Mini minnacık bebelerin kızların ne kötülüğü var,ben sizin yazdıklarınızı okuyunca kötü oldum.Unutmayalım biz kız olarak doğmuşuz,erkek kız diye ayrımı asıl biz yapmamalıyız.Kızlar daha aileye bağlı oluyor,yönlendirilmesi daha kolay oluyor,babalar aslında kızları daha çok seviyor,kızı olan baba daha hassas oluyor,kızlarınızın güzel günlerini düşünün...Çevrenize bakın işe yaramaz bir sürü erkek var ve kız.Başarılı bayanları düşünün,herşeyiyle iyi olanları.Aslında tüm bunları erkek erkek ,erkek olmazsa yarım çocuk gibi fikrini bize kaynanalar,konu komşu,alakasız insanlar sokuyor,ve minik kızları daha doğmadan ikinci sınıf yaıyoruz.Ben
tüp bebek bölümünden transferim buraya 5. denemelerden 9. denemelerden sonra tekrar çocuk için o kadar yalvaranlar var ki,Şükretmeliyiz ve kızlarımız da doğdukları andan itibaren onu 10 erkeğe değişmeyeceğiizi hissetmeli.Zaten eminim henüz kızlarımızla tanışmadığımız için böyle duygularımız karışık toplumun önyargıları,değerlendirmeleri yüzünden,aslıında kendimiz değer görmek istiyoruz erkek doğurarak.