Bebeğimin dayak yemesi

Bile bile çocuğu bu insanlarla nasıl bir arada tutuyorsun deli misin ? Farz mı komşu ?

Tabiki doğru yapıyorsunuz. Çocuksuz görüşelim diyin olsun bitsin.

iyi bir kadin olsa kendi cocugunu frenlerdi.bence komsunuzla mesafe koyun gorusmeyin ayrica knun kizi vurdgunda ya da elinden birsey almak istediginde siz uyarin onun kizini kendisi uyarmiyorsa.yani insanlar anlamiyor uyari derken kizmak anliyorlar hayir cocukta olsa bebekte olsa sınırlarini ona gostermek tepki vermek zorundasiniz insan olarak

Tabiki dogrusunu yapmissiniz. Cocugunuz mu onemli bir kahve icmelik arkadasiniz mi.. bu boyle giderse cocugunuz ya dayak yiye yiye pasif kisilikli ezilmeyi normallestirmis bir cocuk olur yada bir noktada nevri donup karsilik vermeye baslar ve bunun onunu almak da zor.

Karşısındaki de çocuk elbet ama
Çocuk belli ki sizin kızınızı kıskanıyor. sahiplenici kızınızın elinde hicbirsey olsun istemiyor. Çocuk bunlar elinde bişey olmadan durur mu?
İllaki bı anlaşmazlik çıkar.
Çocuğu oncelikle annesi uyarması lazım paylaşmayi da öğretmesi gerekir.
Enazindan söylemesi öğretmesi lazım .
Çocuğunuzdan da kıymetli değil bırakın görüşmeyi çocuklar anlaşamıyor deyin açikca söyleyin.

Önceden kendi evinde bazen bizde yapardı şimdi bizim evde de aşırıya kaçar oldu en son parkta kızımı oturduğu yerden itince bende koptu herşey
Alışmış çünkü araya mesafe koymamissiniz .
Mesafe koysanız belki yapamazdı bu kadar .

Oldu canım gerçekten
İki yaşındaki cocuga yok demeyin hayır deyip sınırları ogretmeyın.
Hey noluyo dıye yuzunuzle destekleyerek en ufak bı sesli uyarıda bulunmayın. Nolur maazallah bebegınızın incileri dökülür... Ama karsınızdaki cocukların dayak yemekten dişleri dökülsün onemli mi ayol.sizinkiler incinmesin yeter ki.cocuk yetıstırın o zaman gangster degıl

görüşmeyi kes kesinlikle her ne olursa olsun senin çocuğunun psikolojisi daha önemli hatta hiç görüşme çocuğu düzelene kadar

Tabikide gorusmeyin. Benimde çok sevdiğim bir komşum var oğlu benim oglumdan iki yaş büyük. 6 yıldır komsuyuz. Uzun zaman çocuklu görüşmedik oğlu oğluma zarar veriyor diye. Bir keresinde arka üstü merdiven gibi bir yerden itmeye kalktı. Oğlum düşseydi kafası direkt betona gelirdi. Orda ipler koptu bende. Şu an benim oğlum 7 onunki 9 yaşında. Kırk yılda bir bir araya geliyoruz ondada geçen gün oğlumun karnına tekme attı. Çocuk morardi resmen. Annesi çok kızdı, dövecekti neredeyse engel oldum ama kendim ciddi bir şekilde uyardım, yaptığı şeyin çok tehlikeli olduğunu anlattım. Ben çocuğumu gözümden sakinirken başkasının (çocuk bile olsa) zarar vermesi sineye çekilecek birşey değil.

Benim oğlumda komşunuzun kızı kadar. Hayırdan çok rahat anlıyor. Anne hayırı öğretmemiş ki. Sizde görüşmemekte haklısınız geç bile kalmışsınız

Yani çocuklar arasında olur arada itiş kakış elinden oyuncak alma. Ama sürekli kızınız dayak yiyorsa ne gereği var görüşmeye. Asla görüşmem ben. Kızımdan çok mu önemli yani 2 gün sonra unutur onları da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…