Aklım almıyor bazı arkadaşların bu derece kız düşmanlıklarını. Şuan o kadar kızgınımki kelimeleri seçemiyorum, aklıma ne geliyorsa onu yazıyorum. Benimde bir kızım var, şuan hamileyim ve bende bir tane de oğlum olsun isterim ama sadece isterim. Olmazsa dünyam başıma yıkılmaz, oturup günlerce ağlamam, yok neymiş eşim çok istiyorduda onun üzülmesine üzüldüm de bilmem ne de... Sizin yaptığınız resmen, doğmamış bebeklerinize yaptığınız düşmanlıktan başka bir şey değil. Madem kızlarınızı istemiyorsunuz , doğmalarına izin verip hayatlarını altüst etmeyin minik yavrucakların. Pes yani
Kendinizi kandırmayın, yok kocam erkek istiyodu yok kaynanam erkek istiyodu ama benim için hiç önemli değil diyerek kendinizi kandırmayın. Bu resmen Allaha karşı gelmektir. Bebeklerini kız diye sevmeyen anneler, bir gün Allah elinizden alırsa hiç şaşırmayın, hiç de üzülmeyin. Üzüleceğinizide hiç zannetmiyorum zaten . Artık nasılsa yumurta takibi var hemen erkek yapmaya başlar ve unutursunuz her şeyi !!! daha çok şey yazardım ama neyse. Allah akıl fikir versin !!!!!!