• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin gelişimi?

Zehracakmak

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2023
7
0
1
26
İyi akşamlar arkadaşlar bebeğim 3 ay 21 günlük 7663 kilo 62 buçuk cm geldi ama görüntü olarak iri bir bebek gibi durmuyor elleri sürekli ağzında dişi mi çıkqcak diyorum hayır tekrar memeye alıyorum ağlıyor aç mı başka birşey mi var anlamıyorum

Son düzenleme:
İyi akşamlar arkadaşlar bebeğim 3 ay 21 günlük 7663 kilo 62 buçuk cm geldi ama görüntü olarak iri bir bebek gibi durmuyor elleri sürekli ağzında dişi mi çıkqcak diyorum hayır tekrar memeye alıyorum ağlıyor aç mı başka birşey mi var anlamıyorum
4 ay atağı endişelenme uyku gerilemisi olur. Herşeye aglayabilir. Kilosu yerinde no problem. Atak geçince düzelir.

Doktorunuz sağlıklı dediği sürece evham yapmayın. Her çocuk gelişimi kendine ozeldir. Genetik faktörler büyük rol oynar. 3 ay da diş cikmiyor. Ellerini tanımaya çalışıyordur.

Çok teşekkür ederim hanımlar rahatlattınız benii ilk çocuğum gurbetteyim zorlanıyorum 😌

Back