkfkfk
Anlayamadım kusura bakmayın nasıl farklı? Bütün tıp fakültesi mezunları, uzman doktor olabilmek için tus sınavına girmiyor mu? Tıp eğitimi ve asistanlık birbirini takip etmiyor mu? Konuyu saptırıyorum ama yanlış mı biliyorum emin olmak istedim.Asistan ile tıp eğitimi farklı bir şey. Asistanlar tus sınavı ile alınıyorlar. Ben kelimeleri kaydettiğimde öylesine yazmıştım. Tüm gelilim evreleri bende kayıtlı. İlerde ona anlatırım diye yazmıştım. Günlük gibi. Eğer bu yaş için uzman birini bulursam mutlaka görüşeceğim. Yorumunuz için teşekkür ederim
Çocuğun ileri seviyede olduğunu görmemek için çaba sarfetmek gerek. Ben konu sahibini anladım nasıl geri davranışlarda endişeleniyorsak benim de hızlı gelişimi olan bir çocuğum olsa ben de ne oluyor derdim.Gelişimi gayet ileri seviyede bebeğinizin
Geri olmasını nasıl tuhaflık olarak görüyorsak, ileri seviyede olmasını da tuhaflık olarak görmek gayet normal.
Ayrıca her konudan bir linç malzemesi aramak bulup çıkarmak ne kadar enteresan yani hayret ediyorum.
Çocuk alan bir çocuk belli ki kapıyor bir şeyleri ve birleştirebiliyor. Zorlasak amuda kalksak almaz bazı çocukta. Burda “benim çocuğum harika, beni övün ya da en iyi çocuk benim” kıyası yapmıyor konu sahibi, yaşıtlarına göre tuhaflık hissetmiş haklı olarak bunu paylaşıyor.
Yani pediatri asistanlığını her doktor yapmaz ama pediatri stajını her doktor yaparAnlayamadım kusura bakmayın nasıl farklı? Bütün tıp fakültesi mezunları, uzman doktor olabilmek için tus sınavına girmiyor mu? Tıp eğitimi ve asistanlık birbirini takip etmiyor mu? Konuyu saptırıyorum ama yanlış mı biliyorum emin olmak istedim.
Yemin ediyorum tam olarak demek istediğim şey buÇocuğun ileri seviyede olduğunu görmemek için çaba sarfetmek gerek. Ben konu sahibini anladım nasıl geri davranışlarda endişeleniyorsak benim de hızlı gelişimi olan bir çocuğum olsa ben de ne oluyor derdim.
Siz ne öğretmenisinizYemin ediyorum tam olarak demek istediğim şey bu
Tabii ki yaşına göre çok ileri . İnşallah kendisini sıkıntıya sokacak düzeyde değildir. Çok güzel bir hayatınız olsun evladınızla birlikte.Kızlar bir şey söyleyeceğim. Belki abartıyor olabilirim ama sorabileceğim böyle güzel bir ortamım yok. Bebeğim 19 aylık. konuşma ve hafıza konusunda bayağı iyi. Eşim çarpım tablosunu öğretmiş. 2 lere kadar ezberlemiş. İki harfi birleştirebiliyor. Resimleri çok güzel yorumluyor. Alfabedeki tüm harfleri biliyor. 20 ye kadar sayıp, sayıyı gösterdiğinde tanıyor. 20 parçalık puzzle kendisi yapabiliyor. Saydığım kadarıyla 367 kelime biliyor. 5 kelimelik cümleyi zaman zarflarını kullanıp konuşabiliyor. Yani bizim gibi konuşmaya yakın konuşuyor. Bu arada yürümesi falan geç oldu. 12 aylıkken ilk adımlarını desteksiz attı. Bunda bir acayiplik var mı? Yoksa normal seyir mi böyle? Bana yardımcı olabilecek kimse var mı? Biliyorum herkesi çocuğu kendisine iyi gelir ama ben fikirlerinizi almak istiyorum. Normal mi bu durum? Eğer seviye olarak ileriyse yapabileceğim bir şey var mı?
Amin inşallahTabii ki yaşına göre çok ileri . İnşallah kendisini sıkıntıya sokacak düzeyde değildir. Çok güzel bir hayatınız olsun evladınızla birlikte.
Fen bilimleriSiz ne öğretmenisiniz