Bebeğimin göğsünde şişlik

Dygdyg11

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
76
10
29
Merhaba, 9 aylık bir kız bebeğim var. Geçenlerde tek göğsünde bir şişlik fark ettik. İnternetten baktım biraz yenidoğan bebeklerde çok görülüp sonra geçiyormuş bizimki 9.ayında olunca tedirgin olup doktora götürdüm hemen. Doktor ultrason vs. Hiçbir şey yapmadan sadece takip etmemizi söyledi. Çift göğüste olursa tehlikeliymiş. Sütü kestikten sonra 1 yıl içinde geçermiş dediğine göre. Anne sütünü zaten bayağı az alıyor ama benzer durumu yaşayan varsa merak ettim. Bu şekilde sonradan oluşup geçen var mı ilaç falan kullanmadan?

Benim oğlumda 2 aylikta gectiydi sanki . Her iki göğüste sertlik vardi çok norml olduğunu söylemişlerdi ama ilerleyen aylarda olmasında ne gibi bir tehlike varmış ki .bnce başka bir doktoradaha götürün birşey olduğundan değilde farklı bir görüş daha belki sizi rahatlatir

Benim kızımda da olmuştu da ne kadarlıkken olmuştu onu hatırlamıyorum. Sadece oğuşturmamak lazım. Ellememek gerekiyor. Geçiyor o zamanla… abimin 2 bebesinde de olmuştu. Hatta birinde baya morarma derecesinde olmuştu. Panikledik baya onda da ama gene bir şey kullanmadan kendi kendine geçti. Etrafımda 4 bebenin 3 unde gördük yani biz bu durumu. Birinde tek olmadı o da hiç anne sütü almıyordu. Anneden geçen hormonlardan olurmuş o. Düzelir sonra. Merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…