Bebeğimin göğüsündeki leke büyüyor

derend

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2024
25
7
25
Merhabalar bebeğimin doğumunda göğüsünde bir leke yoktu sonradan çok hafif bir kırmızı leke oldu. Gittikçe büyümeye başladı. Başta yıkarken tırnağımızla filan yaptık sandık ama doktor doğumda olmuş dedi. Büyüdükçe lekede büyüyor ve rengi daha da kırmızı oluyor. Bu leke sizce geçer mi büyüyünce. Başından böyle bir şey geçen var mı yardımcı olursanız sevinirim.

Eklentiler

• IMG_7177.jpeg
    IMG_7177.jpeg
    47,6 KB · Görüntüleme: 47
Doğumda sürtünmeye bağlı olabiliyor diye biliyorum. Benim kızın da göz kapaklarında vardı. Bir gözünde komple geçti. Bir gözünde hafif pembelik kaldı. Ağlayınca falan artıyor ama 🥲

Doğumda sürtünmeye bağlı olabiliyor diye biliyorum. Benim kızın da göz kapaklarında vardı. Bir gözünde komple geçti. Bir gözünde hafif pembelik kaldı. Ağlayınca falan artıyor ama 🥲
Sürtünmeye bağlı olabileceğini ilk defa duydum. Çok değişik şeyler söyleyenler var güle mi dokundun? Ciğere mi dokundun ? gibi bana saçma geliyor açıkçası bakalım büyünce geçer inşallah ikimizin kızınında🙏🏻

Sürtünmeye bağlı olabileceğini ilk defa duydum. Çok değişik şeyler söyleyenler var güle mi dokundun? Ciğere mi dokundun ? gibi bana saçma geliyor açıkçası bakalım büyünce geçer inşallah ikimizin kızınında🙏🏻
Doktor demişti onu da. Daha evvel geçmesini bekliyorlardı da geçmedi tam bizim de. Seninki enazından gözükmeyecek bir yerde. Öyle düşün 😄 her ay da aylık kontrole falan götürdüm bebişi ben. Kötü bir şey demedi kimse ama. Sizde de kötü bir şey olacağını sanmıyorum o yüzden. Gene de gittiğinde sorarsın kuzum. Ay insallah geçer iki kızımızın da 🌸

Benim gözümün altında kızımda da sırtında var bu kadar kırmızı değil ama . Belki küçüklugumde daha kırmızıydı bilmiyorum. Annem ciğer yemişim gözümün altİna sürmüşüm dedi.

Bizim bebişin de doğduğunda göz kapağında vardı, 5 ay durdu sonradan geçti. Doktorumuz doğum lekesi demişti, 1 yaşına kadar geçer takılmayın dedi. Bence sizinde öyle bir şeydir.

X