- 31 Ocak 2024
- 195
- -95
- 31
-
- Konu Sahibi baharesintisii
Benim acik kahve esimin bal rengi cnm3 yaşına kadar mavi gözlü olan kuzenim şimdi 7 yaşında gözleri yeşil oldu çoook değişiyor sizin ve eşinizin göz rengi nasıl :)
Ama annem yesil.anneannrm mavi esimin babasi yesil annesi ela karisik bauagiBenim acik kahve esimin bal rengi cnm
Anlamadim cnm?Daha küçük büyük ihtimal başa dönecek
Teşekkür ederimBen kahverengiye döneceğini düşünüyorum açık bir renk değil.
Bu arada maşallah biricik kuzucuğa
Resim eklermisiniz merak ettimmBenim bebeğimde kahverengi gözlü diye düşünüyordum ama bikaç kişi ela mı dedi ışıktan açı farkından böyle görünüyor benimki de
Büyük ihtimalle sizinkilere benzeyecek masmavi olan gözleri büyüyünce ela oldu oğlumun eşimin göz rengi elaBenim acik kahve esimin bal rengi cnm
Kahveye dönecek,benim çocuklarımın da böyleydi ve hatta daha açıktı ama ikisi de kahveye döndü.Benim eşim de yeşil,kayınpederim mavi, sülalede de renkli gözlü çok insan var ama döndü.Ama annem yesil.anneannrm mavi esimin babasi yesil annesi ela karisik bauagi
Anlamadim cnm?
Varsa gorsel atarmisiniz bebeklik ve simdiki halini merak ettimBüyük ihtimalle sizinkilere benzeyecek masmavi olan gözleri büyüyünce ela oldu oğlumun eşimin göz rengi ela
Kahrevengi. Şimdi ela gibi dursa
renkli ve simdiki halini atarmisiniz birde ne zaman döndü?Kahveye dönecek,benim çocuklarımın da böyleydi ve hatta daha açıktı ama ikisi de kahveye döndü.Benim eşim de yeşil,kayınpederim mavi, sülalede de renkli gözlü çok insan var ama döndü.
Vallahi altıncı aydan sonra mı ne, tam hatırlamıyom.Benim çocuklar ergen oldular şu anda ve ikisi de basbayağı kahve rengi gözlülerrenkli ve simdiki halini atarmisiniz birde ne zaman döndü?
Resim eklerseniz sevinirimmBenim bebeğimde kahverengi gözlü diye düşünüyordum ama bikaç kişi ela mı dedi ışıktan açı farkından böyle görünüyor benimki de