• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimin cinsiyetini öğrendim...

dogru söylüyorlar biz iki kızı olanlar ne yapalım.ikincinin aynı cins olması varya asıl üzüntü o oluyı.ilk kızım olacagını ögrendigimizde bizde üzülmüştük ilkinde ekek istiyorduk.eşim ve bende .ama sonra olsun nede olsa ikinciyi yapacagız diyerek unuttuk.dogdu eşim ve ben aşık olduk kızımıza.ama ikincisininde kız oldugunu ögrenince işte ozaman kötü oluyo....ne yapalım hayırlısı olsun artık...

bende 12+3 geçn cuma gitim % 60 erkek dedi ama saglıklı hayırlı evlat dilegimin yanında kız olması geçiyo kalbimdenn bakalım 15 ocakta ki randevumda kesinleşirr erkek kız farketmezz ilk gebelik oldugu için ama ben kızz çocuklarını çok seviyorummmm

ben yine öğrenemedim ya 12+6 yım dün ikili test için gittim doktora söylemedi bide kafa buldu benle cins,yeti bellimi dedim aaa belli tabi %100 kız yada erkek dedi güldü bende öyle deyince aha dedim söyliycek. 3 hafta sonra öğrenirsin dedi off bekleyelim 3 hafta daha bakalım

anlamıyorum ya dr un gözüylemi alakalı nedir bu durum yada tecrübe kesinlikle..kimisine 4. ayda bile zor cvp verirken kimsine 3. ay da hemen cinsiyet söylüyorlar.erkek erken belli eder onu anladm ama kız demelerine bakarsan demekki görünüyor..iyi dr lar bunu anlıyor ayırd edebiliolar.

evet bebeğim sağ taraftaydı canım tatlı istiyodu çin takviminde rus takviminde erkek çıkıyodu hepsi hikayeymiş,sağlıklı olsunda önemli değil artık güzel dileklerin için teşekkürederim rabbim isteyen herkese versin...

ayyy ayni ben:)
bende de butun takvimlerde erkek cikiyordu.butun fallarda da:)) hepsi hikayeymis.
ultrasonda da 11 haftalikken erkek gibi gozukuyo dedi ama 16 haftalikken kiz oluverdi :)) biraz icim burkuldu cunku cok istiyodum erkek cocuk.benim de erkek kardesim yok cunku.ama en cok sevinen esim oldu cok istiyodu bi kizi olmasini.ben simdide kizimi cok seviyorum.saglikla gelsin bitanem.gerisi muhim degil.

insanın doğasında var kızı olan erkek erkek bebişi olan kız ister valla ben kendi adıma kızım olsun çok istiyordum ilk çocuğumun allaha şükürler olsun olduda tabi 2. bebişimi erkek olsun isterim ama kız olduğunu bilsemde o bnm yavrum canımdan can kanımdan kan hayırlı değilmiş derim ..herşey nasip arkadaşlar hakkımızda herşeyin hayırlısı.....

çok erken degilmi bu haftrada cinsiyetini ögrenmek yanıltıcı olabilir bence..ileriki haftalarda tekrar sorun..
rüyalara gelince gördügüm her tabir erkek bebekti ama benim kızım olacak:))

Mini minnacık bebelerin kızların ne kötülüğü var,ben sizin yazdıklarınızı okuyunca kötü oldum.Unutmayalım biz kız olarak doğmuşuz,erkek kız diye ayrımı asıl biz yapmamalıyız.Kızlar daha aileye bağlı oluyor,yönlendirilmesi daha kolay oluyor,babalar aslında kızları daha çok seviyor,kızı olan baba daha hassas oluyor,kızlarınızın güzel günlerini düşünün...Çevrenize bakın işe yaramaz bir sürü erkek var ve kız.Başarılı bayanları düşünün,herşeyiyle iyi olanları.Aslında tüm bunları erkek erkek ,erkek olmazsa yarım çocuk gibi fikrini bize kaynanalar,konu komşu,alakasız insanlar sokuyor,ve minik kızları daha doğmadan ikinci sınıf yaıyoruz.Ben tüp bebek bölümünden transferim buraya 5. denemelerden 9. denemelerden sonra tekrar çocuk için o kadar yalvaranlar var ki,Şükretmeliyiz ve kızlarımız da doğdukları andan itibaren onu 10 erkeğe değişmeyeceğiizi hissetmeli.Zaten eminim henüz kızlarımızla tanışmadığımız için böyle duygularımız karışık toplumun önyargıları,değerlendirmeleri yüzünden,aslıında kendimiz değer görmek istiyoruz erkek doğurarak.

Tüm söylediklerine gönülden katılıyorum....Rabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.

Benim az bir zamanım kaldı nasipse kızıma kavuşacağımız günü bekliyoruz.Sağ salim doğsun sıkıntısız bir şekilde onu kucağımıza alalım istiyoruz.ınanın hareketleri son aylarda dahada hızlanıyor ve iletişimsiz kalamıyorsunuz.Kızım dedikçe çok büyük keyif alıyorum.Onunla konuşmak şakalaşmak nasıl güzel bir duygu.Şükürler olsun Rabbim bu mutluluğu nasip etti bizlere.Rabbim olmayanlarada nasip etsin inş.Bu halimi görünce aslında ne kız ne erkek olması önemliymiş diyor insan.Orda canlı hareket eden bir varlık var.Rabbimin mucizesi o.Ona nasıl kız-erkek ayrımı yapabilirimki diyorsun.O güzel şey içimde ve ben onu taşıdığım için Rabbime her gün şükretmeliyim diyorsun.Rabbim evlatlarımızı sağ salim bizlere bağışlasın hayırlı evlatlar olsunlar inş.

ayyy ayni ben:)
bende de butun takvimlerde erkek cikiyordu.butun fallarda da:)) hepsi hikayeymis.
ultrasonda da 11 haftalikken erkek gibi gozukuyo dedi ama 16 haftalikken kiz oluverdi :)) biraz icim burkuldu cunku cok istiyodum erkek cocuk.benim de erkek kardesim yok cunku.ama en cok sevinen esim oldu cok istiyodu bi kizi olmasini.ben simdide kizimi cok seviyorum.saglikla gelsin bitanem.gerisi muhim degil.
aynen benimde şimdi tek dileğim sağlıklı sıhhatli olması gerisi gerçekten çokda önemli değil,çünkü bir can dünyaya gelecek rabbim yoktan var ediyo sağlıklımı olacak nasıl olacak tamamen muamma rabbim göstermezse ultrasonmuş testmiş oda hikaye...bi arkadaşımın yakını hamileydi bebeğin Allahım kimseye vermesin bir kolu yokmuş çok sonra farketmiş doktor,doktorda çok üzülmüş nasıl farketmedim ilk aylarda diye Allahım herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar versin o şekilde olanlarında yardımcısı olsun inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar olsun yeter...

sedacımm canımm senn nasıl hamile kaldınnn
reglden sonra sık sık birlikteliklemii eğer böyleyse kız olur derlerr
birdee yumurtlamaa zamanında tek ilişkiyle kaldıysan erkekk olur derler
sen yumurtlamaa zamnınaa denk getirmişmiydinn canımm

sedacımm canımm senn nasıl hamile kaldınnn
reglden sonra sık sık birlikteliklemii eğer böyleyse kız olur derlerr
birdee yumurtlamaa zamanında tek ilişkiyle kaldıysan erkekk olur derler
sen yumurtlamaa zamnınaa denk getirmişmiydinn canımm
evet reglden hemen sonraki günlerde birlikte olmuştum yumurtlama zamanında olmadıgına eminim çünkü ozaman eşimin memleketindeydim hiç birliktelik olmadı...benimde böyle bişeyden haberi yoktu neyse sağlık olsun ikincide deneriz artık..:kedi:

evet reglden hemen sonraki günlerde birlikte olmuştum yumurtlama zamanında olmadıgına eminim çünkü ozaman eşimin memleketindeydim hiç birliktelik olmadı...benimde böyle bişeyden haberi yoktu neyse sağlık olsun ikincide deneriz artık..:kedi:

sedacımm benimde reglden sonra sık sık birlikteliklee kızlarımm varr canıminann ço tatlı oluyorlarr benn kocaman yaptımmm bilee ,biri10 biri 7 yaşındaa
şimdii 3ncüyüü istiyorumm canımm
bu siteyii okuu çokk güzelylaşımlar var canım

Allah hayırlı evlat versin..sağlıkla kucaklamayı nasip etsin:Saruboceq:
Benim de bir kızım var rabbim bir kız daha versin diye beklıyorum
Allah herkese gönlünün muradını hayırlısından sağlıklısıdan versin

KIZLLAARA BAYILIYOORUUM YAA BICIR BICRI OLUYORLAR..Sabah kızımı kreşe hazılarken bıcır bıcrır neler anlatıyor birde süslü daha 4 yaşında...Saçlarını tokalarla süslüyoruz süper oluyor...Çok sevindim kızın olduğuna tam bir hayat kaynağı oluyorlar...ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN..kaydirigubbakcemile3

sedacımm benimde reglden sonra sık sık birlikteliklee kızlarımm varr canıminann ço tatlı oluyorlarr benn kocaman yaptımmm bilee ,biri10 biri 7 yaşındaa
şimdii 3ncüyüü istiyorumm canımm
bu siteyii okuu çokk güzelylaşımlar var canım
demekki bundan sonra reglden sonra ilişkiye girmek yok..:kedi:şaka bi yanada ben alıştım kızım olacağına şimdi tek isteğim sağlıklı olması ama eşim hala alışamadı bu fikre,önceleri kız istiyodu ben benim ğlum olacak diye diye kafasına öyle yerleştirdim kız denincede tam bi hayal kırıklıgı yaşadı önce göbeğimi severdi kızımın annesi diye sonra oğluşumun annesi diye sevmeye başlamıştı şimdi ise hiç konusunu bile açmıyo sanki sevinmedi buda beni çok üzüyo belki diorum doğunca sever... şakayla karrışık diyoki doğduktan 3 ay sonra bitane daha denicez diyo...Allahım inşallah 1 tanede sağlıklı bir erkek bebek verir..zaten ikinci erkek olsada Allah izin verirse ben 4 çocugum olsun istiyorum kalabalık evi çok seviyorum benim kız kardeşim yok kızımın olsun... 2tanede erkek olsun onlada birbirine arkadaş olur bakalım nasip...

rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah olmayanlarada nasip eder herkese teşekkürler..

aminn canımm
erkekk bebişş içinn tamm yumurtlamaa zamanınaa denk getirmyee çalışşş ve tek ilişkii olsunn yada 2

evet erkek için tam yumurtlama günü olmalıymış..ben bunu bilmiyodum..biz sedece bebeğimiz olsun diye o günü kaçırmadan ilişkiye girdik..yumurtlamadan 1 gün öncesi ve yumurtlama günü...ve dünya tatlısı bi oğlum oldu...allah herkesin gönlünün muradını versin inşallah...bi daha düşünürsem 2. bebek o zamanda kız için bilinçli olarak yumurtlama gününden önce denicem..ilkini bilmeden yaptık 2. bilerek olsun..bakalım olcakmı gerçekten...

insanın doğasında var kızı olan erkek erkek bebişi olan kız ister valla ben kendi adıma kızım olsun çok istiyordum ilk çocuğumun allaha şükürler olsun olduda tabi 2. bebişimi erkek olsun isterim ama kız olduğunu bilsemde o bnm yavrum canımdan can kanımdan kan hayırlı değilmiş derim ..herşey nasip arkadaşlar hakkımızda herşeyin hayırlısı.....

çok iyi düşünüyosun şekerim. ne yani birinci kız ikincide kız olması neden üzüntü yaşatırki insana.onu sadece ALLAH bilir rrr.aslında toplumda erkek çoçuk istemeleri,erkekler arasında erkek adamın erkek çoçugu olur demeleri,soyadı ilerletecek görüşleri vs vs... bizi böyle erkek çoçuguna yönlendiren durumlar olmuştur ne yazıkkı...halbukisen peygamber efendimizin bile 4 kızı olmuş...arkadaşlar en önemlisi azalarından noksansız sağlıklı hayırlı evlat olmalarıdır...ki öyle dua ederiz ama verilen mucizeyede üzüntü duyarız:uhm: diyorum ya başına gelmeyen bilmez.:çok üzgünüm:..herkesin gönlünce olur inş şunuda belirteyim iyiki kızım olmuşşşş ilkten çok şükür rabbimee

Son düzenleme:
Back