• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimin cinsiyetini öğrendim...

Aklım almıyor bazı arkadaşların bu derece kız düşmanlıklarını. Şuan o kadar kızgınımki kelimeleri seçemiyorum, aklıma ne geliyorsa onu yazıyorum. Benimde bir kızım var, şuan hamileyim ve bende bir tane de oğlum olsun isterim ama sadece isterim. Olmazsa dünyam başıma yıkılmaz, oturup günlerce ağlamam, yok neymiş eşim çok istiyorduda onun üzülmesine üzüldüm de bilmem ne de... Sizin yaptığınız resmen, doğmamış bebeklerinize yaptığınız düşmanlıktan başka bir şey değil. Madem kızlarınızı istemiyorsunuz , doğmalarına izin verip hayatlarını altüst etmeyin minik yavrucakların. Pes yani :kızgın: Kendinizi kandırmayın, yok kocam erkek istiyodu yok kaynanam erkek istiyodu ama benim için hiç önemli değil diyerek kendinizi kandırmayın. Bu resmen Allaha karşı gelmektir. Bebeklerini kız diye sevmeyen anneler, bir gün Allah elinizden alırsa hiç şaşırmayın, hiç de üzülmeyin. Üzüleceğinizide hiç zannetmiyorum zaten . Artık nasılsa yumurta takibi var hemen erkek yapmaya başlar ve unutursunuz her şeyi !!! daha çok şey yazardım ama neyse. Allah akıl fikir versin !!!!!!

Aklım almıyor bazı arkadaşların bu derece kız düşmanlıklarını. Şuan o kadar kızgınımki kelimeleri seçemiyorum, aklıma ne geliyorsa onu yazıyorum. Benimde bir kızım var, şuan hamileyim ve bende bir tane de oğlum olsun isterim ama sadece isterim. Olmazsa dünyam başıma yıkılmaz, oturup günlerce ağlamam, yok neymiş eşim çok istiyorduda onun üzülmesine üzüldüm de bilmem ne de... Sizin yaptığınız resmen, doğmamış bebeklerinize yaptığınız düşmanlıktan başka bir şey değil. Madem kızlarınızı istemiyorsunuz , doğmalarına izin verip hayatlarını altüst etmeyin minik yavrucakların. Pes yani :kızgın: Kendinizi kandırmayın, yok kocam erkek istiyodu yok kaynanam erkek istiyodu ama benim için hiç önemli değil diyerek kendinizi kandırmayın. Bu resmen Allaha karşı gelmektir. Bebeklerini kız diye sevmeyen anneler, bir gün Allah elinizden alırsa hiç şaşırmayın, hiç de üzülmeyin. Üzüleceğinizide hiç zannetmiyorum zaten . Artık nasılsa yumurta takibi var hemen erkek yapmaya başlar ve unutursunuz her şeyi !!! daha çok şey yazardım ama neyse. Allah akıl fikir versin !!!!!!

Eğer sözlerinizde beni kastetmişseniz..ki öyle görünüyor çünkü üzülen benim eşim... benimle ilgili nasıl bir zanda bulundugunuzun farkındamısınız bunun vebalini nasıl üstünüze alabiliyosunuz???nasıl sevmem ben çocugumu o benim canım kanım Allahın bana bi hediyesi neden sevmeyim neden o nu kaybedersem üzülmeyim herkesin gönlünden geçen bi cinsiyet kanının kaynadıgı bi taraf vardır benimkide sadece öyle bişeydi ve geçti şimdi minik kızımla ilgili hayaller kuruyorum ve Allahtan tek isteğim ona sağ sağlim sağlık bi şekilde kavuşmak Allah biliyo bunu siz inanmasanızda neyse beni tanımadıgınızdan dolayı bu kadar ağır konuştugunuzu varsaymak istiyorum...

Öncelikle kırdığım arkadaşlardan özür dilerim.. Şimdi, hiçbirimiz burda birbirimizi yakınen tanımıyoruz, tanışanlar varsa da ne güzel, derim. Genellikle hepimiz birbirimizi yazdıklarımız kadar tanıyoruz. Benim yukarıdaki yazım bir kişiye kasten değil öncelikle bunu belirteyim. Kız çocuk sevmeyenlere !!!! Bu konuda çok hassasım. Ben çocukları çok seviyorum. Kız erkek hiç farketmez, hepsi günahsız birer melek... Nasıl ayrım yapılabilir onlar arasında anlamak mümkün değil. Kendimden örnek vereyim, benim 1 kızım var, şimdi ise eşim, kaynanam erkek istiyor, fazla belli etmiyorlar ama ben anlıyorum. Benimde gönlümden geçen erkek! Doktorda erkeğe benziyor dedi ama hergün yatıp kalkıp aman bu erkek olsun diye dua etmiyorum, psikolojimi alt-üst etmiyorum. Kızım olacağını öğrenirsem de oturup saatlerce ağlamam. Allahın takdiridir bu , ağlamak, isyan etmek boşunadır ve Allahada karşı gelmektir.

Öncelikle kırdığım arkadaşlardan özür dilerim.. Şimdi, hiçbirimiz burda birbirimizi yakınen tanımıyoruz, tanışanlar varsa da ne güzel, derim. Genellikle hepimiz birbirimizi yazdıklarımız kadar tanıyoruz. Benim yukarıdaki yazım bir kişiye kasten değil öncelikle bunu belirteyim. Kız çocuk sevmeyenlere !!!! Bu konuda çok hassasım. Ben çocukları çok seviyorum. Kız erkek hiç farketmez, hepsi günahsız birer melek... Nasıl ayrım yapılabilir onlar arasında anlamak mümkün değil. Kendimden örnek vereyim, benim 1 kızım var, şimdi ise eşim, kaynanam erkek istiyor, fazla belli etmiyorlar ama ben anlıyorum. Benimde gönlümden geçen erkek! Doktorda erkeğe benziyor dedi ama hergün yatıp kalkıp aman bu erkek olsun diye dua etmiyorum, psikolojimi alt-üst etmiyorum. Kızım olacağını öğrenirsem de oturup saatlerce ağlamam. Allahın takdiridir bu , ağlamak, isyan etmek boşunadır ve Allahada karşı gelmektir.
yani... söylediklerinde çok haklısın... her ne kadar teknoloji çok ilerlemiş olsada benim için şu saatten sonra sağlıklı sıhhatli olması başlı başına bir mucize zaten gerisi önemli değil artık...

kızzz seda ben seni 13 günlük evliyken actıgın konudan hatırlıyorum
hiç de unutmadım hahaa sonunda damı kandırmışsın
neyse işin sakasııı
allah kucagına almayı nasip etsin canım bebegini tebrik ediyorum...

kızzz seda ben seni 13 günlük evliyken actıgın konudan hatırlıyorum
hiç de unutmadım hahaa sonunda damı kandırmışsın
neyse işin sakasııı
allah kucagına almayı nasip etsin canım bebegini tebrik ediyorum...
aradan seneler geçmiş gibi demi..şaka bi yanada 5 ay oldu nerdeyse teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin...

Erkek bebek bekleyen ve ilk gebeliği olan bir anne olarak bebeğin kız olduğunu öğrendiğinizde ne kadar normal davranmışsınız. bir benim galiba ilk gebeliğinde erkek bebek isteyip dileyip kız olduğunu öğrendiğinde ağlayan isyan eden..
utandım valla kendimden

olması gereken aynen sizin yaptığınız. ne kızımız var ne oğlumuz. Allah ikisinden de herkese nasip etsin inşallah.

Ben kız olduğunu öğrendiğim gün çok ağladım. aklıma geldikçe ağladım. yanılmışlardır belki dedim hala umut ettim. annelik duygularımdan şüphe ettim insan evlat ayrımı yaparmı masum minicik bir bebek ve annesi benim sırf istediğim cinsiyette değil diye ağlamak. Allah ne dertler sıkıntılar veriyor annelere daha doğmamış bebeklere. şükretmeliyiz. sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun hayırlı ömürlü bir evlat olsun. İlerde oğlanıda nasip eder inşallah. her gün dua ediyorum. ilerde bir de oğlum olsun. oğlumun kaderinde biğr ablası olması yazıyordur belki kim bilebilir. Rabbim herkese hayırlısını versin

Aynı dileklerimi ilk bebeklerini oğlan bekleyen ama kız olan tüm anne adayları için paylaşıyorum.. Önce kızlarımızı sağlıkla kucagımıza alalım ALLAH bir sonrakine oğlanıda nasip eder inşallah
Tedbir kuldan Takdir Allahtan :)
Aynı durumu ben yasiyoruk şuan ama inşallah atlatirim . İlk erkek dediler 2 ay boyunca oğlum diye sevdim .sonra kız dediler çok üzüldük ağladım . Bilmiyorum neden ama çok zo alisamiyorum. Ama sağlıklı olsun yeter .

Aynı durumu ben yasiyoruk şuan ama inşallah atlatirim . İlk erkek dediler 2 ay boyunca oğlum diye sevdim .sonra kız dediler çok üzüldük ağladım . Bilmiyorum neden ama çok zo alisamiyorum. Ama sağlıklı olsun yeter .
Hangi haftalarda erkek ve kız dediler. Ben nim de ikinci oğluma 14 haftada kız 22.haftada erkek dediler. Şimdi üçüncü oğluma hamileyim. Hayırla gelsinler inşallah

Back