- 6 Aralık 2018
- 6.662
- 15.576
-
- Konu Sahibi ades_ballibadem
Abimin gözler mavi olmasa bu kadar sinirim bozulmazdı. Ona vuran gen bize niye vurmadı yani?Aynen eşimin de öyle ana ela baba yeşil 3 velet se kahverengi gözlüler
Ama 1 tane yiğenim var bembeyaz tenli,sapsarı saçlı,masmavi gözlü bir şeyAynen eşimin de öyle ana ela baba yeşil 3 velet se kahverengi gözlüler
K.validemim annesi babası kahverengi gözlü oğulları hep mavi gözlüKelek genleri almışız, annemin tarafı hep sarışın renkli gözlü
Bizim değişmedi..Ben koyu kahve eşim yeşil gözlü...Tam olarak böyle..Hatta bazen diyorum eşime ..Çocuğumuzun göz rengini soranlara ne demeliyimEki Görüntüle 3025835
Bebegim 2.5 aylik suan gozleri bu sekilde guneste dogdugunda daha lacivertimsi gri koyu bir renkti
Ben kahverengi babasi yesil gozlu
Sizce bu renk degisirminyada ne olur
Cok merak ediyoruz
Annem de babam da bulgaristan göçmeni, annem kahve babam mavi gözlü, kardeşim de ben de yeşil gözlüyüz. İkimiz de ailesi renkli gözlü kendileri kahverengi gözlü insanlarla evlendik. 1.Çocukların gözleri yeşil ikincilerin kahverengiBen ne yapayım babam ela,annem yeşil gözlü. Abimde mavi gözlü. Sence benim gözler ne renk?
Kahverengi.
Yok canım ya 2_3 aydan sonra pek değişmiyor.6 aya kadar degisir deniyor
Güneşte ve çok ışıklı yerde bu şekildeyse açık kahve ya da elaya dönebilir.Eki Görüntüle 3025835
Bebegim 2.5 aylik suan gozleri bu sekilde guneste dogdugunda daha lacivertimsi gri koyu bir renkti
Cok merak ediyoruz
Tamda Anne veya baba renkli goze sahip ise ela veya mavi ile sonuclanir herhal diyecektimBenimki bebekken koyu mavimsiymiş, açık kahveye dönmüşHayır babam ela, annem su yeşil gözlü. Olmayınca olmuyor. Ben özellikle mavi gözlere bayılıyorum.
Değişmez artık. Maşallah çok hoş bir renkEki Görüntüle 3025835
Cok merak ediyoruz
Benimde bu tonlardaymiş sonrasında yeşile döndüEki Görüntüle 3025835
Cok merak ediyoruz